Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Tunginaravno da je iz njegovog iskustva, tu nema nikakve sumnje, pa ni zbog lose izvedenih narativnih forica i mijenjanja perspektive pripovijedanja. pocetak i kraj bio kao trebali biti refleksija na opisani dogadjaj, pa su zato pisani kao da je rijec o drugoj osobi. tim otudjenjem od sebe se pokusalo dati vecu tezinu tim dijelovima teksta, ali opca mjesta poput 'bio sam hepi klinac yadda yadda' i 'nakon toga sam skuzio da je zivot tezak yadda yadda' poprilicno ubijaju indirektno izrazenu ambiciju.
Ljudi su se samo pitali da li je prica iz njegovog iskustva ili je pisana po iskustvu drugog lica,a to nam je Bgdjanin sada razotkrio.
Originally posted by Beogradjanin18
Dakle iskustvo je nažalost moje, možda sa, čak i ublažio rečima. I dan danas, nisam uspeo da prežem preko toga.
Originally posted by Reie, ako ga nisi do sada pogledao...
^hvala na spoileru
Originally posted by Beogradjanin18e, a jesi li ti outovan roditeljima? i sta, na kraju oni tebe nisu vise cimali, mislio sam da je mozda to preraslo u nekakvo ucenjivanje...
Pisao sam u dahu, kako sam se prisećao tog događaja. Postoji i epilog, o kom ne bih sada. Poenta je da sam, vođen gomilom ok iskustava (u smislu da me niko nije iskoristio, ili mi naudio) mislio da je ok ispoštovati ovog dečka koji me je pozvao na piće. Imao sam neki osećaj da sve nije kako treba ali mi ni u ludilu nije padalo na pamet da će se desiti šta se desilo. Menjali su pogrdna imena stačmo, drali su se dosta, tako da je ovo sve pisano po sećanju na događaj koji se zbio pre 5 godina. Derpe, pederčino. fegetu, sve su koristili. Aman ljudi, popio sam i šamar i pištolj na slepoočnicu, mislite da sam u tim okolnostima imao prostora da razmišljam racionalno? Znajući koliko sam impulsivan zahvalan sam sebi što sam u većini slučajeva odćutao. Enivej, video sam ih još jednom, sreli su me na ulici. Tu se umešalo još nekoliko osoba, u moju odbranu, ne bih sada da uplićem još likova, ali ova dvojica se nakon septembra 2005. nisu ni oglasila niti sam ih ikada video. Da li su bili obični dripci džeparoši ili neki podmitljivi kvazi pajkani, ne znam ni sam, ali recimo da se o ovome u mojoj porodici malo govorilo nakon što je prošlo. Ovo su samo reminiscencije na to popodne koje nikada neću zaboraviti. Ako je išta neistinito, onda je to da sam možda prećutao još koju uvredu i neprijatnost. Kada pročitam priču, skroz mi je hevi, ali blaga u odnosu na ono kako je se sećam.
Originally posted by Beogradjanin18Deshava se svashta.Na nekom rodjendanu ,jedan dechko ,inache inspektor u policiji je samo jedno rekao na tu temu "Ne zelite da znate sta se u Beogradu za jednu noc desi,da ne govorim o vikendu,sad kad bi isprichao ne bi niko posle osam izlazio iz kuce " ja sam insistirao da pricha ali devojke su bile protiv,tako da nishta od horora.....btw Mnogi su chuli razne priche ali ne zele iz etichkih razloga da iznose ovde,eto i ja sam razmishljao da li da pishem o nechemu sto mi je neko prichao a nije moje iskustvo...
Da, ja se samo pitam koliko takvih priča kao što si ti pomenuo ili što sam ja ispričao, svakodnevno neko negde tamo iza kulisa proživljava, a malo se o tome govori. Ako ništa drugo, voleo bih da se ovim mojim gestom još neko odluči na taj korak i podeli svoju priču sa širom masom.
Originally posted by Beogradjanin18Ma daj! Nemoj da se ljutis, ali meni deluju kao obicni pajseri koji su videli klinca od 17 godina, pa krenuli sa zastrasivanjem i laznim pricama...Mislim, oni su policajci koliko i moja baba...
Mene su oni izvestili tada da privode u taj stan danonoćno i lemaju. Čim su imali i pištolj, ne verujem da se završavalo samo na tome.
Originally posted by RACABGovo zvuci kao neki hobi, kao c.s.i.
ako ti je za utehu ,jedan od njih je nahvatan i popio je dobre batine .
decko kojeg sam upoznao je doziveo nesto slicno tada je imao 16 godina , pretili su mu da ce prijaviti roditeljima drzali su ga u strahu pricom da se kresao sa nekim tipom koji je bolestan od neke retke bolesti i da takvi bolesnici budu zatvoreni u bolnisama do kraja zivota. dolazili su mu u gajbu nenajavljeni donosili neki lap top na kome je bila nalepnica policijska ( kao na lap topu se nalazi program koji otkriva po glasu kada laze inace obican neki program audio vox ili slicno ) vadili mu krv iz prsta , terali ga da drka da bi uzeli spermu za ispitivanje i tako dalje, uzimali mu pare da bi kao uradili analize na privatnoj klinici jer ako urade u drzavnoj morace da ga uhapse i smeste u bolnicu odmah .
a onda je klinac jednoga dana rekao meni sta mu se desava pa sam ja pozvao dva svoja drugara pandura pa su tog jednog sacekali u stanu kod klinca i ubili boga u njemu ..... nisu nista radili sluzbeno jer klinac nije smeo da kaze svojima iz razloga da ne saznaju da je gay.
decka su upoznali i navatali preko chata takodje
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!