Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Hvala Ulixe :)

Nije mi to prvi put... Ali prvi put na fakultetu i to pred profesorom (genetike ni manje ni više!)
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Mars

Sveštenik pisao knjigu. A profesor Univerziteta se poziva na nju.

Strašno.
Ma ta profesorica je imbecil blago rečeno. Više se studenti razumeju u njen predmet nego ona sama...

Kad je počela da nam priča o genima za samoubistvo sve mi je postalo jasno... :kakodane:
Korisnikov avatar
By Mars
Fali njoj neki hromozom.

Jebem ti visoko školstvo u Srbiji. Dno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sto bi rekao kolorado "jebes zemlju u kojoj sam ja prosvetni radnik"
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ste u vezi sa tramp?

Da joj se izvinim za neke stvari (averzija prema božiću, nisam joj verovao i raspravljao sam se sa njom).
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

Sada tek skacu po mozgu?:roflmao:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Mars

Jel ste u vezi sa tramp?

Da joj se izvinim za neke stvari (averzija prema božiću, nisam joj verovao i raspravljao sam se sa njom).
hahahahaha...stvarno, marse, da nisi otkrio neku, bozemesacuvaj, neizlecivu boles'? :kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ispravljam životne greške dok ne odapnem? :D

Ne to (bar nisam obavešten).

Samo definitivno stvari prvo treba da se dožive pa da se onda priča o njima. Ništa ono "Ma ja bi u toj situaciji ... tako i tako."

Napravih devojku na namćora što ne uživa u Božićnim pesmica, a meni sada dođe da sam sebi sipam vreo vosak u uši.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Mage

Da, ali Loni zar nisi znao? Ako u Srbiji podržavaš pedere, znači da si i ti sam peder.
Ne bih rekao, ja nisam gej, i stvarno ne moram da 'uzimam' ovu poziciju:
Originally posted by Loni

Uzmite poziciju tolerantnog i emancipovanog umerenog levičara, koji je upoznao tokom života neke gejeve, bavio se tom tematikom i koji će im objasniti koliko su u kruvu.
..jer jesam u toj poziciji, i sa 'umereno levicarske strane' i imam par prijatelja homosexualaca/ki.

..

I niko me do sada nije 'optuzio' da sam gej, doduse, mozda broj bivsih devojaka ima veze sa tim, ali i da neko jeste...mislim...slobodno.

..

Lm, ja branim homosexualce u svakoj raspravi tog tipa, zelim reci.

Ljudi, oni inteligentniji bar, na kraju ipak nekako kapituliraju.
Korisnikov avatar
By blabla54380
sta sve covek nece saznati na ovoj temi, da svejedno nije gej da je loni bio sa ulixom :smeh:

inace ja procenim kad ulecem u raspravu. ako neko nema mozak izgubim zelju da bilo sta kazem, .
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Sprinter

sta sve covek nece saznati na ovoj temi, da svejedno nije gej da je loni bio sa ulixom :smeh:
Baš sam to hteo da kažem :)

No, svejedno, meni je malo neobično da jedan str8 dečko visi na ovom forumu :) Mislim, to je stvarno za pohvalu ako nisi gay a tako misliš o nama :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Kako mislim o vama? Lol, nisam napisao da mislim bilo sta o vama ,)

..

Mislim da ste prosto ljudi, a ljudi ima raznih.

..

Druga stvar su ta moja 'levicarska ubedjenja' ,)

..

A ovaj forum stvarno jedan od najboljih foruma, ince.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by svejedno

A ovaj forum stvarno jedan od najboljih foruma, ince.
E, a jel ideš tako na još neke forume koji s tobom nemaju veze nego, tako...dobri su pa zbog toga?

:)
Korisnikov avatar
By svejedno
bio, da...al nijedan nije dobar kao ovaj..majkemi.

..

Bio (zbog neslavne mi proslosti) na raznim 'narkomanija' forumima - previse depresije, na 'okultizam' forumima - previse klinaca, posetio cak i spc forum - previse srBstva, nimalo 'Boga' etc..

I najvise se zadrzao na ovom...najzanimljiviji je, iskreno.

..

Ima SVIH mogucih tema ovde; narkomani pricaju samo o narkomaniji, okultisti pricaju o Alisteru Krouliju, pravoslavci pricaju o srBstvu (iz nekog razloga), 'depresija' forumi (posetio i njih) pricaju iskljuivo o tim svojim bolestima ( tu sam zakljucio da na tim forumima mogu samo da kazem 'hvala bogu, u odnosu na vas ja sam skroz ok')..

I covek bi ocekivao da na gej forumu ljudi pricaju samo o 'gej stvarima' ali ovde moze se procita jos svastanesto zanimljivo...

..

Ovo najbolji forum, po meni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!