Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by m..
Originally posted by Mars
Molim te zameni avatar.
jbt tom avataru bazdi ispod mishke na kiseo znoj.
Sta? Vec su izmislili monitore koji prenose i sliku i miris? A ja siroma' jos uvek imam ovu kantu od kompa :rida:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by m..
Molim te zameni avatar.
jbt tom avataru bazdi ispod mishke na kiseo znoj.
Sta? Vec su izmislili monitore koji prenose i sliku i miris? A ja siroma' jos uvek imam ovu kantu od kompa :rida:
sinestezija.
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by Dirrty
Ja nista postovao nisam, jer zapravo nista vise ne dozivljavam tako... ali me je sad sramota sto se nisam setio kurca :povez:
i meni je često teško da vidim lepote u sitnim stvarima, posebno kada sam neraspoložena, ali verujem da su tu, bez obzira na to da li tražim da to vidim ili ne. ako ne tražiš lepotu, valjda je nećeš ni naći. barem tako je kod mene.

Jesenji vetar duva u Segedinu: lišće šušte, dim od cigara igra u vetru. Nije hladno, nije vruće, savršen je :)

Prvog oktobra, idem u centar grada da platim rentu. Gazdarica mi pokaže slike svoje nove unuke, rođena je juče. Dajem još novac i pričamo još pola sata. :) Razmišljam da u modernijoj državi bih je platila preko interneta, i ne bismo ni razgovorale, ne bismo imale razlog za razgovor.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ono sto vidim iz kreveta...

Slika

i ono sto vidim u krevetu, sto cuvam samo za sebe :sweet:
Korisnikov avatar
By Madonna
indeed prelepo. gde mi pistolj. :kuka:

natemu:

kad se najedem a ne prejedem :love:
kad me svrbi i ja pocesem :love:
kad se kapiram sa najboljom drugaricom :love: :lol:
kad se setim dodacu.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja volim kada se ljudi koji me ne vole/gotive/kapiraju sami uklone sa moje liste prijatelja sa facebooka, na kojoj su se i nalazili samo sto sam iz pristojnosti prihvatila njihov zahtev za prijateljstvo.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
u suštini, sam' sa mal' više gužve na putu i trotoarima. ;)
Korisnikov avatar
By Mars
VELIKO SPREMANJE!

Ali ne parcijalno nego SVE! Svi mirisi kad se odjednom izmešaju...i zavesa i tepiha, i mebla i kože i dveta, i metala i stakla....i kupatila (pločice, sanitarije) i kuhinje (pločice, sanitarije)...sve one hemikalije (sa mirisom limuna posebno) i kad znaš da je SVE oko tebe ČISTO!
Korisnikov avatar
By Dzi
kad se nocu ili izjutra vratim s posla ili kad ustanem kad vec ustanem i doceka me nesudjena cimerka i dovoljna je samo jedna rec i da krene smejanje i nekontrolisano brbljanje i sprdanje i opet smeh, i svaki dan je totalno ispunjen i do jaja :D ...jako ce mi nedostajati kad ode...<3

:ovo je jedna od prostih lepota u mom trenutnom svakodnevnom zivotu..
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Zvuk lisca i trave pod mojim cipelama na prilazu zgradi u kojoj zivi Hys. :love:
Korisnikov avatar
By Mars
A jel će isto da važi i za sneg?

:D
Korisnikov avatar
By Tungi
VELIKO SPREMANJE!

Ali ne parcijalno nego SVE! Svi mirisi kad se odjednom izmešaju...i zavesa i tepiha, i mebla i kože i dveta, i metala i stakla....i kupatila (pločice, sanitarije) i kuhinje (pločice, sanitarije)...sve one hemikalije (sa mirisom limuna posebno) i kad znaš da je SVE oko tebe ČISTO!
Zato ja volim miris bolnice:smilegrin:

Sve sterilno.A ima istine i u rechenici "Srecu ces oprati jednog dana":salut:
Korisnikov avatar
By Mars
Prvi put čujem za to :hmm:

Ja znam da se za neke kaže da će sreću da POJEDU jednog dana (alavi, proždrljivi...)

A za pranje jedino "Čistoća je pola zdravlja"

Bolnice ne volim pa taman da mirišu na Kalvinov "Obsession" for men.
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

Pa koliko drzim do chistoce i rasporeda froncli:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Nemoj da pričaš! To sam samo u jednoj kući video do sada - opsednutost fronclama na tepihu i njijovom savršenom redu.
Korisnikov avatar
By WoWLover
1. Google
2. Vecernja setnja po bataji, po neprometnim ulicama..... :cool:
Korisnikov avatar
By pthalo

da! obožavam zvuk snega :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Da, da, i ja. Na ispod -20 stepeni posebno!

Nego izgleda da ono ima veze sa prilazom nekoj zgradi :D Pa sam mislio da je tamo neko posebno lišće, posebna trava....pa pitam da li će poseban i sneg da bude...

Korisnikov avatar
By zozefin st
pa poljubac sa jednom devojkom, mada bash i nije svakodnevna stvar, al je predivno..
By Dee

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHA :D :D :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Orlando the Lady
Zvuk lisca i trave pod mojim cipelama na prilazu zgradi u kojoj zivi Hys. :love:
:cvece:

:yes: :mazi:

OT:

Zemunski park, u jesen, kada je jos uvek toplo, ja sa cegerima sa pijace, ali imam vremena da sednem pet minuta na klupu kad prolazim kroz njega, slusam decu, mirisem drvece i pijem shveps direkt iz flase od litar i po :cvetduga:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!