Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Boshkoja nisam protumačio temu takoOriginally posted by Combocitas me ko bukvar
Ja mislim da Bošku uopšte ne treba savet kako smuvati tipa, nego kako se nositi sa posledicama, u svetlu predistorije sličnih avantura...
ili se mozda znamo?
Originally posted by gorilicaOnce again:
Kad vec postoji tema, da se i ja pozalim.
Postoji jedan lik koji pazari kod mene, par godina stariji, i koji mi se nenormalno svidja.
Kad god se vidimo, rashiri mu se osmeh na licu, chak je koleginicu i pitao za mene dok sam bio na odmoru, ali ja jednostavno nisam siguran.
Dodushe, uvek kuburim sa samopouzdanjem kada mi se neko svidja.
Originally posted by BoshkoJa ipak kazem da pokusas.Originally posted by ComboOriginally posted by BoshkoMa samo čitam pažljivo šta pišeš.
citas me ko bukvar
ili se mozda znamo?
Drugi nisu, pa su shvatili temu kao kako da mu priđem?
Originally posted by StrixNeki fluid ochigledno postoji, ali ja ne znam shta se krije iza toga.Originally posted by gorilicaOnce again:
Postoji jedan lik koji pazari kod mene, par godina stariji, i koji mi se nenormalno svidja.
Kad god se vidimo, rashiri mu se osmeh na licu, chak je koleginicu i pitao za mene dok sam bio na odmoru, ali ja jednostavno nisam siguran.
Skupi muda, and go for it.
What's the worst that can happen?
Originally posted by Strixpa pokusacu naravno, nemam ja problem sa tim..Originally posted by BoshkoJa ipak kazem da pokusas.Originally posted by ComboOriginally posted by BoshkoMa samo čitam pažljivo šta pišeš.
citas me ko bukvar
ili se mozda znamo?
Ako je problem tvoj strah da ce se to zavrsiti kao i prethodne veze, jbg ipak pokusaj.
Ljudi znaju da iznenade.
Originally posted by StrixU ovom slucaju najbolje je prvo dobro ispitati teren, da ne nadjes na nagaznu minu.Originally posted by gorilicaOnce again:
Skupi muda, and go for it.
What's the worst that can happen?
Originally posted by BoshkoA to nije ovde?Originally posted by Strixpa pokusacu naravno, nemam ja problem sa tim..Originally posted by BoshkoJa ipak kazem da pokusas.Originally posted by ComboOriginally posted by BoshkoMa samo čitam pažljivo šta pišeš.
citas me ko bukvar
ili se mozda znamo?
Ako je problem tvoj strah da ce se to zavrsiti kao i prethodne veze, jbg ipak pokusaj.
Ljudi znaju da iznenade.
kad se simpatija vrati sa odmora i kad se ja vratim u njegovu zemlju ponovo...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!