Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by m..
poput mene. bas me zanima ko se sve od vas uredno budi u 7 ujutro (pa makar juce ubio pola kile dunje) i dolazi kuci u 6 popodne.
Ja.

Budjenje u 6.30, početak u 8, dolazak kući nikad pre 6, nekad u 7.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Budim se oko 7, spavam dok god mogu, pa onda juriš u auto pa na posao od 7.30-15.30, ako ne ostanem duže ponekada onda sam već oko 15.50 kući, subota i nedelja su mi free. Samo u vanrednim situacijama mogu da me pozovu noću ili vikendom.
Korisnikov avatar
By Mars
Tebi je super.

Ja da dodam da sam iz faze dokazivanja (koja loša) posle izvesnog vremena došau fazu davanja za primer (koja je još gora).

I sve me to nervira.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Pa dobro, ako je prva godina na poslu, onda treba malo poštovati propise i praksu u firmi, a posle može malo da se olabavi :) , ako može naravno....
By Çâðê_DUP
to je to od 9 do 17 a nekad i preko pa chovek poludi.... :gatara:
plus put o tome necu ni da zapochinjem....nikad kraja...
Korisnikov avatar
By mirth
Od 9 do 17, ali flexi. Kad je frka, sedi se do +∞, a kad nije, bezi se kuci ranije. Nikad nisam stizala u 9 sharp, ni na mestima gde je to bio apsolutni must. To ustajanje rano ujutru mi je uvek bilo mnogo veci problem i od 13-14 sati rada svaki dan.

Obicno ustajem oko 8, pola 9, a kuci sam u najboljem slucaju u 4, pola 5. Mada si cesto navucem jos nesto sa strane, pa radim i kuci.

Meni ta day job varijanta jako prija, uvodi mi red u zivot i mnogo sam efikasnija na svim poljima - prosto mnogo pametnije, korisnije i sadrzajnije planiram svoje vreme.

U toku nedelje ne izlazim u klubove, ali mi se desi da se negde zaskitam i zapijem pa se svede na isto, doduse ne tako cesto. Lakse mi je da izadjem u npr. sredu nego u petak, petkom sam ugavnom potpuno tilt i nije mi do socijalizacije ni najmanje, mada i tu bude izuzetaka. Subota je naravno idealna za takve aktivnosti. Cinovnicke kafe praktikujem, cak se sa nekim ljudima iskljucivo tako i vidjam.
Korisnikov avatar
By blabla_guy
radno vreme u mojoj firmi se menja skoro svaki mesec....tako recimo zimi radimo do 18h (od 9), a u julu recimo do 15h (isto od 9)

budim se oko 7:45..gledam da pobegnem nesto ranije kuci (ako nije frka na poslu)...sve u svemu - odgovara mi ovakvo radno vreme....jedino da su mi posao i kuca malo blize, a ne na drugom kraju Bg :) ))
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mirth
Subota je naravno idealna za takve aktivnosti.
A mene ubija taj imperativ ludovanja samo subotom (i eventualno petkom). Ono - ako to ne uradim tada, moram da čekam sledeću nedelju.

Desi se da cele radne nedelje gledam u tu subotu i jedva čekam da dodje, a onda kad treba da izadjem, meni se nigde ne ide.

Sav sam od spontanosti, fleksibilnosti, impulsivnosti... a ceo svet oko mene nije takav i verovatno ću da propadnem načisto.
Korisnikov avatar
By blabla_guy
ja taj nocni provod ne delim na vikend i ostatak nedelje....ako ima neka prilika za dobar provod - to se ne propusta, pa makar ustajao sutradan rano za posao....prezivecu nekako :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ne bih ga delio ni ja, ali podelu vrši sistem.

I da hoću, nemam s kim da se provodim preko nedelje jer je ceo narod vrlo work oriented i ne pada im na pamet da deo sna sebi zakidaju zbog provoda.
Korisnikov avatar
By m..
jao ja imam te kombinacije da izadjem u utorak ili cetvrtak i ostanem do tipa pola 4, i naravno napijem se poprilicno, i onda ceo dan imam trnje u ocima. da stvar bude gora u tim trenucima mi je kreativnost daleko veca nego kad spavam 7 sati, ali ako tako vise od 2-3 puta u nedelu dana - razbolim se. prvih godinu dana sam radila svaki dan od 10 i izlazila svako vece do 2-3, i onda se jako umorila.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Mars
A mene ubija taj imperativ ludovanja samo subotom (i eventualno petkom). Ono - ako to ne uradim tada, moram da čekam sledeću nedelju.

Desi se da cele radne nedelje gledam u tu subotu i jedva čekam da dodje, a onda kad treba da izadjem, meni se nigde ne ide.

Sav sam od spontanosti, fleksibilnosti, impulsivnosti... a ceo svet oko mene nije takav i verovatno ću da propadnem načisto.
Mislila sam idealna u smislu da sam ja najodmornija i samim tim i generalno najraspolozenija za takve akcije.

A to oko nedostatka spontanosti i fleksibilnosti je i meni jako smetalo, ali samo prvih par godina, posle sam se privikla na planiranje i uopste mi vise nije problem da se switchujem iz bilo kog moda u neki drugi u roku od par minuta.

A i nije bas kao tu kod tebe, kao sto rekoh - desava mi se da zaginem i neplanirano a i planirano u toku nedelje... Uvek se ima s kim. :pivce:

I ovo sto m.. kaze - tako tipicno. :) I ja sam nakon tih prvih godinu dana bukvalno pala u krevet. I jedva se podigla bome. Od tada sam u svemu malo umerenija...
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Mars

Ne bih ga delio ni ja, ali podelu vrši sistem.

I da hoću, nemam s kim da se provodim preko nedelje jer je ceo narod vrlo work oriented i ne pada im na pamet da deo sna sebi zakidaju zbog provoda.
druzi se sa latinosima

ovi s kojima ja provodim vreme imaju posebnu formu turetovog sindroma

odjednom pomenu neki dogadjaj ili pak mesto
i posle toga We should goooo

i posle par minuta samo se obres u kolima
kako ni sam ne znas
Korisnikov avatar
By IriS
što ja volim što ne moram tako da radim :vruce:
mislim da bih odlepila i da bi mi trebale godine da vikendom budem sposobna da normalno živim, ovako lenja. :kesa:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by blenta

druzi se sa latinosima

ovi s kojima ja provodim vreme imaju posebnu formu turetovog sindroma

odjednom pomenu neki dogadjaj ili pak mesto
i posle toga We should goooo

i posle par minuta samo se obres u kolima
kako ni sam ne znas
To je moglo dok sam studirao i dok sam se družio sa ljudima koji studiraju. Pa ti je to tako interesantno...AJMO negde.

Sada kada radim odgovoran posao i kada se družim sa ljudima koji takodje rade odgovoran posao...toga nema.

Na stranu što obično ti "dogadjaji" nisu vredni uopšte cimanja, nego je sva interesantnost u toj inicijativi...

A jesu drugačiji ljudi...italijani, portugalci i grci, znam neke.
Korisnikov avatar
By blenta
ja studiram a ovaj o kom pricam je profa na faxu :)
Korisnikov avatar
By Mars
A ja pričam o odgovornom poslu.

;)
Korisnikov avatar
By blenta
pa odluci se
oli se provoditi
ili biti primeran

:2c:
Korisnikov avatar
By Mars
Jesam, odlučio sam se. Ovih par godina nije vreme za provod. Bar ne te vrste, neplaniran, spontan i u mestu stanovanja.

:yes:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Čovek je biće koje se na sve navikava, i ja mislim da je ovo njegova najbolja definicija. - Dostojevski

@Mars: Sačekaj da dođe proleće, gde ti se sad tako spontano ide, na ovu zimoću?

@m.. : Ne radim od 9 do 5, ali saosećam s tobom :mazi:
Korisnikov avatar
By Mars
Ih. Kad dođe proleće, više nikakvih problema nema!! :B
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ako prođeš ovuda, da imamo čime da te poslužimo.
Korisnikov avatar
By Zibro
danas :
ustao u 6 bio na poslu u 7 dosao kuci u 21.35
sasvim prosecan dan :(
9 do 5 je moja definicija lagodnog zivota
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Zibro

danas :
ustao u 6 bio na poslu u 7 dosao kuci u 21.35
sasvim prosecan dan :(
9 do 5 je moja definicija lagodnog zivota
Preskoci neki dan:)

:mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!