Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarsMa ta profesorica je imbecil blago rečeno. Više se studenti razumeju u njen predmet nego ona sama...
Sveštenik pisao knjigu. A profesor Univerziteta se poziva na nju.
Strašno.
Originally posted by MarsKrem našeg društva
Jebem ti visoko školstvo u Srbiji. Dno.
Originally posted by PopeyeKoliko si ti dugo, pile, ziveo u Srbiji?
Originally posted by AngraMainapravda se istjeruje svugdje.
Takodje, treba da znas da se na fakultetu ne isteruje pravda, nego stice diploma i zvanje. Pravda se isteruje kad stecenim zvanjem i privilegijama budes u poziciji da je efikasnije isteras
Originally posted by Marshahahahaha...stvarno, marse, da nisi otkrio neku, bozemesacuvaj, neizlecivu boles'?
Jel ste u vezi sa tramp?
Da joj se izvinim za neke stvari (averzija prema božiću, nisam joj verovao i raspravljao sam se sa njom).
Originally posted by MageNe bih rekao, ja nisam gej, i stvarno ne moram da 'uzimam' ovu poziciju:
Da, ali Loni zar nisi znao? Ako u Srbiji podržavaš pedere, znači da si i ti sam peder.
Originally posted by Loni..jer jesam u toj poziciji, i sa 'umereno levicarske strane' i imam par prijatelja homosexualaca/ki.
Uzmite poziciju tolerantnog i emancipovanog umerenog levičara, koji je upoznao tokom života neke gejeve, bavio se tom tematikom i koji će im objasniti koliko su u kruvu.
Originally posted by SprinterBaš sam to hteo da kažem
sta sve covek nece saznati na ovoj temi, da svejedno nije gej da je loni bio sa ulixom
Originally posted by svejedno
Mislim da ste prosto ljudi, a ljudi ima raznih.
Originally posted by svejednoE, a jel ideš tako na još neke forume koji s tobom nemaju veze nego, tako...dobri su pa zbog toga?
A ovaj forum stvarno jedan od najboljih foruma, ince.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!