Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KejnonBluz je đavolja rabota, tako da ćemo ipak otpisati onaj dar Svetoga Duha.
Originally posted by KejnonPrvo, nisam zensko, al svejedno ,)
Samo jedan sajt, a toliko mnogo duša..
Pronalazim djelomično odgovor na tvoje pitanje u svom postu ili nekako obrnuto.
Iako, pretežito ljudi koji zalaze na ovakva mjesta nemaju šta pametno da kažu, nisu duhoviti...
Pronađem često želju da kažem ono što mislim i ono što želim reći, i naravno, želju da netko to pročita shvati i cijeni.
To je ono što svi žele.
Da ih netko cijeni..
To je ljubav.
Popularnost jedne osobe na jednom sajtu, u jednoj mreži, u jednom svemiru, na jednoj zemlji, u jednoj dimenziji.
Sada.
To je ono što mi svi jesmo, i tu nema razlika.
Svi smo sada.
Nije bitno gdje.
Čak i ako si nigdje, ako si sada, ti jesi.
I nitko nikada nije sam.
Jer, svi su sada.
Jeli ti to dovoljno zanimljivo da bi na trenutak zastala, razmislila i cijenila to, i možda čak shvatila, kao je u neku ruku i duhovito?
Originally posted by FireGox
Leave Kejnon alone...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc&feature=fvw[/youtube]
Originally posted by KejnonLosi stihovi, tripovi sa poezijom... bla, bla...
Samo jedan sajt, a toliko mnogo duša..
Pronalazim djelomično odgovor na tvoje pitanje u svom postu ili nekako obrnuto.
Iako, pretežito ljudi koji zalaze na ovakva mjesta nemaju šta pametno da kažu, nisu duhoviti...
Pronađem često želju da kažem ono što mislim i ono što želim reći, i naravno, želju da netko to pročita shvati i cijeni.
To je ono što svi žele.
Da ih netko cijeni..
To je ljubav.
Popularnost jedne osobe na jednom sajtu, u jednoj mreži, u jednom svemiru, na jednoj zemlji, u jednoj dimenziji.
Sada.
To je ono što mi svi jesmo, i tu nema razlika.
Svi smo sada.
Nije bitno gdje.
Čak i ako si nigdje, ako si sada, ti jesi.
I nitko nikada nije sam.
Jer, svi su sada.
Originally posted by Strixhahhahaahahahhhahahah koji luzer!!!!!!!!!!!!!!Originally posted by FireGox
Leave Kejnon alone...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc&feature=fvw[/youtube]
Originally posted by KejnonNaravno da smatram, to je van svake diskusije.Originally posted by *deni*Ti mora da smatraš sebe intelektualnom osobom.
Moraš imati prirodan dar za sprdnju i zajebanciju, moraš da si u stanju da se šališ i na svoj račun, ne samo na tuđ, da si vispren, dovitljiv,moraš imati nekakav smisao za humor, koji mogu da shvate najšire narodne mase i, naravno, najbitnije je da imaš osećaj za filing, tj. da imaš prizeman muzički ukus koji podilazi najnižim strastima.
Jedan blic savet -
Preporučljivo je da ti postovi budu što kraći, jer se vrlo mali broj korisnika upušta u čitanje postova koji su duži od 4 reda.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!