Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by castoru poznati mi neshto ti aktivni kojima je dosadilo da budu samo aktivni pa bi da probaju i da se naguze ) ma daj
^
Jock.
Nije pravilo. Ima i akttivnih (diskretni, str8 look) koji tako pricaju...
Uverio se svojim usima.
Originally posted by PopeyeLezbe rade u muskom rodu: Brateee, sto sam karao jednu malu sinoc..
e da... valjda je jasno otkud nastade sam izraz... od onog radila, jebala... tra la la:balerina:
p.s.
ne znam rade li to lezbe, sto bi se onda valjda zvalo ookanje?
Originally posted by Popeyeoocem, uglavnom sa mackom, ponekad sa devojkom.
e da... valjda je jasno otkud nastade sam izraz... od onog radila, jebala... tra la la:balerina:
p.s.
ne znam rade li to lezbe, sto bi se onda valjda zvalo ookanje?
Originally posted by bothwayspa i ja sam musko, zadovoljan i siguran u svoju muskost, pa nemam problema da ponekad lalačem.
Ne vidim potrebu za time. Musko sam i ocekujem da me oslovljavaju u muskom rodu. Simetricno, nemam potrebu da se obracam gej prijateljima u zenskom rodu. Nuff said.
Originally posted by PopeyePa evo i ja sam isto (quote) muško, zadovoljan i siguran u svoju muškost (end quote) i ne bih imao problema da lalačem al' mi to nije...zanimljivo ni funny...ili šta već treba da bude.
pa i ja sam musko, zadovoljan i siguran u svoju muskost, pa nemam problema da ponekad lalačem.
jebiga, tvoj je problem sto imas komplekse.
Pa evo i ja sam isto (quote) muško, zadovoljan i siguran u svoju muškost (end quote) i ne bih imao problema da lalačem al' mi to nije...zanimljivo ni funny...ili šta već treba da bude.
Ako se nekom nešto ne sviđa to ne znači automatski da ima komplekse.
Originally posted by Sprinteral te glupost ne iritira, jel tako?Pa evo i ja sam isto (quote) muško, zadovoljan i siguran u svoju muškost (end quote) i ne bih imao problema da lalačem al' mi to nije...zanimljivo ni funny...ili šta već treba da bude.
e pa to. totalno je mega glupa fora. mada verujem da nekom mozda to i stoji pa mi ne bi bilo iritantno. ali nista iritantnije nema kad neko pocne recenicu sa well ili kaze "ovo je shitty" i ubedljivo rec koja me najvise iritira je nonsense.
Originally posted by *deni*Tebi je upala kasika u med, em imas posao em na njemu mozes da lalaces
Vrlo rado to radim i to mi je jako zabavno.
Sad je to dobilo i jednu posebnu dimenziju, jer od kad radim u ustanovi gde Mađari čine 90 posto zaposlenih, desi se da mi se obrate u ženskom rodu, jer u mađarskom jeziku nema rodova, pa onda ja sa oduševljenjem prihvatim tu igru i kažem - " Poslala sam dopis, kao što ste tražili. "
al te glupost ne iritira, jel tako?uzivam u tvojim, lonijem i velbojevim postovima. svaki put kad nesto dobro napisete castim sebe ratlukom.
Originally posted by Swanheartsto lazes pedercino,ja se tebi uvek obracam u zenskom rodu
jok ja
Originally posted by Popeyehehe...pa samo diskutujem(o)...forum tome i služi, ne?
pa ako si imao potrebu reagirati na moj post, onda ih imas.
Originally posted by PopeyeOriginally posted by Sprinteral te glupost ne iritira, jel tako?Pa evo i ja sam isto (quote) muško, zadovoljan i siguran u svoju muškost (end quote) i ne bih imao problema da lalačem al' mi to nije...zanimljivo ni funny...ili šta već treba da bude.
e pa to. totalno je mega glupa fora. mada verujem da nekom mozda to i stoji pa mi ne bi bilo iritantno. ali nista iritantnije nema kad neko pocne recenicu sa well ili kaze "ovo je shitty" i ubedljivo rec koja me najvise iritira je nonsense.
Originally posted by ...Sitnicava...Drago mi je Igore, ja sam bila Sombor
A sama nikad nisam imala potrebu da govorim u muškom rodu već sam se prosto svima predstavljala kao Igor. Tad sam bila mala.
Originally posted by kal zakathsvaki put kad nesto dobro napisete castim sebe ratlukom.
Držiš dijet?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!