Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Ja sam i shvatio (dok sam citao blog post) da se to Beogradjaninu desilo.

I sav sam se najezio dok sam citao. :(
Korisnikov avatar
By Nbegi
Rekao bih da policajci sigurno nisu, jer da jesu - "saradnje" bi bilo.... Ultradesničari koji su se dosetili - pre će biti da je taj milje....

Ali to svakako ne menja užas događaja...
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Tungi

Ljudi su se samo pitali da li je prica iz njegovog iskustva ili je pisana po iskustvu drugog lica,a to nam je Bgdjanin sada razotkrio.
naravno da je iz njegovog iskustva, tu nema nikakve sumnje, pa ni zbog lose izvedenih narativnih forica i mijenjanja perspektive pripovijedanja. pocetak i kraj bio kao trebali biti refleksija na opisani dogadjaj, pa su zato pisani kao da je rijec o drugoj osobi. tim otudjenjem od sebe se pokusalo dati vecu tezinu tim dijelovima teksta, ali opca mjesta poput 'bio sam hepi klinac yadda yadda' i 'nakon toga sam skuzio da je zivot tezak yadda yadda' poprilicno ubijaju indirektno izrazenu ambiciju.

e sad, bez obzira na moto bloga, autor se jos nije ogledao na ikoga osim sebe, jer da jest, sigurno bi vise paznje posvetio analizi tzv. marka, koji je mnogo zanimljiviji lik nego zlostavljani pederko, inace hodajuci stereotip naivnog teen pedera, kakvi unatoc mogucoj inteligenciji imaju nezaustavljiv talent upadati u glupa sranja, poput opisanog u tekstu.

iz tako dramaticne situacije izvuci tako anemican tekst ipak nije mala stvar. jedini doista odlican detalj je spominjanje nozdrva koje se sire od brzog disanja, koje se moglo jos vise naglasiti i razotkriti kao pokazatelj raznih stvari. recimo, nesigurnost kriminalca koji je uplasen vlastitim djelovanjem. ili izraz patolosko-homofobnog gadjenja na prisutnost pedera, sto dovodi do hiperventiliranja. ili prikriveno seksualno uzbudjenje zbog sexy teen pedera koji ti je na milost i nemilost prepusten. ili nesto cetvrto. ili sve od navedenog. ali, to je (za sada, da budem optimist) izvan domasaja promoviranog bloga.

da ne spominjem igru dvojice homofobnih pljackasa, koja je izvedena po principu good cop-bad cop, a da ta dualnost uopce nije produbljena.

itd itd itd... ako nista drugo, dobio je mnogo bolju kritiku nego sam tekst zasluzuje. :cupakosu: sta sve coek ne radi dok ceka da se skine torrent. lepeza1
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Mislim da mnogi korisnici ovog forma kriju svoje traume i situacije...ali lepo je videti da neko zeli da podeli sa vecinom svoje zivotne lekcije..

good luck :)
Korisnikov avatar
By V25
Dakle iskustvo je nažalost moje, možda sa, čak i ublažio rečima. I dan danas, nisam uspeo da prežem preko toga.
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Originally posted by Beogradjanin18

Dakle iskustvo je nažalost moje, možda sa, čak i ublažio rečima. I dan danas, nisam uspeo da prežem preko toga.

Moram da te razocaram, ali preko toga nikad neces moci da predjes. Jedino sto mozes jeste da dodjes do nekih zakljucaka, i na osnovu njih steknes iskustvo.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Uzas! Prica mi je jos teze pala jer sam Beogradjinina upoznala jednom davno, a ni jednog momenta nisam pomislila da su on i glavni lik odvojene licnosti.
Velika je stvar sto si to podelio sa nama, i hvala ti na tome, zaista.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Stvarno potresno, i hvala što si podelio tu priču.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Rei

^hvala na spoileru
e, ako ga nisi do sada pogledao...

Pisao sam u dahu, kako sam se prisećao tog događaja. Postoji i epilog, o kom ne bih sada. Poenta je da sam, vođen gomilom ok iskustava (u smislu da me niko nije iskoristio, ili mi naudio) mislio da je ok ispoštovati ovog dečka koji me je pozvao na piće. Imao sam neki osećaj da sve nije kako treba ali mi ni u ludilu nije padalo na pamet da će se desiti šta se desilo. Menjali su pogrdna imena stačmo, drali su se dosta, tako da je ovo sve pisano po sećanju na događaj koji se zbio pre 5 godina. Derpe, pederčino. fegetu, sve su koristili. Aman ljudi, popio sam i šamar i pištolj na slepoočnicu, mislite da sam u tim okolnostima imao prostora da razmišljam racionalno? Znajući koliko sam impulsivan zahvalan sam sebi što sam u većini slučajeva odćutao. Enivej, video sam ih još jednom, sreli su me na ulici. Tu se umešalo još nekoliko osoba, u moju odbranu, ne bih sada da uplićem još likova, ali ova dvojica se nakon septembra 2005. nisu ni oglasila niti sam ih ikada video. Da li su bili obični dripci džeparoši ili neki podmitljivi kvazi pajkani, ne znam ni sam, ali recimo da se o ovome u mojoj porodici malo govorilo nakon što je prošlo. Ovo su samo reminiscencije na to popodne koje nikada neću zaboraviti. Ako je išta neistinito, onda je to da sam možda prećutao još koju uvredu i neprijatnost. Kada pročitam priču, skroz mi je hevi, ali blaga u odnosu na ono kako je se sećam.
e, a jesi li ti outovan roditeljima? i sta, na kraju oni tebe nisu vise cimali, mislio sam da je mozda to preraslo u nekakvo ucenjivanje...
Korisnikov avatar
By Li
Danas se neke stvari olako shvataju, momci hrle da upoznaju jedni druge samo na osnovu velicine kurca i fizickog izgleda. Meni je muka kada mi drug prepricava dogodovstine sa romea. :kosach:
Korisnikov avatar
By V25
Outovan sam mojima, jer da nisam bio ko zna kako bi se završilo. Dosta su mi pomogli pruživši mi podršku, ali nisam hteo da ih petljam u epilog priče na koji su oni zasigurno imali uticaja. Baš zato što mislim da nikada nismo pričali o tome i mislim da je vid neke nagodbe pao ili pak ucenjivanja i da su to samo hendlovali meni iza leđa ne bi li me ovi pustili. Ne znam zašto ali od svih tema koje svakodnevno potegnem sa njima o ovoj još nisam imao snage. Sve vezano za prestanak njihovog kontakta su moje pretpostavke.
Korisnikov avatar
By V25
Obožavam momente kada mi neko kaže : "Ma nema šanse, ti si to izmislio/dodao"... Koja bi poenta bila? Nekada se stvarno zapitam, nevezano za ovo, da li je narod svestan u kakvoj državi živimo i kojim kanalima struje te "underground" nazovi sile. od sitnih džeparoša, ucenjivača, pa do ozbiljnih krimosa. Kidišu na koga im se hoće. Bilo 90'tih, ima i danas, samo je manje primetno.
Korisnikov avatar
By luciferin91
meni su jednom pretili da ce reci svima da sam gay ako ga ne popushim liku. Smrzao sam se ali srecom se zavrshilo. Mada uvek se pitam shta bi bilo, da su rekli.

Inace, nisam znao da tako razni likovi chatuju na tom chatu. Hm, mozda bi ipak trebalo da malo povedem racuna...
Korisnikov avatar
By V25
To definitivno. Mogu samo reći da sam ja imao više sreće nego pameti pošto sam tako upoznavao kojekakve ljude. Pa makar se to završilo i na šetnji nikada ne znaš kakav psihopata može biti u pitanju.
By dukkehjem
Ja ipak mislim da si mnogo skretao... ako uzmem u obzir da prepricavas tako traumatican dogadjaj (koji ti se desio, aj i da verujem u to), a od impresija podvlacis semenke u hodniku i sta ti ja znam sve, rasplinjavas se oko toga, a precutis neke uvrede itd.
Ne znam, meni i dalje ne ide u glavu da je dogadjaj istinit...
Da ne kazem: cudno mi je :lol:
Korisnikov avatar
By Incubus
Hvala...

@dukkehjem

Iskreno se nadam da se nikad nećeš uvjeriti u mogućnost ovakvog ili sličnog događaja
Korisnikov avatar
By V25
Ok, misli kako hoćeš. Daj Bože da nije istinit. Prisećam se tih detalja iz prostog razloga što je sve od samog početka izgledalo morbidno i ružno, da na to ne dodajem moju sposobnost opažaja istih stvari pri bilo kojim okolnostima i pamćenja istog.
Korisnikov avatar
By taurus
Da. Ja sam chuo slichnu prichu od jednog dechka koga sam upoznao,samo sto je on prosao mnogo gore.I njemu se to desilo pre oko 5-6 g kad je imao 17-18g.Isto pandur ali samo jedan lik je u pitanju... Mada se ne uklapa u vredjanjima ....ovaj je pretuchen,pripreceno mu je ali je i silovan...posle toga taj dechko nikada vishe nije imao sex sa tipom,analni mislim....a vuce traume do jaja npr. kad sam ja krenuo sluchajno da uzmam neshto sto je stajalo iznad njega trznuo se kao oparen i josh niz takvih tikova.....ili stalno pricha u negativnom kontekstu o sebi,i pored toga sto ima bash kvaliteta i fizichkih i ostalih.....a da,kada mi je pricao tu prichu imao sam utisak da sve vreme ima osecaj krivice,nekako tako je prichao kao da je za sve on kriv.......

kad procitam sve ovo i setim se te priche meni se zgadi sve u pizdu materinu,i taj pederluk i ljudi ma shit! ljudi su najvece zveri definitivno
Korisnikov avatar
By V25
Da, ja se samo pitam koliko takvih priča kao što si ti pomenuo ili što sam ja ispričao, svakodnevno neko negde tamo iza kulisa proživljava, a malo se o tome govori. Ako ništa drugo, voleo bih da se ovim mojim gestom još neko odluči na taj korak i podeli svoju priču sa širom masom.
Korisnikov avatar
By taurus

Da, ja se samo pitam koliko takvih priča kao što si ti pomenuo ili što sam ja ispričao, svakodnevno neko negde tamo iza kulisa proživljava, a malo se o tome govori. Ako ništa drugo, voleo bih da se ovim mojim gestom još neko odluči na taj korak i podeli svoju priču sa širom masom.
Deshava se svashta.Na nekom rodjendanu ,jedan dechko ,inache inspektor u policiji je samo jedno rekao na tu temu "Ne zelite da znate sta se u Beogradu za jednu noc desi,da ne govorim o vikendu,sad kad bi isprichao ne bi niko posle osam izlazio iz kuce " ja sam insistirao da pricha ali devojke su bile protiv,tako da nishta od horora.....btw Mnogi su chuli razne priche ali ne zele iz etichkih razloga da iznose ovde,eto i ja sam razmishljao da li da pishem o nechemu sto mi je neko prichao a nije moje iskustvo...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kada čujem ovakve grozote, stvarno sam zahvalan na svom dosta bezazlenom iskustvu.
I svestan sam da sam imao do sada mnoooogo više sreće nego pameti, ali dok mi se ne desi nešto užasno, teško da ću se promeniti u smislu da budem oprezniji i nepoverljiviji prema ljudima.

Sreća pa sam poslednjih godina dosta asocijalan, pa nije ni bilo previše prilike da upadnem u neko sranje.

A pre nekoliko godina me je jedan inspektor, sa kojim sa pre nekoliko meseci ponovo krenuo da se viđam, upozorio u vezi opasnosti koje se baš pominju u ovoj temi.
Nije išao u detalje, ali je pomenuo i neka ubistva...
Korisnikov avatar
By V25
Mene su oni izvestili tada da privode u taj stan danonoćno i lemaju. Čim su imali i pištolj, ne verujem da se završavalo samo na tome.
Korisnikov avatar
By Baba na grani

Mene su oni izvestili tada da privode u taj stan danonoćno i lemaju. Čim su imali i pištolj, ne verujem da se završavalo samo na tome.
Ma daj! Nemoj da se ljutis, ali meni deluju kao obicni pajseri koji su videli klinca od 17 godina, pa krenuli sa zastrasivanjem i laznim pricama...Mislim, oni su policajci koliko i moja baba...
Korisnikov avatar
By V25
Ne verujem ni ja da su pajkani, ali da nisam jedini kog su spopali u to sam uveren.
By RACABG
ako ti je za utehu ,jedan od njih je nahvatan i popio je dobre batine .
decko kojeg sam upoznao je doziveo nesto slicno tada je imao 16 godina , pretili su mu da ce prijaviti roditeljima drzali su ga u strahu pricom da se kresao sa nekim tipom koji je bolestan od neke retke bolesti i da takvi bolesnici budu zatvoreni u bolnisama do kraja zivota. dolazili su mu u gajbu nenajavljeni donosili neki lap top na kome je bila nalepnica policijska ( kao na lap topu se nalazi program koji otkriva po glasu kada laze inace obican neki program audio vox ili slicno ) vadili mu krv iz prsta , terali ga da drka da bi uzeli spermu za ispitivanje i tako dalje, uzimali mu pare da bi kao uradili analize na privatnoj klinici jer ako urade u drzavnoj morace da ga uhapse i smeste u bolnicu odmah .
a onda je klinac jednoga dana rekao meni sta mu se desava pa sam ja pozvao dva svoja drugara pandura pa su tog jednog sacekali u stanu kod klinca i ubili boga u njemu ..... nisu nista radili sluzbeno jer klinac nije smeo da kaze svojima iz razloga da ne saznaju da je gay.

decka su upoznali i navatali preko chata takodje
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by RACABG

ako ti je za utehu ,jedan od njih je nahvatan i popio je dobre batine .
decko kojeg sam upoznao je doziveo nesto slicno tada je imao 16 godina , pretili su mu da ce prijaviti roditeljima drzali su ga u strahu pricom da se kresao sa nekim tipom koji je bolestan od neke retke bolesti i da takvi bolesnici budu zatvoreni u bolnisama do kraja zivota. dolazili su mu u gajbu nenajavljeni donosili neki lap top na kome je bila nalepnica policijska ( kao na lap topu se nalazi program koji otkriva po glasu kada laze inace obican neki program audio vox ili slicno ) vadili mu krv iz prsta , terali ga da drka da bi uzeli spermu za ispitivanje i tako dalje, uzimali mu pare da bi kao uradili analize na privatnoj klinici jer ako urade u drzavnoj morace da ga uhapse i smeste u bolnicu odmah .
a onda je klinac jednoga dana rekao meni sta mu se desava pa sam ja pozvao dva svoja drugara pandura pa su tog jednog sacekali u stanu kod klinca i ubili boga u njemu ..... nisu nista radili sluzbeno jer klinac nije smeo da kaze svojima iz razloga da ne saznaju da je gay.

decka su upoznali i navatali preko chata takodje
:qqlele: ovo zvuci kao neki hobi, kao c.s.i.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Citajuci blog, shvatio sam naravno da se desilo samom autoru.
Dodacu samo, da stvarno super pises, tj nekako lako za citanje :)
a za ovu temu, stvarno nemam reci. Uvek sam razmisljao dosta racinalno u tom periodu svog zivota, mislim na 17, 18 godina, tj nije mi ni slucajno padalo na pamet da chatujem tako preko svega i svacega, tj nikada to nisam ni radio, posto znam kakvih sve slucajeva ima tamo. Znam da je to period kada danasnja deca i ne razumisljaju tako, ali evo ovaj blog bi im dobro dosao kao primer da je neko prosao kroz ovakvu traumaticnu situaciju!

V, hvala ti sto si to podelio sa nama..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!