- 15 Sep 2009, 20:13
ti ocigledno nikad nisi bio kod sudije za prekrsaje rutinska kontrola stoji u zakonu.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by AzdajaVučem svašta sa sobom pa i ličnu kartu. Vrlo često ulazim u institucije gde ti zapisuju broj lk na ulazu (i to npr. šetam po ulici i neko me pozove na mobilni da dođem kod njih na posao, i ja dođem i čika na vratima traži lk da upiše broj). Kad već vučem kojekakve fascikle sa uglavnom nepotrebnim papirima (ko zna kada će me neko tako cimnuti pa će zatrebati) ta mala lk nije naročit teret.
da li uvek nosite licnu kartu sa sobom?
Originally posted by SprinterPa da znas i da nije. U stvari vise je kao zig (nemoj da se usudis da krenes sa onim "zig zveri" i slicnim glupostima). Ako je moras nositi, a ako je ne nosis bices kaznjen, u cemu je razlika izmedju kartice i bar koda na celu?
licna karta nije zvono, malog je formata i ima tri lista. a ova nova je obicna kartica tako da ne smeta ni najmanje ko kravama zvono. a to sto si ti fini gradjanin pandur ne zna, kao sto nisu znali ni za ibojku. ne razumem taj stav nesaradnje sa instrumentima borbe protiv losih momaka, a pogotovu ne poredjenje sa vremenom informbiroa
Originally posted by Combopazi to kako se panduri ponasaju je posebna tema. a kad bi se to tako resavalo kao sto si ti naveo, de bi ovoj planeti bio kraj a vezano za ibojku:
I dalje nemam pojma ko je Ibojka, verovatno neka žena koja je pala prilikom rutinske provere.
Elem...protiv loših momaka treba završiti borbu pre nego izadju na ulicu. Naročito u društvu sa ukorenjenom korupcijom gde svakog pandura možeš da podmitiš sa 10e. Sve se zna, sve može da se sazna - a insistira se na prostom pročešljavanju po stanovništvu i uzdanje u faktor verovatnoće. I onda dodjemo do toga da se izdrkavaju na nekom stiudentu sa malo farbe na kosi, dok pored njega prolazi narko bos.
Civilizacijski nedopustivo.
Padne neko sa nekoliko grama droge u dzepu, a šleperi prolaze granicu bez problema.
Originally posted by agent-fisherdobro ajde aliso u zemlji cuda nek bude kako ti kazes.
Pa da znas i da nije. U stvari vise je kao zig (nemoj da se usudis da krenes sa onim "zig zveri" i slicnim glupostima). Ako je moras nositi, a ako je ne nosis bices kaznjen, u cemu je razlika izmedju kartice i bar koda na celu?
Takodje, instrument borbe protiv losih momaka? FUCKING HA. Pre instrument opresije i odrzavanja status quo.
Originally posted by Combopazi kad sam znao da ces ovo da napises
Ma znaš šta...po FACI joj se vidi da je krimos!
Originally posted by SprinterWhatever. Ovime si dokazao svoju intelektualnu inferiornost. And btw. We're all mad here. I'm mad. You're mad.Originally posted by agent-fisherdobro ajde aliso u zemlji cuda nek bude kako ti kazes.
Pa da znas i da nije. U stvari vise je kao zig (nemoj da se usudis da krenes sa onim "zig zveri" i slicnim glupostima). Ako je moras nositi, a ako je ne nosis bices kaznjen, u cemu je razlika izmedju kartice i bar koda na celu?
Takodje, instrument borbe protiv losih momaka? FUCKING HA. Pre instrument opresije i odrzavanja status quo.
Originally posted by ComboEto ti sad-tražimo da rade svoj posao,a kad rade svoj posao,onda su ovakvi li onakvi...
Ma i mene... Prilazi mi zaduvan, kaže "Primetio sam da ste ŽURNO napustili objekat iz koga ste neposredno izašli pre nego što ste se uputili ka ovom mestu" (stao da sačekam nekog na trgu) A bilo minus beskonačno, ladnoća neka, ja brzo hodao....slepac.
Originally posted by SprinterU Srbiji po zakonu nema šta ne mogu da ti rade...
nisi u pravu, pandur po zakonu moze da te startuje bez ikakvog povoda aka obicne kontrole.
U pravu sam zato što ne pričam o srpskim zakonima. Vidiš gore da i nemam lk, identifikacija ti je vozačka dozvola. A obična ili rutinska kontrola ne postoji.
I kažem da zbog tog narušavanja ljudskih prava treba ljudi da se dignu pa onda ostalo.
Originally posted by deranMa kakvi. Eventualno oko gubitka posla (naravno ne svi i naravno pojačano krizom)... A budala i primera od kojih Majkl Mor može da napravi ceo film (ili eventualno klip) naravno da ima. Pitanje: Koju sledeću zemlju treba da napadnemo? Odgovor: Francusku, jer nam od nje preti opasnost. Šta dalje reći...
...imam osećaj da se cela nacija drži namerno u nekakvom (polu)strahu od svakoga i svačega...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!