Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
ako je lepo vreme gledam kroz prozor (pod uslovom da je cist)
ili prosto o necemu razmisljam ili sanjarim....
ponekad pevam u sebi :)
Korisnikov avatar
By Mars
Stvarno retko idem busom...nekad je bilo češće...a onda je bilo čim vidim gužvu - rešim da idem pešice (uvek su mi to bile ravnopravne opcije, nikad daljine nisu bile velike)...ali posle kada je postalo baš retko...nekako sam voleo da dnevnu dozu melanholije kroz koju moram da prođem - obavim baš tada, u prevozu. Sa tim gledanjem kroz prozor, u ljude napolju...Posebno tada ako je kiša.

Onda izađem i sve bude kao pre.

Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika
Korisnikov avatar
By Seaman
Super je fora sa ajkulom :)

Stavim slusalice, i pazljivo motrim ima li kontrole :lol:

Ni ne pomisljam da placam ovaj sugavi prevoz. :D
Korisnikov avatar
By nev
uvek slusam muziku. kako mi se nedavno pokvario mp3 player citam jer je gledanje kroz prozor cesto nemoguce od reklama ili prljavog stakla.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Seaman

Super je fora sa ajkulom :)
Meni sa Niveom. Mogu da mislim kako se ljudi napolju smeju, a ovaj što sedi unutra nema pojma zašto...

:D
Korisnikov avatar
By DarkStar
Ja obavezno :peva: u sebi u autobusu, osim ako je baš gužva... Međutim, pošto mi je to dosadilo tokom godina (lol?) sada, ako stojim, obavezno se uhvatim za šipku kraj prozora i palcem mimikujem udarce doboša; ako sedim, petama "tapkam" i mimikujem udarce bas bubnja (rofl?) :rock:

Nema veće uživancije nego "tapkati" black metal na sred 53ke tokom pijačnog dana, pošto se inače sa mojih slušalica čuje SVE :sluske:
Korisnikov avatar
By Marvin
E, da.
Vas što vam se sa slušalica čuje sve, ili još gore one kojima telefoni služe kao mini tranzistori, bih naterao da iste pojedete.
Korisnikov avatar
By DarkStar
Pa nisam ja kriv što nemam 3k din. za Sonyjeve sluške nego kupujem one ekonomsko-krizne od 400 din. :mjuza:
Korisnikov avatar
By djo
anesteziram se sa audio books - agata kristi. verovatno se mnogo mrshtim (da bih čuo sve nijanse...)
Korisnikov avatar
By ogili
Pevušim u sebi ako mi je u uhu tog dana ostala neka dobra stvar.
Cesto se desi da se moj pogled bar nakratko susretne sa nekim drugim, izgubljenim, tuznim, neprijatnim, trudim se da to izbegnem, a ponekad me i prijatno iznenadi i neki veseo, pozitivan - cudna je to neka razmena energije, mada, nastojim da je bas i ne razmenjujem po gradskom prevozu i da ga sto manje koristim ! :pivce:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by djo

anesteziram se sa audio books - agata kristi. verovatno se mnogo mrshtim (da bih čuo sve nijanse...)
a da mi pošalješ koju? :trep: :maca:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
slušam muziku, čitam šta god mi se nađe pri ruci, ili sms-am, ako ničeg čitljivog nema... dovijam se kako znam i umem da budem što manje prisutna duhom u tim situacijama. naročito kad se vozim po bg-u, koji je tako užasno unakažen iritantnim billboardima, da ti je muka kroz prozor gledati.
Korisnikov avatar
By blabla54380
samo vi kupujte karte pa gledajte u sta ocete, duhom prisutni ili odsutni.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slušam muziku, izbegavam dodirivanje sa ljudima, blenem kroz prozor i razmišljam.
Sve to u isto vreme! :awesome:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sprinter
samo vi kupujte karte pa gledajte u sta ocete, duhom prisutni ili odsutni.
Ja koristim markicu pa ne moram da se mučim sa otkucavanjem karte:pickme:
Korisnikov avatar
By LittleRed
Na putu do i od posla (prigradskim busom, oko 45 min. u jednom pravcu ) spavam, i to bas onako cvrstim snom.
Vise puta omasih stanicu a jednom sam cak zavrisila na parkingu u NS, jer sam potpuno skliznula niz sediste, pa
je vozac, uveren da je bus prazan, parkirao bus...
U gradskom obicno slusam muziku i cekam da se agonija okonca.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by LittleRed
a jednom sam cak zavrisila na parkingu u NS, jer sam potpuno skliznula niz sediste, pa
je vozac, uveren da je bus prazan, parkirao bus...

Juuuuuuu ala ti čvrst san imaš!
:fancyklap: :lol:
Korisnikov avatar
By LittleRed
Ali bas!
Najgore je sto je u tom busu uvek ista grupacija ljudi, te me je svako od njih probudio bar po jednom :blush:
Korisnikov avatar
By unic0rn
sto ne navijesh mobilni da zvoni za 40 minuta? mislim stvarno :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
čitam knjigu. a onda obično i plačem uz istu :kesa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!