Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
ti ocigledno nikad nisi bio kod sudije za prekrsaje :D rutinska kontrola stoji u zakonu.
Korisnikov avatar
By Combo
U Zakonu Republike Srbije. Verujem da stoji.

Al ima i drugih zakona osim ovog.

Nisu to svi zakoni. I nisu zauvijek.
Korisnikov avatar
By blabla54380
kad budem ziveo van srbije mozda me i budu zanimali ti drugi zakoni :D
Korisnikov avatar
By Combo
Sigurno moraju da zanimaju svakog zakoni zemlje u kojoj živi.

Ja samo skrenuh pažnju na taj fenomen, duboko ukorenjen, u kombinaciji sa genetski utisnutim (plus stečenim) strahom od uniforme, na nivou naroda.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Azdaja
da li uvek nosite licnu kartu sa sobom?
Vučem svašta sa sobom pa i ličnu kartu. Vrlo često ulazim u institucije gde ti zapisuju broj lk na ulazu (i to npr. šetam po ulici i neko me pozove na mobilni da dođem kod njih na posao, i ja dođem i čika na vratima traži lk da upiše broj). Kad već vučem kojekakve fascikle sa uglavnom nepotrebnim papirima (ko zna kada će me neko tako cimnuti pa će zatrebati) ta mala lk nije naročit teret.
Korisnikov avatar
By Combo
Sad bar ima civilizovan oblik a ne kao iz vremena informbiroa.

Mada je suština ista.
Korisnikov avatar
By blabla54380
combo ti kad bi znao sta sve ljudi rade sta su u stanju da urade a najgore od svega sto pomislis da ta osoba nikad ne bi tako nesto uradila ne bi tako mislio, eo ti prva za primer ibojka suvajdzic :D
Korisnikov avatar
By Combo
Ništa ja tebe ne razumem, aj polako opet...
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Ne nosim licnu kartu kao oblik civil disobedience. Nek se jebu. Ja nisam ovca pa da nosim zvono na vratu.
Korisnikov avatar
By blabla54380
licna karta nije zvono, malog je formata i ima tri lista. a ova nova je obicna kartica tako da ne smeta ni najmanje ko kravama zvono. a to sto si ti fini gradjanin pandur ne zna, kao sto nisu znali ni za ibojku. ne razumem taj stav nesaradnje sa instrumentima borbe protiv losih momaka, a pogotovu ne poredjenje sa vremenom informbiroa
Korisnikov avatar
By Combo
I dalje nemam pojma ko je Ibojka, verovatno neka žena koja je pala prilikom rutinske provere.

Elem...protiv loših momaka treba završiti borbu pre nego izadju na ulicu. Naročito u društvu sa ukorenjenom korupcijom gde svakog pandura možeš da podmitiš sa 10e. Sve se zna, sve može da se sazna - a insistira se na prostom pročešljavanju po stanovništvu i uzdanje u faktor verovatnoće. I onda dodjemo do toga da se izdrkavaju na nekom stiudentu sa malo farbe na kosi, dok pored njega prolazi narko bos.

Civilizacijski nedopustivo.

Padne neko sa nekoliko grama droge u dzepu, a šleperi prolaze granicu bez problema.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Nosim je redovno od kada imam ovu novu biometrijsku. Inače nisam bio revnosan u nošenju ličnih dokumenata. Obično me ne legitimišu uniformisana lica.....odbijem ih pogledom :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Zbog kartica nosim novčanik ... a novčanik je hvala bogu veliki pa u njega stanu i LK, zdravstvena, kartice, markice, keš, članske karte ... Renato Balestra koji mi traje godinama a izgleda kao nov ... a rabljen je samo tako :) money well spent ....
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Originally posted by Sprinter
licna karta nije zvono, malog je formata i ima tri lista. a ova nova je obicna kartica tako da ne smeta ni najmanje ko kravama zvono. a to sto si ti fini gradjanin pandur ne zna, kao sto nisu znali ni za ibojku. ne razumem taj stav nesaradnje sa instrumentima borbe protiv losih momaka, a pogotovu ne poredjenje sa vremenom informbiroa
Pa da znas i da nije. U stvari vise je kao zig (nemoj da se usudis da krenes sa onim "zig zveri" i slicnim glupostima). Ako je moras nositi, a ako je ne nosis bices kaznjen, u cemu je razlika izmedju kartice i bar koda na celu?

Takodje, instrument borbe protiv losih momaka? FUCKING HA. Pre instrument opresije i odrzavanja status quo.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Combo
I dalje nemam pojma ko je Ibojka, verovatno neka žena koja je pala prilikom rutinske provere.

Elem...protiv loših momaka treba završiti borbu pre nego izadju na ulicu. Naročito u društvu sa ukorenjenom korupcijom gde svakog pandura možeš da podmitiš sa 10e. Sve se zna, sve može da se sazna - a insistira se na prostom pročešljavanju po stanovništvu i uzdanje u faktor verovatnoće. I onda dodjemo do toga da se izdrkavaju na nekom stiudentu sa malo farbe na kosi, dok pored njega prolazi narko bos.

Civilizacijski nedopustivo.

Padne neko sa nekoliko grama droge u dzepu, a šleperi prolaze granicu bez problema.
pazi to kako se panduri ponasaju je posebna tema. a kad bi se to tako resavalo kao sto si ti naveo, de bi ovoj planeti bio kraj :D a vezano za ibojku:

"...svom komšiluku bila poznata kao penzionerka koja jedva sastavlja kraj s krajem, koja da bi se nekako "skrpila" prodaje jaja sa svog imanja i kojoj su se svi trudili da nekako pomognu. Jedan komšija se dobrovoljno prijavio da joj uredi baštu na salašu, dok je prva komšinica preko veze nabavljala besplatne lekove za srce – Ibojkina primanja za takav luksuz jednostavno nisu bila dovoljna.

Slika

U trenutku kada je kod skromne Ibojke pronađeno 15-ak kilograma heroina, i količina oružja dovoljna za jednu prosečnu privatnu vojsku, a na salašu Banstol, koji je besplatno uredio dobronamerni komšija, čak i pravi pravcati privatni zatvor, priča o tipovima žena u kriminalu obogaćena je do tada nepoznatim modelom. Pored već znanih fatalnih žena, žena iz senke, žena spremnih na sve, pojavom Ibojke Suvajdžić srpski kriminal dobio je i ženu – požrtvovanu majku."
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by agent-fisher

Pa da znas i da nije. U stvari vise je kao zig (nemoj da se usudis da krenes sa onim "zig zveri" i slicnim glupostima). Ako je moras nositi, a ako je ne nosis bices kaznjen, u cemu je razlika izmedju kartice i bar koda na celu?

Takodje, instrument borbe protiv losih momaka? FUCKING HA. Pre instrument opresije i odrzavanja status quo.
dobro ajde aliso u zemlji cuda nek bude kako ti kazes.
Korisnikov avatar
By Combo
Umreću od smeha.

KAKAV bre privatni zatvor??
Korisnikov avatar
By blabla54380
jebote de si ti ziveo za vreme akcije sablja. ona ti ja mama dalton zemunskog klana.
Korisnikov avatar
By Combo
U je. Vidi ti to.

Ma znaš šta...po FACI joj se vidi da je krimos! Ne bi ta prošla kod mene al sigurno ne legitimisanjem na ulici...

I gde je sad, šta radi? Do sada je sigurno već na slobodi (ako je uopšte i došlo do sudjenja)
Korisnikov avatar
By blabla54380

Ma znaš šta...po FACI joj se vidi da je krimos!
pazi kad sam znao da ces ovo da napises :smeh:
Korisnikov avatar
By Combo
:D

Čuči u meni neiskorišćeni DeBeovac, znam...
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Originally posted by agent-fisher

dobro ajde aliso u zemlji cuda nek bude kako ti kazes.
Whatever. Ovime si dokazao svoju intelektualnu inferiornost. And btw. We're all mad here. I'm mad. You're mad.

Ne diraj mi Alisu or else.
Korisnikov avatar
By Combo
Ajde dosta.

Teško mi je da gledam da se raspravljate: Sprinter ima fantastičan avatar i mislim da me gotivi kao osobu, a sa ejdzent fišerom se slažem povodom teme.
Korisnikov avatar
By deran
Ma i mene... Prilazi mi zaduvan, kaže "Primetio sam da ste ŽURNO napustili objekat iz koga ste neposredno izašli pre nego što ste se uputili ka ovom mestu" (stao da sačekam nekog na trgu) A bilo minus beskonačno, ladnoća neka, ja brzo hodao....slepac.
nisi u pravu, pandur po zakonu moze da te startuje bez ikakvog povoda aka obicne kontrole.
U Srbiji po zakonu nema šta ne mogu da ti rade...

U pravu sam zato što ne pričam o srpskim zakonima. Vidiš gore da i nemam lk, identifikacija ti je vozačka dozvola. A obična ili rutinska kontrola ne postoji.

I kažem da zbog tog narušavanja ljudskih prava treba ljudi da se dignu pa onda ostalo.
Eto ti sad-tražimo da rade svoj posao,a kad rade svoj posao,onda su ovakvi li onakvi...

Što se pak tiče šta mogu ili ne mogu da ti rade,milsilm da nigde nije fašističkije nego u Americi... :klux:

I zašto imam osećaj da si ti Mars...:povez:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by deran
I zašto imam osećaj da si ti Mars... :povez:
lol i meni lići ivn dou aj nisam bio tu dok je doticni postovao. a mozda i jesam
Korisnikov avatar
By Combo
Neko me već na u2u pitao da li imam dupli nalog ali nije izvoleo da mi objasni šta pod time misli.
Pa koristim ovu priliku da pitam vas.

@derane...godinama sam u Americi i elemente fašizma primetio nisam. Upravo sve što sam rekao u ovoj temi od početka odnosi se na tu zemlju.

Rigorozni su na svakoj tački ulaska u zemlju, naročito posle 09/11(ali zato prema Meksiku nema drugog rešenja osim zida) - i to je to.

Hoćeš da mi kažeš na šta si mislio, baš me zanima?

Vidim da Vel Boy ovde nešto priča o Americi što bi moglo da se uklopi i u tvoju priču, ali tu izgleda debelo nešto drugo nije u redu, a ne jedno normalno funkcionisanje države i pojedinca u njoj.
Korisnikov avatar
By deran
Nema to veze sa Velom,nego sa onim što mi je pričala rodbina koja je tkođe u Americi-tipa,priđe pandur "zato što su sumnjivi"-ne znam u kom pogledu...onda zagleda oko kola i u kola,proverava tablice i slično...(Buraz je arhitekta,sestra kostimograf-prim. aut.)...

Dalje,silni dokumentarci i slično-ja nisam bio,ali takav se utisak stiče,i mislim da ne vara...imam osećaj da se cela nacija drži namerno u nekakvom (polu)strahu od svakoga i svačega...

O Marsu drugom prilikom...:elektro:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by deran
...imam osećaj da se cela nacija drži namerno u nekakvom (polu)strahu od svakoga i svačega...
Ma kakvi. Eventualno oko gubitka posla (naravno ne svi i naravno pojačano krizom)... A budala i primera od kojih Majkl Mor može da napravi ceo film (ili eventualno klip) naravno da ima. Pitanje: Koju sledeću zemlju treba da napadnemo? Odgovor: Francusku, jer nam od nje preti opasnost. Šta dalje reći...

Ja jeste da živim u državi koja je najopuštenija po mnogim pitanjima, ali sam sasvim dovoljno i putovao da primetim da nekih organizovanih represalija - nema.

Lična karta ne postoji, neki od dokumenata sa slikom koji bi poslužio identifikaciji - nisi u obavezi da nosiš i to je to.

Šta znači kad se stavi smajli sa električnom stolicom?
Korisnikov avatar
By Combo
Jasno.

Otud i sva ona moja virtuelna hrabrost na temama o prajdu.

:boxer:

Mora neko da diže moral ljudima pored onog subverzivnog elementa Race.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!