Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Obozavam da pevam
i to radim svaki dan...

posebno mi je zadovoljstvo dok vozim kola ili bajs

svi koji su me culi kazu da imam sjajan / mocan glas
:P
kad bio klinac, snimio i plocu sa decijim pesmama
:)

muzika - pevanje
pored slikarstva i pisanja
je
nesto
sto daje smisao mom zivotu...
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Uvek slusam mp3 pa mumlam sama za sebe (kako se ne bi previse zanela :povez: )
Na glas samo u kafanama :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mO i Sanja pevaju faaaaaaaaaaaantasticno :leviathan: pravo je uzivanje slusati ih

ja zapevam ponekad, kad mi se peva :awesome:
Korisnikov avatar
By Galateja
Obožavam, delam, ali ne umem.
Kao madam Edit iz Alo Alo.
:blush:

''
Korisnikov avatar
By castor
^ i ja isto
bukvalno
aj da osnujemo bend :D
By loreenche
Volim da pevam, pogotovo pod tusem, ali nije iskljuceno ni dok vozim rolere, bajs...
Korisnikov avatar
By lostinspace
Pevam, i to non-stopno. Jos sam i solo pevac, pa pevam i kad ne mogu.
Muzika je stvarno nesto divno... Za mene najdivnija umetnost (jer mi je najbliza). Divan nacin da pokazes emocije, divan nacin da se oraspolozis posle teskog dana i jos bolji nacin da se isplaces posle jos tezeg. I kad dodju neki tehnicki problemi, to opet pevanjem i muzikom polako prevazilazis...
Da mi sada neko oduzme muzicki sluh, mislim da bih umro. Da mi oduzmu sluh, preziveo bih, jer bih i dalje imao svoj unutrasnji muzicki sluh da prebrodim tisinu.
Kad je situacija neprikladna za pevanje, ja zvizdim, tako da mi 90% dana prodje u nekom muziciranju, bez preterivanja xD
Korisnikov avatar
By elektron84
Ja tek sad shvatam kako mene neki ljudi ovde sa foruma vole :lol:
Ja pevam tragicno, izbor pesama mi je jeziv, a na svaki komentar imam repliku u vidu nekog stiha :kesa:

Ovo mogu da potvrde jenny, Zwezdica, tamanoir, maka...

Bas iskreno zavidim ljudima koji znaju da pevaju :sigh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by castor

^ i ja isto
bukvalno
Muško-ženski vokalni sastav 'Tvoje uši su krive', rasteruju sve nepoželjne goste i provalnike, efikasniji od bilo kojeg obezbeđenja! Rasteruju nepoželjne svekrve i tašte, bivše ljubavi i osale dosadnjakoviće. Ako naručite odmah, dobijete gratis acid drop sa glasom kornjače! Pozovite odmah i oni su tu, u vašem kafiću, stanu, vikendici, staju čak i u toalet.

Članovi:
Renoir
Castor
Elektron
Galateja

:luda:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Galateja

^ i ja isto
bukvalno
Muško-ženski vokalni sastav 'Tvoje uši su krive', rasteruju sve nepoželjne goste i provalnike, efikasniji od bilo kojeg obezbeđenja! Rasteruju nepoželjne svekrve i tašte, bivše ljubavi i osale dosadnjakoviće. Ako naručite odmah, dobijete gratis acid drop sa glasom kornjače! Pozovite odmah i oni su tu, u vašem kafiću, stanu, vikendici, staju čak i u toalet.

Članovi:
Renoir
Castor
Elektron
Galateja

:veverica: :veverica: :veverica: :veverica:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Volim da pevušim.
Pevam često. Kad sam srećan, tužan, nervozan, dok sredjujem sobu, surfujem po netu, tusiram. Često mi se dešava da mi se ureže neka pesma pod kožu i onda je pevušim narednih mesec dana...
:peva: :awesome:
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Galateja

^ i ja isto
bukvalno

Članovi:
Renoir
Castor
Elektron
Galateja

Konacno cu biti u bendu?? :yay: :yay: :yay:

Hvala, Galateja :radosnice:
By ~ Le Saint X ~
Samo da se zna

ja sam Beyonce tog benda!

te...

uskoro ce dvoje leteti iz grupe
i dodacemo jos jednog
:)
hahaha
Korisnikov avatar
By mili86
Kad sam bio mali pevao sam u crkvenom horu... i to deonice za sopran, a vremenom sam presao u alt i bas kada je trebalo da dobijem muske deonice mutirao sam i ostao invalid kad je pevanje u pitanju...
Imam sluha ali ne i glas kojim bih ga iskazao tako da... primite me u grupu kod madam Edit...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Svuda po malo (naravno i pod tusem :D )... Obicno vrtim jednu te istu pesmu u nedogled... Rekli su mi da imam sluha, ali nazalost nema glasa :( ...
:sesir:
NOX
By Hans
Pitajte Sanju Steppenwolfin. :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja kad bi osnovala bend zvala bi Hansa da bude muski vokal :peva:

na repertoaru ima sve (ajd sad necemo da nabrajamo :lol: ) ali ima osecaj za feeling, sto bi rekla nasa drugarica JK :alexis:
By Hans
Ne, bolje da ne nabrajamo, ne , ne. :bicikl:
Ja bih rado biJo u tvom bendetu. :)
Korisnikov avatar
By badu
Često mi se desi, ali i tada se sprdam sa glasom.
Inače, išla sam na gradski hor 4 godine (Alt 2 :kingkong: ) aliii ne eksponiram se u tom svetlu. Haha
By loreenche
pevao u crkvenom horu (dok sam jos bio glup i naivan)...
kao jedini muski predstavnik skolskog hora (u osnovnoj) bio predsednik istog :lol:

a obaska cinjenice da do svoje 13 godine sam dobivao po 20 kermica za izvedbu My Heart Will Go On... Samo onako kako sam ja znao... :sigh:

Sada vise ne mogu... :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!