Jukie, sad me zajebavas.
Najlakse je biti topicminer.
Praviti se blesav, i vrdati na odgovore trazeci neku neodredjenost u samom pitanju.
Ok, ako je tako onda ljudi nikad ni o cemu ne bi raspravljali.
Nikad nista ne bi zakljucili jer u svakom pitanju i anketi ima neka rupa.
Makar i milimetarska.
Dovoljno da se vrda.
Ali necu se predati.
Evo jos malo preciziranja pa da vidim kao ces onda da mi doakas.
Dakel 10 ljdui zavrsilo je Filoloski Fakultet. Smer za srpski jezik i knjizevnost.
Mogu da predaju dakle samo u nasoj zemlji.
Nema inostranstva. Treba da predaju dakle deci.
Svih desetoro zavrsili su sa istim prosekom.
Iste su visine, istog koeficijenta inteligencije.
Iste su pozicije sto se tice veza i vezica. Dakle vezu niko nema i direktora skole ce prvi put upoznati na razgovoru, koji su zakazali.
Direktor je osoba, koja nema pretenzija nikod da muva na poslu. Dakle on ne mesa posao i rad. (Odpada dakle mogucnsot da ce zaposliti nekoga zbog potencijalnog ljubavnog odnosa). On je tipican predstavnik Balkana.
Za Kosovo je u Srbiji i za EU. O gejevima misli da ih ne treba tuci, ali mu smeta ideja da se oni setaju gradom i da paradiraju.
vaka od 10 osoba, odlucila je da na pitanej o bracnom statusu javno kaze svoju seksualno orijentaciju i svoj identitet.
Kako bi u tom slucaju rasporedio pozicije ovih 10 ljudi?
Ko je u najboljem polozaju, ko u najgorem?
Sad ako i dalje nadjem odgovore ... ali ovaj ... onaj... zaista cu shvatiti kao zajebavanje i topikminiranje radi miniranja.
I dokud te predrasude prema gradjanima Resnika?
Nek od njih su vrlo pismeni. Odabrao sam ih jer je naselje kao i Sremcica podeljeno na urbani i ruralni deo te je najbolji reprezent tipicne Srbije.