Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
od toga mozemo da umremo :kesa:
By Ulix
Originally posted by maka

Da uvek ugasim bojler kad idem da se kupam :lol:
E vidiš i mene su to uzalud učili, ja nisam slušao, i onda mi se jednom dogodilo da je bojler eksplodirao dok sam se kupao.

:kosa:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Ulix

E vidiš i mene su to uzalud učili, ja nisam slušao, i onda mi se jednom dogodilo da je bojler eksplodirao dok sam se kupao.

Jesi preziveo?

..

Ne, fucked up.

Keva mog drugara iz osnovne zalepila na vrata kupatila vest o slicnom incidentu koji je usmrtio neko dete.
By Ulix
Evidentno da jesam. :giggle:

Sama eksplozija me nije toliko prepala, koliko vatra koja je usledila. :drama:
Korisnikov avatar
By maka
Ti se ne zezas?!

@Ulix

pa jesi li posle toga poceo da gasis bojler?
:)
Korisnikov avatar
By svejedno
zjum. Ja se prepao sada. Sreca te je meni bojler na drugom spratu, takoreci na tavanu.

Al nije bio oduvek, i ziveo sam do sada na nekoliko mesta.

..

Roditelji nisu uspeli da me ubede, forum jeste. Od sada gasim.
By Ulix
Što je najgore, ja i dalje uglavnom ne gasim bojler. Ali je taj incident toliko istraumirao moju sestru, da ona godinama ide okolo i upozorava svakog ko priđe kupatilu da obavezno ugasi bojler, makar išao samo da piša. :lol:
Korisnikov avatar
By maka
ahahahah

tragokomicno. :struja:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
“Cutanje ovog razgovora,
Ostavljam u amanet sinu, Vuku Anticu,
Sa prevelkom molbom da nikad ne pristane na copor.”
ovo je nesto sto mi je mama cesto ponavljala.
naucila me je da uvek govorim rajsferslus, i zasto se to tako kaze. nema sanse da cu ikada da smandrljam ono rajfeslus. i tako, jos neke reci..

e da, uvek gasim bojler :lol:

naucise me i da nikada ne budem nepristojna prema starim ljudima
Korisnikov avatar
By AngraMaina
I nahtkasna umesto natkasna. Da bih tek posle saznao da se to kaže noćni stočić.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja jos posle 2 posta otkucah pogelomi odgovor, i zatvorim stranicu pre nego sto sam postovala :retard:

Malo objasnjenje-moji roditelji nisu nikad preterano kapirali koncepciju da se dete tretira kao dete, i zahvalna sam im na tome.

-da se skidam cim udjem u kucu u kucnu garderobu
-da nosim papuce po kuci
-da nosim potkosulju
-da govorim Vi svakome ko je stariji od mene (jbt, mislim da sam maltene tek prohodala bila kad su me to naucili)
-dobar dan, izvolite, sve blabla ono ...
-da snebljive goste-pomenu antibiotic da su ga ucili da govori da je jeo-nutkam i opustim
-da se starijoj zeni ustaje kada se pozdravljas, muskarcu NIKADA.
-da je bolje da zivis ko covek pa makar se snalazio jer ce para uvek biti ako si pametan, nego da budes cicija jer to nije zivot
-da se pravi prijatelji neguju, zalivaju, hrane, maze i paze
-kad ti dodje romkinja na vrata da ti vraca, da uvek budas ljubazan i UVEK da joj das nesto
-da je crkva sranje, komunisti sranje, politicari sranje, a vera nesto sto imas il nemas
-da je gej okej
-da nas ima svakakvih i da ne sudim drugima jer ce sutra meni
-da su svi "nasi" pomalo ludi, a oni koji nisu, su em dosadni, em nisu "nasi"
-da vracam dugove. Sve vrste. Sa kamatom.
-da stariji nisu uvek u pravu.
-da treba da mislim na sebe. Da sam najpametnija i najsposobnija. I da sam lenja. I da je sramota sto tako sva krasna ne koristim potencijale svoje.
-da je Jung kuliji od Frojda (reci moje majke, egzektamente, cula sa svojih 15 godina)
-knjige su super. citaj dok ne svisnes.
-seks je zdrav. Ako oces sto kasnije u klimaks, zdravo zivi.
-ne sedaj na beton
-lepe i pametne zene koje su nesigurne mogu da bude divne do sutra, ako toga nisu svesne, dzaba.
-informacija je moc. budi uvek obavestena. O polarnim medvedima i politici u Kazahstanu.
-tretiraj decu kao male ljude.
-deca su napor. i sreca. Radjaj kad oces. Ako neces nikad-onda i nemoj.
-cuvaj tajne.
-nemoj da kazes romu da je rom ako ne znas kako je biti ciganin.
-prostitutke su zene od zanata. Nemoj da ih osudjujes. Cuvaj se njihovih musterija (odrasla sam kod Picinog parka)
-ne diraj spriceve na ulici (see above)
-kad ulazis u taksi nek te neko prati.
-ne vracaj se u gluvo doba sama kuci.
-nosi suzavac (ovo sve ima veze sa above mentioned krajem u kom sam rasla :lol: )
-mama i tata su ljudi. i grese.
-reci izvini kad zaseres-uvek
-ostavi tips taksisti i konobaru
-ne udaraj na slabije od sebe
-rezi na jace od sebe koji te kinje
-bez ljubavi nema zivota
and last but not least:

talenat za zivot je najveci talenat koji osoba moze da poseduje.

Cula prvi put sa 10 godina-urezalo se i ostalo vo vjek.
Korisnikov avatar
By maka
Hys :hail: tvojim roditeljima.
Korisnikov avatar
By m..
Joj stosta su me ucili. Tako sad kucam karte u prevozi u 11 uvece jer bih crkla od blama da me nadju bez karte, iako znam da nema kontole. Nacisto su me upropastili.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Ulix

Takodje...Pa se nesto nisam obazirao ranije na to,sve dok nije pocela da me "drma" pod tushem,u stvari da pecka,sto sam ja pripisao gelu za tusiranje:retard:

:roflmao:

Od sada,redovno gasim bojler:elektro:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Dosta toga...

# Da budem kulturan
# Da coveka gledam u oci dok prica
# Da ne upadam u rec dok taj neko prica
# Da persiram starijima
# Da uvek ustanem trudnicama, deci sa malom decom, bakama i dekama
# Da posle svakog obroka operem zube
# Da budem iskren prvo prema sebi pa onda prema drugima
# Da kažem " Izvini "
# Da novčanik ne nosim u zadnjem dzepu
# Da ostavim bakšiš konobaru/konobarici
# Da ne patim od firmiranih krpica
# Da imam svoj stav
# Da ne dozvolim ikome da manipuliše mnome
# Da istina boli, ali laž ubija
# Da je pravih prijatelja jako malo i da ih treba čuvati kao malu kap vode na dlanu
# Da radim na sebi što više, prvenstveno intelektualno
# Da se izujem kad idem kod nekoga u goste
# Da operem sudove iza sebe kad zavrsim sa jelom
# Da peglam
# Da ne ostavljam poslednji zalogaj u tanjiru
... :)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
mene nikada nisu smarali da obavezno persiram starijima :nesiguran:
roditeljima dvoje najboljih prijatelja ne persiram, kao ni dvoma komsijama sa kojima smo bliski
By Orion
Kad pokušavam da se setim ništa mi ne pada na pamet. Setim se nečeg kad pročitam da je neko to napisao ali ovako baš ništa specijalno. Mislim da su me kao malog najviše puta grdili zato što sam sedeo na betonu.
Korisnikov avatar
By zozefin st
da persiram starijima, i to su mi bas urezali u glavu...
Korisnikov avatar
By Azdaja
da mogu biti sta god pozelim, a oni ce svaki moj san podrzati (i hvala im na tome)
da pomognem SVIMA i koji to ne zasluzuju, a u mojoj je "moci" (tu sam se par puta zajebala)
da su ljudi uglavnom divna stvorenja, vecina!!! (i tu sam se par puta zaHebala)
naucili su me da budem dobar covek - nadam se da jesam...

i jos mnogooo stvari, jer su oni divni, predivni ljudi... :love:
Korisnikov avatar
By Dina
Nesto sam vec spominjala ali to je valjda neizbezno kad toliko vremena pisem, a roditelji uvek isti...

Elem, zadovoljna sam jer mi nisu urezali puno predrasuda, bar ne u onoj meri u kojoj je kod nas bilo uobicajeno. Npr mogla sam da gledam sve filmove kao jako mala, sve seksualne scene takodje, mogla sam slobodno sve da pitam o svemu, o svemu da pricam. Ucili su me ne ubij, ne kradi i taj deo ali nista vezano za razlike medju muskarcima i zenama, tj da je jednima nesto dozvoljeno i na jedan nacin se gleda a drugima nije i na drugi nacin... U osnovnoj skoli to nisam ni primecivala toliko ali u srednjoj sam cesto zelela da sam vaspitana kao drugi, razlog je bio sto su oni svi po komandi znali sta je dobro a sta lose dok sam ja stalno lutala. Pokusavala sam da savladam to i da ispisem sebi spisak tih treba i mora ali su oni stalno odnekle iskakali i ja sam shvatila da je to nemoguce. I pored cene tog nesto tezeg snalazenja sada mislim da je to veoma dobro. Jedno je nauciti sve pogresno i diskriminatorno i kad to nametne autoritet tj roditelji a drugo kad to uopste ne naucis od njih nego vidis ponasanja ljudi. U prvom slucaju kad covek/zena shvati da su to predrasude onda mora da ih prevazilazi a u drugom tih predrasuda i nema i sve je lakse.

Drugo sto mi je jako znacajno je sto je majka cesto ponavljala da se do 21. god mogu pravdati na roditelje, posle toga za sve sto sam uspela ili nisam uspela sama sam zasluzna/kriva. To je vrlo vazna recenica jer ona oslobadja mene i roditelje medjusobno. Nije retko da odrasle osobe jos stoje u nekom odnosu krivice sa roditeljima i svoje neuspehe pripisuju njima, traze nesto sto ocigledno roditelji nisu vise duzni itd. A ja sam bilä "razvezana" u tom pravcu. Imali su roditelji i greske i dobre postupke ali to nema veze sa onim dalje tj onim sada.

Kod mene je opet malo neuobicajeno otac bio taj koji bi sve popustao i dopustao, dok je majka bila zaduzena za disciplinu. U sustini su dobar spoj, mozda bih negde volela da sam bila manje disciplinovana i vise ugadjala sebi a negde da sam vise sebe naterala na disciplinu... ali opet to moze da se izmeni a naviknuta sam od detinjstva na rano ustajanje (vidi se :lol: ), dobre radne navike, nema kojekakvih izgovora da se ne postignu ciljevi (kod oca bi mozda i bilo ali majka se tu trudila da vise nju cujem).

Recimo nesto lose cega mi je dugo trebalo da se oslobodim je sto me je majka uvek govorila u prijateljstvima da su drugi u pravu. Uvek sam ja bila kriva, a to me je mnogo nerviralo a njeno "opravdanje" za takvo ucenje je bilo da je htela da imam prijateljstva. A vise njih mi je puklo zbog preterane trpeljivosti, tolerisem ljudima sve i svasta i prekipi mi i onda prekinem prijateljstvo. Tu sam se jedva izvukla ispod njenog uticaja i nasla sopstvenu meru sta tolerisem a sta ne, na kojoj su mi udaljenosti prijatelji, kad zaista treba da im pomognem a kad vec to prelazi granicu pa da odmah na to ukazem a ne kad prijateljstvu nema spasa.

Drugo sto je i dobro i lose je uljudnost. U najvecem broju situacija je dobro. Ali ima retkih situacija kad neki divljak razume samo divljacki jezik. A posto je meni taj jezik prilicno udaljen, tj nenaucen onda se trudim da ga izbegnem koliko god mogu. A kad moram da ga primenim onda se jako iznerviram.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ucili su me da:
iskljucim bojler kad se kupam / nisu me naucili
se ne drogiram / jesu
da budem odgovoran, sta je dobro i sta je lose, naucili su me perfektnom moralu / jesu, ali u poslednje vreme ga gazim, i svestan sam toga. Necu daleko dogurati ako ostane tako cist, cesto zbog svog morala sebe ugrozavam.
da ne pijem / nisu
budem anksiozan, nisu oni svesni toga, ali ja jesam / jesu
ne sedim na 'ladnom betonu / nisu
da uvek razmisljam svojom glavim, da ne dozvolim da niko drugi upravlja mnome / jesu
da ne zapocinjem tucu, ali da imam puno pravo da prebijem nekog ako on krene, :awesome: da ne diram devojcice :awesome: / jesu
da se ne penjem svuda gde mogu / nisu
da idem u crkvu / nisu
...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Heartkiller

Dosta toga...

# Da budem kulturan
# Da coveka gledam u oci dok prica
# Da ne upadam u rec dok taj neko prica
# Da persiram starijima
# Da uvek ustanem trudnicama, deci sa malom decom, bakama i dekama
# Da posle svakog obroka operem zube
# Da budem iskren prvo prema sebi pa onda prema drugima
# Da kažem " Izvini "
# Da novčanik ne nosim u zadnjem dzepu
# Da ostavim bakšiš konobaru/konobarici
# Da ne patim od firmiranih krpica
# Da imam svoj stav
# Da ne dozvolim ikome da manipuliše mnome
# Da istina boli, ali laž ubija
# Da je pravih prijatelja jako malo i da ih treba čuvati kao malu kap vode na dlanu
# Da radim na sebi što više, prvenstveno intelektualno
# Da se izujem kad idem kod nekoga u goste
# Da operem sudove iza sebe kad zavrsim sa jelom
# Da peglam
# Da ne ostavljam poslednji zalogaj u tanjiru
... :)
Pa ti si savrsen...
Korisnikov avatar
By mrgud
naucili su me svasta.
sad ja njih ucim da deo tog ''svasta'' koriguju, pa nam je super zabavno.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jedino čega se slepo pridržavam jeste to neko poštovanje starijih. pa sve i da je razlika 3-4 god - opet.
da nikad ne kasnim (doma!)
i ono.. s lovom. nikad na jednom mestu, nego 'raaazbiiij na 200 stranaaa obaveeeezno' i to.

sve ostalo manjeviše.
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Moji roditelji su jako, jako egocentrični i pa sam i ja takva.
Ponekad imaju napade brižnosti i tada me uglavnom uče da ne mogu nikom da verujem, da kada izlazim pazim da mi neko nešto ne sipa u piće, da mi niko nije prijatelj, da novac nije važan iako to svojim postupcima neprestano demantuju......
Uglavnom me uče da budem ono što oni nisu, ni jedno ne mogu da se pohvale da su za primer, iako to oni, naravno, ne vide od svoje silne sujete.
Ali, lepo je to rekao Duško Radović " Lakše bismo vaspitavali svoju decu kada bi ona imala samo uši, a ne i oči" :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!