Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mmiki

...
Cast izuzetcima koji pucaju od energije, ali ja sam poceo da posmatram osobe koje se svake noci provode negde ili kao potpuno zivotno obezbedjene ili propale (a i jedno i drugo mi je odbojno). Kad ti ljudi rade ili uce ako danju spavaju da bi svaku noc "blejali" do zore?
Ili imaju silnu energiju pa uspevaju i jedno i drugo ili ne rade nista. Setila sam se odmah Maze kojem se ja divim jer je uspevao i da radi i da studira i da izlazi skoro svake noci :wow: Do duse koliko se secam nisu to bili izlasci do zore svaki put, ali vrlo cesto. Ja nisam mogla to nikad, vec sam opisala gore. Ne samo zbog fizicke snage nego je meni drugi svet onaj koji (konstantno) zivi nocu a spava danju i onaj obrnuti. Kad sam tako zivela nisam mislila da cu ikad da udjem u sistem, nego kao neka buntovnica protiv svega i svacega... Kad je buntovnistvo presahlo vratih se na dnevni zivot :sigh:
Korisnikov avatar
By Mage
Eto lepo je čuti da ima još ljudi koji ne vole da izlaze. I don't feel so lonely anymore :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Mage-sledeci put izadji sam bez bff-a, ja cu te zabavljati pa neces imati zelju da ides kuci vec oko dvojke :D

On topic-ja odlazim obicno kuci tako negde oko 04h a ako mi bas bude dobro zaglavim po klubovima i do ujutru nekad.

Kao u pesmi Marte Savic...."otvaram klubove, zatvaram barove, bas trazim nevolje ali tako mi je najboljeeee...." :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Hahahaha :lol:

Nije on u pitanju, ja se tako smaram sa svima ;) Bude meni dobro negde do 1, 2 ali onda sledi totalna mentalna blokada i ja prosto MORAM da odem :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Originally posted by mmiki

...
Cast izuzetcima koji pucaju od energije, ali ja sam poceo da posmatram osobe koje se svake noci provode negde ili kao potpuno zivotno obezbedjene ili propale (a i jedno i drugo mi je odbojno). Kad ti ljudi rade ili uce ako danju spavaju da bi svaku noc "blejali" do zore?
Ili imaju silnu energiju pa uspevaju i jedno i drugo ili ne rade nista. Setila sam se odmah Maze kojem se ja divim jer je uspevao i da radi i da studira i da izlazi skoro svake noci :wow: Do duse koliko se secam nisu to bili izlasci do zore svaki put, ali vrlo cesto. Ja nisam mogla to nikad, vec sam opisala gore. Ne samo zbog fizicke snage nego je meni drugi svet onaj koji (konstantno) zivi nocu a spava danju i onaj obrnuti. Kad sam tako zivela nisam mislila da cu ikad da udjem u sistem, nego kao neka buntovnica protiv svega i svacega... Kad je buntovnistvo presahlo vratih se na dnevni zivot :sigh:

Znala si i ti do sitnih sati :dance: Bice bice, ne odustajem ja od tebe. Samo da te dovedem na more, pa onda opet ludovanje do zore :yay:

Ja sam malo usporio, ranije sam vise izlazio mada nikada nisam nesto do 5,6 h, ne volim do tih sitnih sati. Kad dodjem u Bg opet cu malo da zaredjam sa provodima. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Pa dobro, to su jos povremeni izleti, ponekad da ne zaboravim sasvim kako izgleda... :dance:

Drugo je to na moru - to moooozeee... tada nema obaveza :yay:
By Kragi
:pickme:

Ne znam, volim ja da odem na neko mirno mesto (bez guzve i bucne muzike), gde mogu potpuno da se opustim ali i to nekako ako bas mora :D Volim home atmosferu i radije cu pristati na opciju okupljanja kod nekog u stanu uz neke zanimljive price, zanimljiv film, ili kao npr veceras dobru klopu (kad ja kuvam of kors) :) Definitivno sam home boy :D
By Orion
Originally posted by mitrandir

Izlazim vrlo retko, jednom mesečno i ređe i to kad me baš nateraju.Home boy sam i to mi više odgovara.Ali uvek sam govorio da mi je važnije s kim sam nego gde sam.
copy/paste

Naravno, to nije neki šablon, sve zavisi.
A termin 'izlazak' ne mora da obuhvata samo žurke a u tom slučaju dosta izlazim.
Što se tiče mesta tu najveći akcenat stavljam na zadnju rečenicu iz citiranog posta. Kad sam u dobrom i prijatnom društvu zaista mi je svejedno gde se ide i tad sam u stanju da djipam i na Mitra Mirića na nekom splavu.

:maska:
Korisnikov avatar
By tintily
Ja ne volim , osim ako nije u pitanju dobro drustvo , ne previse bucno mesto sa udobnim stolicama, foteljama... gde se osecam prijatno kao u svojoj dnevnoj sobi i moraju da dobro kuvaju kafu i vino :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Ako pricamo o klubovima i ostajanju do sitnih sati, vrlo retko se mogu naterati.
Baaaaaaaas retko.

Obicno da bi se to desilo mora da bude neka super ekipa (nekako tu bude Hlaefdige) koja me odvuce.

Posto Hlaefdige rece u kojoj je fazi trenutno, ergo, ni ja se ne secam kada sam zavrsila poslednji put u nekom klubu/zurci :lol:

Mislim da najvise volim neki kafic koji nekako postane pun i dobre ljude oko sebe :)

U principu imam kao i Uni asoc i soc periode, mada i ti soc periodi znace samo da izlazim tipa svake subote metar dana.

Mislim, objektivno, malo vise se babasto ponasam :D
Korisnikov avatar
By Teo26
ne volim... ne mogu... previse umoran... ustajanje svaki dan u 6... tesno odelo, cipele, kosulja, kravata... kad pomislim na taj teror i uvece, ostanem u trenerci i duxu i sacekam da me napad prodje... i zaspim u 10 :( gde mi je mladost???

a tamo...guzva, buka i dreka... pohotne maloletnice sa cigaretama u uskim haljinama i stiklama, uglavnom svi upareni a ja i kad bih imao koga da setam ne bih bas mogao :vrcka:

zato se naspavas ko covek ujutru, doruckujes(jako vazno), odes na trening, istusiras pa u setnju i popodnevne varijante tipa rucka :sweet: pa se vratis kuci, pa film, knjiga, net, drustvo :andjelak:

da, da, nikada se necu udati :deda:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Teo26

... pohotne maloletnice sa cigaretama u uskim haljinama i stiklama, uglavnom svi upareni a ja i kad bih imao koga da setam ne bih bas mogao :vrcka:

Nemoj pričati da ima maloletnica koje puše? :shok:

...

Ja volim po kafićima, u klubove nešto ne idem.

Ponegde gde mi odgovara muziku, a mahom su to, opet, kafići.
Korisnikov avatar
By WoWLover
Ne volim da izlazim. Bar ne cesto.

Sad, ako samo pricamo o izlascima/zurkama - to mi stvarno nije nesto zanimljivo.. Ne umem da igram :giggle: Ljudi puse i piju... Ne pijem ni ne pusim. Sve mi dodje kao neko maltretiranje.

Volim, recimo, da izadjem u bioskop, da odem na neki koncert ili manifestaciju, sto se isto ubraja u neku vrstu izlazaka. Volim i da setam po gradu, kalis, zemunski kej, kosutnjak. Pozoriste moze, opera nikako. Slave (koje ne pretenduju da se pretvore u zurke) - moze, rodjendani/sedeljka - moze.

Neprijatno mi je da izlazim na mesta gde ljudima "rade sateliti" 24/7, svako te gleda i ne mozes normalno da se opustis.

Obozavam da spavam, pa mi je odricanje od sna nedopustivo. Zbog toga mi vise prija da izlazim uvece, a ne nocu.

Mozda bi mi se dopalo da svratim u neki gej klub, ali komentari posetilaca ubijaju zelju, a i svi pocinju sa radom u 23h. Nisam se jos nakanio da odem, mozda zato sto i nemam s kim. Ali potraga za zrtvom je u toku :D Mirniji sam neki tip, mada kazu da mi je potrebno samo a little nudge out through the door ^_^
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Posle skole nas cetvoro-petoro-sestoro svakog dana. Uglavnom je to neki park, klub/kafic neki, ili nesto sto nam padne na pamet - zvezdarska suma, ili poslednja stanica nekog random busa, spontani smo :awesome:

Uvece izlazim vikendom sa istim drustvom koje uvek malo varira. Izgleda da volim da izlazim. Zurke ne volim osim ako nisu kucne - mrzi me da se vracam kuci u zoru, a ako su kucne onda mogu da ostanem koliko hocu, odnosno dok ne pocne skola :D

Naravno, imam i ja dane kada zelim da vece provedem kuci uz puno hrane i samoce. :emo:

Moram nekad da odem u neki gay klub, nije valjda TOLIKO losa atmosfera kao sto svi opisuju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Midž, jako su ti depresivne teme... Teške za čitanje.
:molise:
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Ja ne volim da izlazim jer u mestu gde zivim postoje samo tri mesta za izlaske a u njima se moze samo cuti grandov repertoar,ne moze da se igra jer su lokali mali pa svi stoje i klimaju glavama...Uzas :barf:
Korisnikov avatar
By *deni*
A koje je naseljeno mesto u pitanju ?
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa... ako se ne vratim doma prije 5 i ako glava ujutro ne puca, ko da nisam izasao... i tako jos od mladosti, s tendencijom pogorsanja :giggle:

svakome treba ispusni ventil, tako da u ponedjeljak, makar bio neispavan i sav nikakav dolazim relativno pozitivan na posao nit kukam zasto je ponedjeljak... (samo sto ponekad nema ni odgovarajuce zabave svaki vikend :sigh: )

jedino je razlika sto sad mi se ne zalomi nekakav izlazak preko tjedna... a i petak mi je cesto upitan, jedino ako je nesto jako bitno. subota je zato dan D :)

sto se tice kucne atmosfere, moze ako nema nista pametnije van, ali samo s pazljivo probranim ljudima. a i nekako ne volim velika kucna okupljanja, iscrpi me... tko bi sve to opsluzio :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by KgCS3

:pickme:

Ne znam, volim ja da odem na neko mirno mesto (bez guzve i bucne muzike), gde mogu potpuno da se opustim ali i to nekako ako bas mora :D Volim home atmosferu i radije cu pristati na opciju okupljanja kod nekog u stanu uz neke zanimljive price, zanimljiv film, ili kao npr veceras dobru klopu (kad ja kuvam of kors) :) Definitivno sam home boy :D
...drugim recima - domacica sa keceljom i mrljom od vanile. :mazi:
By Kragi
yeah, we got something in common :lizalica:
Korisnikov avatar
By Cvećka
Hm.... Kod mene to negde zavisi od faze u kojoj sam.Ponekad moji ni ne znaju kada sam usla ili izasla iz kuce,a ponekad ne mogu da me ''izbace''.

Trenutno nisam raspolozena za guzvu,tako da nesto i ne izlazim.Ponekad,na nagovor nekih od prijatelja,izadjem,ali sam najcesce do tri kod kuce. Moje potrebe su se promenile od vremena kada sam krenula da izlazim i sada mi je draze da se sa drustvom nadjem na nekom mirnijem i tisem mestu da mozemo lepo da caskamo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!