Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Pokojna Mileva
16 hours ago
Ejmi se našikala i zaboravila da mi uplati kredit, pa sad pokušavam da pošaljem poruku Vitni pomoću ovog goluba što nam poslala Marijana Mateus.

:smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Pokojna Mileva
18 hours ago
Toliko sam postala popularna, sad me Minimax zvao u emisiju! Ostali gosti su Sloba i karijera Dragane Mirković.

:davimse: :smeh:

Pokojna Mileva <3
Korisnikov avatar
By Madonna
odoh da joj ostavim cveće na profilima <3
Korisnikov avatar
By Madonna
Деветогодишња девојчица намазала крему из Oрифлејма, која подмлађује 10 година и вратила се у пичку материну!

:pucaodsmeha:
gladan. . . otvorim frižider, u njemu nema nista. . . samo sijalica ona gori, izvrnem i nju da struju ne troši. . .zatvorim frižider. . .

Ovaj dečko na svako pola sata iserava nove statuse i ovo gore sigurno nije točno, no ne mari, drag mi je takav blesav kakav je. :awesome:

Hvala svima , koji me podrzavate, pratite. Posebno mi je drago, ( za one koji se pitaju kakav je muskarac kome sam posvetila stranicu…Evo recicu.. Ime I identitet mu nikada , ni po koju cenu necu odati, ali jeste. Zaista je poseban! Jedinstven. Nije najlepsi, niti je najgodniji , zna da bude I veoma cudan, menja raspolozenje veoma cesto, krije se veoma strucno iza maske,ali iza te maske se krije jedno veliko dete zeljno ljubavi… Krije u sebi mnogo neznosti, mnogo vise nego sto iko misli.. I jednostavno ima “TO”, sto ni jedan drugi nema…Ima moje srce, moju dusu…!
Da li je dovoljno? :) ♥ BEA ♥

:radosnice:
Korisnikov avatar
By nsc
Naleteh malocas na ovo na profilu na Romeu, mislim da sam se zaljubio :love:

Ask yourself a question: do you believe that a cosmic Jewish Zombie who was his own father can make you live forever if you symbolically eat his flesh and telepathically tell him you accept him as your master, so he can remove an evil force from your soul that is present in humanity because a rib-woman was convinced by a talking snake to eat from a magical tree? If you answered yes- have a nice summer. Don't send postcards!
:leviathan: obozavam ga, mame mi
Korisnikov avatar
By Blady
ja sam s 17 prvi put i to liku s kojim sam se dugo viđala al nismo bili u vezi jos je on imao i curu.....a nisam htela sex s njim da ladno nebi ispala kurva,a kao da ovako nisam.......al et proslo i to i fakat nisam nikad spavala s njim a pusila mu........eh gdje li mi je pamet bila.......
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sandra PARTIZAN?

pa ne znam sta bih ti odgovorila.

cini mi se da je nesposobna i da se obuce
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!