Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Uh, Farmville sam izbegao, ali sam pao na Hepi akvarijum i Hepi pets.
:pljuje:
To je takva bolest, da ti dva puta dnevno ideš da hraniš i čistiš virtuelne ljubimce, sve brinući o njima kao da su od krvi i mesa.
Zato sam ja uzeo pa rasprodao sve virtuelne ljubimce, daleko im lepa kuća, pa mi sad stoji prazan akvarijum.
Treba koristiti samo prednosti fejsbuka, kao što su to razmena informacija, mišljenja i kontakt sa poznanicima iz prošlosti, koji sad žive na drugim meridijanima itd.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Nbegi
Originally posted by Tungi

I sta mi je na kraju ostalo od facebooka?Farmville:kopa:

To ne igram. Sve zavisi od izbora koje si napravio. Na fejsu dobijam važnije vesti, izbor korisinka sa tjuba, zanimljivosti, gluposti itd...

Uglavnom, kao u Mojoj fotki ovde, nikad se ne može desiti da neko stavi sliku na minut i onda je skloni, pa ti lovi taj period vremena... :lol:

A reci da ipak lovis slike i da si ti onaj kolekcionar o kom se svojevremeno pricalo:lukavi:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ma kakva proslost! Sadasnjost i buducnost! :lol:

Bar u mom slucaju, bar kada je u pitanju ovaj forum za 'same sex' orijentisane ljudske jedinke... :giggle:

:neznam:

Ni ne koristim ostale vidove savremene elektronske komunikacije (putem interneta). Samo komuniciram sa udaljenim osobama, prebeglim iz nase zemlje, kao i novostecenim prijateljima iz drugih zemalja (drugih nacionalnosti)... :)
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Tungi

A reci da ipak lovis slike i da si ti onaj kolekcionar o kom se svojevremeno pricalo:lukavi:

Heh, nisam, koji bi mi to kurac služilo... :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa sluzilo...U onanijske svrhe:pegla:
Korisnikov avatar
By HARP
Forumi ili web stranice ove forme spadaju u samoodrđavajuće sajtove. Samim tim su u rukama korisnika za formiranje, širenje i održavanje. Takođe facebook, pa i youtube spadaju u samoodržavajuće sajtove.
Možete ići na bilo koji drugi forum ili voditi komunikaciju na bilo koji način putem interneta, ali ovo je mesto jedne ciljne grupe.
Hajde iskreno recite gde neki dečko može postaviti temu da je imao sex sa drugom i da im je pritom pukao kondom...? :D
Korisnikov avatar
By Tungi
A kome se to bese desilo?Stefanu19?:nerd:
By Kragi
Originally posted by FireGox

Hajde iskreno recite gde neki dečko može postaviti temu da je imao sex sa drugom i da im je pritom pukao kondom...? :D
Upravo. Jedino je ovde normalno kresati se sa drugovima :smeh:

Moj poslednji post danas, obecavam! :D
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

nervous,da...Dvojica su bila u pitanju:vijaca:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!