Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixMalo ću da izoftopičkaram...
5000... ali dinara.
Originally posted by Dzelajza Rouzpa vidis da je malo ljudi odgovorilo.ili ih je sramota sto nemaju,ili imaju al` im je bizarno da odgovaraju na ovakve teme.bice da je ovo prvo,ipak je ovo SrbijaOriginally posted by UlixMalo ću da izoftopičkaram...
5000... ali dinara.
Da nema Ulixa, čini mi se da bih pomislila da na forumu nema ljudi koji su bar čuli za nemaštinu.
Setila sam se jedne starije teme o visini plate, u kojoj se neko sablaznio nad ponuđenom opcijom "100 evra", kao, "Iju, zar neko radi za tu mizeriju?!"...
Neki rade za tu mizeriju, pa je i ne dočekaju.
Bar se ja sećam perioda kad je sok od zove bio Chardonnay za mnoge, kad se jeo samo džem, a nismo imali baš uvek na šta da ga mažemo...
Toga i dalje ima.
Možda ovo baš i nema veze sa temom, ali sam imala potrebu da naškrabam dve-tri reči.
Originally posted by Dzelajza RouzVala naskrabala si se,... tema je o tome , koliko ste najvise para imali na gomili, jeste da nije bas bistra... ali ja sam bar licno oodgovorila iskreno... sto ne znaci da svaki dan imam te pare..a za tu drugu temu se ne bih ni usudila da kazem nekom, da radi za mizeriju, s obzirom kakva je situacija.... imala sam potrebu i ja da se nadovezem na ovaj dzelajzin postOriginally posted by UlixMalo ću da izoftopičkaram...
5000... ali dinara.
Da nema Ulixa, čini mi se da bih pomislila da na forumu nema ljudi koji su bar čuli za nemaštinu.
Setila sam se jedne starije teme o visini plate, u kojoj se neko sablaznio nad ponuđenom opcijom "100 evra", kao, "Iju, zar neko radi za tu mizeriju?!"...
Neki rade za tu mizeriju, pa je i ne dočekaju.
Bar se ja sećam perioda kad je sok od zove bio Chardonnay za mnoge, kad se jeo samo džem, a nismo imali baš uvek na šta da ga mažemo...
Toga i dalje ima.
Možda ovo baš i nema veze sa temom, ali sam imala potrebu da naškrabam dve-tri reči.
Originally posted by starsailorValjda mi je zaigrao neki nerv.
^ Dz kontrolisem se da ne pisem na ovu temu i samo cu da te zagrlim
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ja i nagovestih da će to biti offtopic.
Samo sam se priśetila nekih ranijih tema i komentara, kao i Ulixovih postova, koji su manje-više bili usamljeni među porukama ljudi sablažnjenih idejom da neko nema novac, nema internet, ergo, nema ga.
Originally posted by AzdajaMa, nisam ni mislila na tebe.Originally posted by Dzelajza Rouz
Samo sam se priśetila nekih ranijih tema i komentara, kao i Ulixovih postova, koji su manje-više bili usamljeni među porukama ljudi sablažnjenih idejom da neko nema novac, nema internet, ergo, nema ga.
da se nadovezem
bila je tema "koliko zaradjujete", tako nesto...
moj komentar je bio - da li samo nas 4-5 zaradjuje preko hiljadarke, nije bilo podsmevanje i tad sam lepo objasnija da mi je zao sto bar pola foruma ne zaradjuje i preko te cifre...
i bolje da nista nisam ni pisala ovde
Originally posted by Dzelajza RouzOriginally posted by AzdajaMa, nisam ni mislila na tebe.Originally posted by Dzelajza Rouz
da se nadovezem
moj komentar je bio - da li samo nas 4-5 zaradjuje preko hiljadarke, nije bilo podsmevanje i tad sam lepo objasnija da mi je zao sto bar pola foruma ne zaradjuje i preko te cifre...
Originally posted by AzdajaPa i moj post je za nadovezivanje... ne za prepucavanje...Originally posted by Dzelajza RouzOriginally posted by AzdajaMa, nisam ni mislila na tebe.Originally posted by Dzelajza Rouz
da se nadovezem
pa znam... ali eto, da se nadovezem
Originally posted by Black LadyOriginally posted by AzdajaPa i moj post je za nadovezivanje... ne za prepucavanje...Originally posted by Dzelajza RouzOriginally posted by AzdajaMa, nisam ni mislila na tebe.Originally posted by Dzelajza Rouz
da se nadovezem
pa znam... ali eto, da se nadovezem
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!