Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ...Sitnicava...
Mali off. :)

Dina i Delete, pa prijateljstva zasnovana na odsustvu poverenja i treba da se okončaju, ne?
Korisnikov avatar
By Azdaja
retko cutim.

SHutim samo kad se stidim :lol: ili mi je neko jakoooo zanimljiv ili sam u nepoznatom drustvu, pa ih "proucavam" - raspricam se kasnije...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ...Sitnicava...

Dina i Delete, pa prijateljstva zasnovana na odsustvu poverenja i treba da se okončaju, ne?
Ne radi se tu o nedostatku poverenja, ta moja prijateljica je rekla da je znala i u tom trenutku da ja govorim istinu, ali je htela da veruje decku koji je govorio da to nije istina. Ja sam je suocila sa necim sa cim ona nije htela da se suoci. I tako ja od tad postujem da ljudi zele da zive u nekim iluzijama, ma kako to meni bilo nerazumljivo, ali njihov zivot njihova stvar.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Mislim da sam nauchila da cutim, mada, kad pripreti PMS ni flaster preko usta me ne sprechava da kazem shta mislim :D shto znachi, zbogom pameti, hello nevoljo :)
Drugarici bih definitivno rekla shta sam videla. A da li bih odogovorila na pitanje koje se mene ne tiche, verovatno bih ako je atmosvera opushtena i ljudi za drugim stolom izgledaju ok (mislim mentalno).
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Dina
Lorna,
imas u Ljubavnom forumu vise tema o toj situaciji, mislim na ovu vezano za prevaru i da li reci ili ne prijateljici, pa mozes da vidis razlicita misljenja... Kod mene je slicno kao Delete, rekla jednom, ispala ja kriva, zamalo da mi pukne prijateljstvo. I od tada sam rekla - a nikad vise.
Hvala, Dina

prochitah.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ...Sitnicava...

Hmm...pa u mom slucaju je bilo klasicno preglasavanje. Dve osobe u drustvu su bile u vezi, treca osoba, drugarica svima nama je imala sex sa prvom osobom. Kad sam to saznala i obelodanila, prva osoba ni za zivu glavu nije htela priznati da je prevario osobu 2, osoba 2 me je optuzivala da mi se svidja osoba 1 i da sam to izmislila jer osobu 1 zelim za sebe. Osoba 3 nije htela priznati da je spavala sa deckom najbolje drugarice, a ostalima je bilo lakse da poveruju njima, nego meni, pa su zbog mira u drustvu odlucili da sam im ja suvisna.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jebem ti ja takvo društvo. nisu ni potrebni takvi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by lorna
Kada cutite? Kada ostanete bez texta? Ili kada vas boli uvo za sve?

Da li ste nekada precutali neshto bitno?

Pre neku noć sedela sam sa prijateljima u bašti jednog kafića. Pričali smo o raznim stvarima, najviše smo se jadali jedni drugima zbog neodržavanja parade. U jednom trenutku drugarica nas je pitala za ime neke muzičke grupe. Dok smo pokušavali da se setimo, dečko koji je sedeo za stalom pored našeg, dobacio nam je odgovor.

Da li bi i vi odgovorili?
Ako sam dobro raspolozena i dojmi mi se ekipa koja sedi, bih :) ! Sto da ne-meni je bas simpaticno to sto je uradio :D

A tesko cutim ako mi je neko bitan. Tesko cutim nekome koga volim. A bih ja, onako, da ispadnem faca, da se durim, ali kazem sve na kraju i otvorim srce po cenu toga da ne bude reakcije kojoj se nadam.
Ne umem drugacije.

Umem da cutim, ovako, jelte, u uobicajenim situacijama, i volim da cutim. I sa sobom i sa drugima.

Ostanem bez teksta pred neljudima.

Njima ne cutim. Cutim sa ljudima koje volim, kada je lepo i potaman.

Neljudima kazem sta imam, okrenem se i nema me vise :bye:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ja sam jednom rekla jednoj od naj drugarica da je decko vara, i to je varao pred svima , svaki vikend skoro... inace samo sto me nije nasamarala, kolko je bila besna na mene, vise se ne druzimo.. na kraju je raskinula sa njim jer je cula od vise ljudi da je vara.. ali na mene je ostala ljuta, jer joj kao nisam rekla odma cim sam videla......

tako da ne valja se meshati
Korisnikov avatar
By lorna
O hys. darling,

zashto i ja nisam tako sigurna oko definisanja kategorija ljudi - neljudi.

Uvek sve pomesham! Sheprtlja. :povez:
Korisnikov avatar
By Hys.
O hys. darling,

zashto i ja nisam tako sigurna oko definisanja kategorija ljudi - neljudi.

Uvek sve pomesham! Sheprtlja. :povez:

Vrlo je lako.

Svi oni koji mi svesno cine zlo.
Korisnikov avatar
By lorna
Hys.

Lako je samo kad ti tako kazesh.

Od Frojda lomimo koplja oko toga shta je svesno a shta ne.

Manipulacija je svesna, to je gadno.
I povezana je sa cutanjem.
Taj koji manipulishe uvek precuti ono shto ne sme.

Zato cenim odgovorne ljudi, svesne ili ne.
Korisnikov avatar
By Hys.
Lorna mozemo mi do nakosutra pa jos preko pogace da palamudimo filozofski i pSisoanaliticno sta je svesno a sta ne, al brate mili, meni je sasvim dovoljno da MENI izgleda da mi ta neka osoba svesno zeli zlo.

Mislim, mozda je zivot san, al necu se baviti tom teorijom toliko da pocnem da eventualno u nju verujem i pocnem da sanjam umesto da zivim.

Hocu reci-dodjes i kazes mi stvari koje znas da ce me duboko povrediti, svesno ih govoris, uradis stvar za koju vrlo dobro znas da ce mi naneti zlo-koji su motivi, koliko svesne svesnosti u tome ima, ma bre ne zanima me.

Pali (brate narodnjaci su zakon)

Ima dovoljno ljudi koji to nece uraditi da se ja jos bakcem sa motivima i svescu onih koji hoce.
Korisnikov avatar
By lorna
Pa jbg hys.

nekom je zivot majka a nekom maceha.

I ne slazem se da ne treba govoriti stvari koje ce nekoga povrediti,

ponekad je to na duze staze preporuchljivo uchiniti. Shta? Imash prijateljicu koja konstantno pravi istu greshku... Da, naravno da cu da joj kazem u ochi, neka je povrediti, ali ce se bar preispitati, mozda chak i zamisliti. I mene boli shto ona pravi tu greshku i ne mogu to vishe da gledam, a ta teorija da se povuchem kao pichka, ne.

I nije sve crno i belo, i nema svesnog zla, tolikog da ce me neko sahraniti izgovorenim.

Da, ima toliko ljudi i niko nije savrshen.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Hys.

Ostanem bez teksta pred neljudima.

Njima ne cutim. Cutim sa ljudima koje volim, kada je lepo i potaman.

Neljudima kazem sta imam, okrenem se i nema me vise :bye:
Taj neki zon.

..

'Ostanem bez texta'..to ne ,)

I ne moram bas da se okrenem i odem (idiot, znam)

..

Inace volim da cutim.

..

Tipa - kad imam sta da kazem - kazem.

..

Osim u bas prijateljskoj atmosferi, uz koji vops i to, tad mogu da pricam ko nenormalan.
By Dee
@lorna

Izvini ali mislim da imas pogresan pristup. Gledas stvari iz svoje perspektive. Nekad je istina nesto sto drugi ljudi ne mogu niti zele da cuju, i tvoja iskrenost ce doprineti samo kvarenju odnosa izmedju vas. U mom zivotu postoji samo jedna osoba kojoj uvek i sve mogu da kazem koja ce moju primedbu racionalno i konstruktivno uzeti u razmatranje. Naravno, ne mora da znaci da sam ja u pravu ali nece biti ni talasanja u odnosima. Sa svima ostalima igram se diplomatije... Opekla se nekoliko puta i to sa prijateljima sa kojima se znam citav zivot. Ne vredi. Potrebna je jaka spona medju ljudima da bi se kritika podnela na pravi nacin.
Korisnikov avatar
By lorna
Dee,

ma bash,

da gledam kako padaju,

nema shanse,

pod cenu da me povuku sa sobom.
By Dee
Da, ali sta ako se tvoja i njihova istina ne poklapaju, sto je cesto slucaj? Istina je vrlo relativan pojam...
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa jbg hys.

nekom je zivot majka a nekom maceha.

I ne slazem se da ne treba govoriti stvari koje ce nekoga povrediti,

ponekad je to na duze staze preporuchljivo uchiniti. Shta? Imash prijateljicu koja konstantno pravi istu greshku... Da, naravno da cu da joj kazem u ochi, neka je povrediti, ali ce se bar preispitati, mozda chak i zamisliti. I mene boli shto ona pravi tu greshku i ne mogu to vishe da gledam, a ta teorija da se povuchem kao pichka, ne.

I nije sve crno i belo, i nema svesnog zla, tolikog da ce me neko sahraniti izgovorenim.

Da, ima toliko ljudi i niko nije savrshen.
Boze lorna nisi me valjda tako razumela :zid:

Naravno da treba!

Ne govorim o tome!

Govorim bre o bljuvotinama!

Ne razumemo se ocigledno.

Evo recimo da ti neko kaze da si kurvetina i da ti zeli da umres...o tome govorim :blenta:

Ne o prijateljskoj kritici :doh:
Korisnikov avatar
By lorna
Dee,

moja istina tvoja istina njihova istina... izgubih se. Ne uzlazim u istine, ali kad mi se prijateljica pojavi sa masnicama na licu, a kaze da ga voli, e onda jebati svaku istinu.

Hys.

srecom, nemam toliko iskrene poznanike i prijatelje. :sudija:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nemam ni ja.

Ali sam imala poznanike sa slicnim namerama. Davno.
By Dee
Ebi ga, ako si odlucna planine se daju pomeriti... Za ruku kod koga god mislis da treba, roditelja, psihologa...
Ako nju pitas, recice ti da on njoj tako pokazuje ljubav i da je takav samo kada popije. To je njena istina, a tvoja je da je on piiiiiiiiiiiip koje treba ubiti i nju podhitno odvesti na neko sigurno mesto.
Ako ti devojka znaci, jesam za to da das sve od sebe, ali ne nadaj se previse. Pokusaj da ukljucis jos ljudi iz njenog okruzenja da joj podignete svest o tome da je to pogresno i da joj date snage da ga napusti. Neka vrsta savetovalista bi takodje bila super.
Ne znam sta drugo da ti kazem...
Korisnikov avatar
By lorna
Dee,

najgore od svega je shto se vole.

Kao neka varijanta bol, suze, sreća i znoj.

Prvo sam razgovarala sa njom satima o tome, ali ne vredi.

Ja odem u kuhinju da zakuvam kafu, a ona ga je vec nazvala.

Pre neku noc joj nisam dozvolila da ide kuci,

mora da se sabere.

Da, ta agonija traje vec tri i po godine.
By Dee
Jedno znam... taj patern se nece promeniti. Pokusaj da joj skrenes paznju kako ce to izgledati kada jednog dana bude imala decu sa njim. Nece imati odgovornost samo prema sebi, vec i prema toj deci. Nekad to zenu moze da pokrene na razmisljanje, jer su deca zeni, u velikom postotku slucajeva, vaznija od partnera, bar u nasoj kulturi. I ako si ikada bila u dugoj vezi, znas i sama koliko je tesko staviti tacku na nesto sto je deo tvog zivota tako dugo. Ona sad ima strahove tipa: kako ce ona bez njega, kako ce pronaci ikada boljeg od njega, nije dovoljno vredna itd... Pokusaj da adresiras te stvari, u smislu podrske. Naravno da je dovoljno lepa i naravno da ce se tipovi lepiti za nju.
I recenica moje kume: "SAMO LJUBAV NIJE DOVOLJNA."
I zaista nije.
By Dee
I da... nemoj da ocekujes da ce nedelju dana razgovora moci da promeni stanje uma ispiranog 3 ipo godine. Pricaj joj non stop kao i drugi ljudi oko nje, da bi postala svesna.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Kada cutite? Kada ostanete bez texta? Ili kada vas boli uvo za sve?
Zacutim samo kada sam ekstremno nadrkan. Posto imam jako pogan jezik u takvim situacijama, i umem da povredim najstrasnije meni drage osobe, a da odmah zazalim posle izrecenih stvari, naucio sam da zavezem jezik legnem i prespavam sve to.

Da li ste nekada precutali neshto bitno?
Da.

Naucio sam svoju skolu kad su takve stvari u pitanju, jer sam nebrojeno puta rekao nesto iz najbolje namere a ispao poslednji olos, bolesnik, ljubomorni&zavidni idiot, frau gabrijela, no-lifer i ostalo... Na osnovu svega sto sam procitao u ovoj temi, i ja bih precutao. Nekada zaista jeste cutanje zlato.
Korisnikov avatar
By jenny
Ja imam faze kad brbljam i kad sam ćutljiva. Sad sam u ćutljivoj. :)

Inače ćutim kad nemam šta pametno da kažem, kad mi je neprijatno, kad se stidim.. kad sam u društvu nepoznatih to već varira, nekad ćutim kao zalivena a nekad laprdam..
I volim kad sa ljudima mogu da sedim i da ćutimo i da se niko ne oseti neprijatno zbog toga :)

A što se tiče bitnih stvari..uf, neke sam prećutala, neke sam rekla..

Za te što sam prećutala neki put sam bila u pravu, a neki sam baš pojela govno (al jbga obećala sam nekom trećem da ću da ćutim) i tako..
Te varijante drugarica i njen sadašnji/ bivši i informacije koje dođu do mene bez da pitam su ono...:doh:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Dzenka, dusho, juce si sve bila samo ne cutljiva :lol: A mozda je pivo govorilo iz tebe:lol:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Blond Brat
Dzenka, dusho, juce si sve bila samo ne cutljiva :lol: A mozda je pivo govorilo iz tebe:lol:
:lol:

ti si bila izuzetak jer te nisam dugo videla :shamar:

posle nisam zucnula, a i da sam htela nisam mogla doći do reči :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!