Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sixto

Imam jedno konkretno pitanje, koje istina nema blage veze sa naslovom teme! :lol:

Da li znate nekoga juvelira tj. zlatara u NS ili BG koji je gay friendly ili bar radnici koji mu rade u radnji, kome se moze otici i kupiti dve muske burme!? :misli:
Cilj: izbeci prekorne poglede, neusluznost eventualnu, coktanje i Kosovo-Ratko Mladic-natalitet-bolestina odmahivanje glavom!

Fala vi lepo unapred na korisnim informacijama!
Idi tamo gde ti odgovaraju roba i cena (meni lično i renome i tradicija radnje) a ne da li je GEJ faking FRENDLI i da li će i kako tamo neko da te gleda.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ej,

doba je krize, i sigurno svaka juvelirnica, zlatara ima samo potrebu da proda,
i jos da ti ucini cenu...

... nema sanse od bilo cemu da razmisljaju.

Osim toga, sta te briga.. ides sa deckom da kupis prsten.. i tacka..

Moze ceo svet da se okrene, da nestane.... ti ides sa njim po prstenje...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma daj, jednostavno odete u zlataru i kupite faking prstenje. Nema sta ko da vas tu ista pita, ali i pita recite da ste najbolji prijatelji i da imate 'duplo' vencanje, svako za svoju nevestu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne znam ni jednog gay juvelijera....al zato znam frizera koliko hoces :lol:
Juvelirnicama je cilj da prodaju sto vise i ostvare profit, briga njih ko za sta kupuje prstenje ako ces posteno da platis :D ....odete odvojeno i kupite isto prstenje, nece vas niko nista pitati a i ako skontaju nesto pravice se ludi garant :luda:
A druga opcija je da odes sam izaberes prstenje, tebi licno izmere koja ti velicina treba a za njega odneses neki prsten koji je prethodno probao i pashe mu velicina i onda oni na osnovu njega naprave taj drugi prsten...
Korisnikov avatar
By gorilica
E pa Sixtella, nek je srecno i bericetno. :)
Korisnikov avatar
By bothways
A, cekaj, postoji razlika izmedju "zenske" i "muske" burme? :nerd: Ja mislio to sve isto... xD
By Kragi
:smeh:
divna tema, divan naslov, divan povod. čestitam! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!