Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jenny
Baš je prikladna pesmica za temu :harmonika:
Korisnikov avatar
By Winter
Znači sex....ne znam sta je tu cudno....ne postoji zenska verzija onog gej romea...znaci zeni kad se pri.ebe...nema kako da se snadje....ako nije u vezi .....a i ako joj se malo pored veze, opet nema..i sad, ovo je lezbo virtual lend.....i tuj bi bilo u redu da se moze ovako nesto pitati...pa ta necu sad svakoj punoletnoj slati u2u i pitati jel za sex....

mislim da bih se trebala malo predstaviti...iako izrazito aktivna ovde....tamo samo izrazito pasivna, jel...tu>>>> :fuckbed: ......ne znam zasto, mislim da sam lenja......i ondak, nikakve sado mazo pizdarije me ne zanimaju....i nisam nikakva sex slejv, sta li vec....samo mi treba malo vise da bih ja sama bila aktivnija....i tako to :salut:
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Originally posted by jenny
''

:lol:
:jerry: :jerry:

P.S. Mislim da je prethodna tema :zakljucano:

Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Originally posted by Winter
Znači sex....ne znam sta je tu cudno....ne postoji zenska verzija onog gej romea...znaci zeni kad se pri.ebe...nema kako da se snadje....ako nije u vezi .....a i ako joj se malo pored veze, opet nema..i sad, ovo je lezbo virtual lend.....i tuj bi bilo u redu da se moze ovako nesto pitati...pa ta necu sad svakoj punoletnoj slati u2u i pitati jel za sex....

mislim da bih se trebala malo predstaviti...iako izrazito aktivna ovde....tamo samo izrazito pasivna, jel...tu>>>> :fuckbed: ......ne znam zasto, mislim da sam lenja......i ondak, nikakve sado mazo pizdarije me ne zanimaju....i nisam nikakva sex slejv, sta li vec....samo mi treba malo vise da bih ja sama bila aktivnija....i tako to :salut:

znaci :lizalica: :lizalica: :lizalica:

:zavera:
Korisnikov avatar
By Blady
Mene svasta zanima... i perverzna sam... da se zna.... ako treba da se opisem jos... nastavicu
Korisnikov avatar
By Winter
ovo je moja tema...molicu lepo... :astral2:

i ovo samo da navedem deo ponude......ne citirati, hvala :mag:

:cul:
Korisnikov avatar
By Madonna

:rotflmao: :kiss:
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
sta je napolju pun mesec...noc vestica.....nije februar koliko znam????

gde je sada onaj kllip da ga postavim ....jbm ti admin account
By Kragi
I kako niko neće na dejt, jel oće iko na sex dejt... :superstar:
Pare ne nudis? :nerd:
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Originally posted by Black Lady
Mene svasta zanima... i perverzna sam... da se zna.... ako treba da se opisem jos... nastavicu

Jel ste vas dve u nekom dogovoru, opkladi...?
Korisnikov avatar
By Winter
nismo u opkladi, jer bi bleki mogla da pokaze sise...a ja svoje samo odabranima pokazujem :blush: :blush:
Korisnikov avatar
By Madonna
i ja bih sex
seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex :grandpasimpson:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by shut
i ja bih sex
seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex :grandpasimpson:
Ha, ha :nelsonmunc:

:rida: I want it too...
Korisnikov avatar
By jenny
nismo u opkladi, jerbi bi bleki mogla da pokaze sise...a ja svoje samo odabranima pokazujem :blush: :blush:
a bulju svima? :lol:
Korisnikov avatar
By Winter
ah..sta je dupe.....i to je dupe obuceno....:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by DarkAngel;)
Originally posted by Black Lady

Jel ste vas dve u nekom dogovoru, opkladi...?
kako da ne....:lepeza:
Korisnikov avatar
By Blady
ja sam sve svoje pokazala... u temi... nemam vise sta ;)
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Dosla si tako zagorela na forum da te "skidamo" spahtlom. Zar je dotle doslo? :grin:
By Dee
Pitam se, koja je sledeca fotografija... Ruka, stomak ili nesto trece... :) Ako tema potraje, mozda dobijemo i celu Winter. :D
Korisnikov avatar
By IriS
i ovo samo da navedem deo ponude......ne citirati, hvala :mag:

[img]guzaluza[/img]
ako je ovo tvoj zadnji trap, evo ja se javljam na oglas :pervert:

prelepiću ti nešto preko usta, da slučajno nešto što izgovoriš ne bi izazvalo turn off, i weeeeeeeeeeeeeee :fuck:
Korisnikov avatar
By maka
Jesi dominantna? @ Winter

:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Birthday_girl
Dosla si tako zagorela na forum da te "skidamo" spahtlom. Zar je dotle doslo? :grin:
Kome ti?
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Birthday_girl

:pucaodsmeha:

:kiss: Birthday
Korisnikov avatar
By elektron84
Jao, znam da Winter ima specifican smisao za humor, ali tema...

Nadam se da se sali :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!