Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by ns.happy
Originally posted by M666

odvratno.
dok sam imao fejs to me je uvek izbacivalo iz takta.
hoces da kazes da se ovo cesto desava? ja sam tek sad naisao na tako nesto... :shok2:
pisala ja, par postova iznad.

ok je ako ce to nekom da pomogne da lakse preboli, ali mislim da to uglavnom nije slucaj.

u grupi koja je otvorena zbog devojcice koja se obesila, ljudi su je cak i osudjivali. :wtf:
Korisnikov avatar
By m..
joj, ja se ne snalazim bas sa tim saucescima i svim tim, al sam skontala da ima dosta ljudi koji se jos manje snalaze. elem, imala sam situaciju pre koji mesec, prijateljici je umrla mama, i onda sam je jako jako zagrlila i rekla joj to u uvo, tako mi je doslo prirodno, prirodnije mi je da nekog zagrlim nego da kazem taj lajn.

ne znam, sto se tice ovog fejsbuka, kontam da je toj deci koja tu vise 24/7 to sasvim prirodno da otvore grupu, kontam da se tu mnogo bolje snalaze nego sa telegramima (ni ja nisam nikad slala telegram u zivotu), mislim to je nacin na koji svakodnevno komuniciraju, pa mi je ok iz njihive presopektive.

meni s druge strane nikad ne bi palo na pamet da radim nesto tako, ja preferiram da odem i vidim jude uzivo i kazem im sta imam da im kazem i gledam da budem od pomoci, ako mogu.
By dukkehjem
Originally posted by ns.happy

http://www.facebook.com/group.php?v=wal ... 6533955086

grupu je neko otvorio da bi devojcici ani pomogao da preboli gubitak cini mi se mame, nisam skontao.

na stranu sto deluje potpuno bizarno, sta mislite, hoce li ovo postati novi nacin izjavljivanja saucesca? ono kao telegram itd.
Mojoj poznanici iz srednje je nedavno preminuo mladji brat... jedno 30 morona i moronki je putem wall-a izjavilo saucesce... :obesen:
meni je to vec nenormalno, ali postaje, polako ali sigurno, nasa realnost.
Korisnikov avatar
By Zonche!
S obzirom da na zalost imam iskustva i u izjavljivanju i primanju saucesca moj stav je sledeci...

Ukoliko mi neko izjavi saucesce i kaze par lepih reci, to jako cenim.
Ukoliko neko izjavi saucesce pa krene pola sata da sere i prica o osobi koja je preminula (a da pri tom nije preterano bliska osoba) to me izludjuje.

Meni je tu bitniji neki faktor paznje vise nego vaspitanje...Neko vam kaze da je tu, da mu je zao...

Tako da se ponasam onako kako bih voleo da se drugi ponasaju prema meni.

Sto se tice Facebook-a...
Imao sam skoro iskustvo sa tim da mi je prijatelj preminuo i da su njegovi drugari otvorili facebook grupu "In memoriam"...

Tu se dele misljenja...Meni je to ok. Na wall-u sam procitao jako lepe stvari o njemu od drugih ljudi, a naravno bilo je i nepotrebne patetike.
Ukoliko nije pateticno i neukusno, nemam nista protiv.
Korisnikov avatar
By blabla54380
da. na fejsu mozes naricaljke da eliminises, uzivo ili preko telefona mora da ih slusas :D
Korisnikov avatar
By castor
Sta ce biti sa nasim fb, twiter, gay romeo :D profilima kad krepamo?
Nece valjda na wall-u pisati zalopojke...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
n'umem to. ne znam da l' sam ikome ikada uspela reći konkretne reči. sve se nadam da će razumeti pogled i zagrljaj ili gest ili štaveć pravim u takvim situacijama.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by castor

Hoce. Ja imam dve osobe u fb prijateljima koje vise nisu zive, na zalost. Upravo sam saznala gledajuci poruke na profilima. I nekako mi je tesko da ih sad izbacim iz prijatelja pa tu ostaju, samo pazim da ne saljem neke pozive za nesto i sl.
By Orion
Originally posted by Dina
Originally posted by castor

Hoce. Ja imam dve osobe u fb prijateljima koje vise nisu zive, na zalost. Upravo sam saznala gledajuci poruke na profilima. I nekako mi je tesko da ih sad izbacim iz prijatelja pa tu ostaju, samo pazim da ne saljem neke pozive za nesto i sl.
Meni je to nekako...jako creepy.

:ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!