Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by emo_haos_koliko ima ns? 80000 bez veternika, futoga? ajd da metnem da ima 80000, dakle oko 40000 zena, od toga da racunam da je 1% gay i ok sa tim, dobijes 400. ako ti svaka deseta odgovara - oko 40, sto bi bilo otprilike tacno, za toliko gay zena i znam u NS.Originally posted by m..m.., 'leba ti, ajd odradi matematiku za podatke - novi sad, female
... Ako racunas da je od milion ljudi koji zive u sirem centru bg-a 50000 musko, pa i da je samo 2% toga gay i svesno toga i ok sa tim, ostaje ti izbor od bar njih 1000
...
Originally posted by agent-fisherKazi jos da ne pusis, and I'll date you.
Hvala na odgovorima. Iskreno govoreci, bio sam malo depresivan kad sam postovao ono (vidi se, zar ne).
Nekoliko stvari, nisam outovan, outovao sam se. Preko Facebooka lol, jer sam stavio neke gej tipove iz inostranstva koje poznajem preko interneta, i onda mi bilo glupo vise da krijem. Facebook je prilicno koristan za ovo zbog one "interested in" opcije na profilu.
Druga stvar, ljubitelj alkohola nisam. Dva dana depresije posle jedne noci pijanstva nije bas fer sto se mene tice. Sto se tice droga,vise preferiram travu.
Anyway, hvala da dobrodoslici
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!