Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by pthaloTacno, ali:Originally posted by Marskoja je razlika?
Onoliki aktivizam i ljudi nikako da usvoje da nije parada nego povorka...
moj rečnik kaže:
povorka f. procession, file, parade
parada f. parade, display, show
Originally posted by MarsTa rec ponos se ne odnosi na seksualnu orijentaciju, nego valjda ponos zbog samog/same sebe - sto je i pored pritisaka i diskriminacije i netolerancije uspeo/la da ostane svoj/a, da ostvari svoj zivot, veze itd. Hetero osoba nema cime da se ponosi jer je niko nije ni diskriminisao, niti je imala teskoce u porodici i drustvu koje je morala da prevazilazi...
...
E, sada isto tako im bode oči reč - ponos. Šta je tu čime bi se čovek ponosio.
A sa čime se ja i slažem, ja bih tu reč potpuno iznacio. Niti se ponosim - niti se stidim. Kao što ni neko hetero ne bi trebalo da se ponosi svojom seks. orjentacijom (a ponose se, kao jedinim dostignućem u životu).
Čovek treba da se ponosi drugim stvarima.
Originally posted by MarsSvakako, treba ljudima objasnjavati. I meni nekad nije bilo jasno, cak mi je mozda stvaralo i iritaciju, sta neko ima da bude ponosan zbog toga sto u seksualnom smislu radi ovo ili ono... ali kad sam negde nailazila na ovakva objasnjenja kakvo sam ja napisala, onda bas kako ti kazes - ima smisla.
Da. Ima smisla.
Onda aktivizam treba da objasni i to, jer se oni drugi u nastupima baš hvataju za ono moje gore viđenje (s tim što treba ići dva koraka unapred i biti spreman na dalju reakciju, tipa - a što niste išli da se polečite malo, umesto da istrajavate na tome da ostanete svoji).
Originally posted by .L O S TVerovatno zato što je "peder" karakterna osobina
Zanimljivo mi je to sto mnogo gay ljudi rec peder dozivljava kao nesto jako ruzno..... prosto treba nazivati stvari pravim imenom:sekirica:
Originally posted by Zibroe mene to u fazonu nervira
nekada mi je "peder" zvucalo uzasno pezorativno , sada vise ne , ili barem ne toliko , ako pricam sa ljudima koji su gay za druge pripadnike gay populacije volim reci " u fazonu "
Originally posted by Campos_boy_20Pa valjda je "pravo ime" homoseksualac? Meni je cudno kad ne dozivljava kao ruzno kad ga zovu "peder", pa jos sam sebe tako zove - super sto me vredjate, jos cu i sam sebe da vredjamOriginally posted by .L O S TVerovatno zato što je "peder" karakterna osobina
Zanimljivo mi je to sto mnogo gay ljudi rec peder dozivljava kao nesto jako ruzno..... prosto treba nazivati stvari pravim imenom:sekirica:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!