Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by V I V I S E C T

Da li me to čini glupom, naivnom ili dobrom osobom? Ili je sve to jedno te isto?

Drugim rečima da li je pružanje dobrote u sadašnjem svetu glupo i naivno...i na kraju nepotrebno?
Pa ja bih se zapitala da li zaista to zelim ili ne... uopste mi nije bitno da li sam naivna glupa, dobra... ili pokvarena...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by shut
Originally posted by *deni*
Kiwi, pricam o jednoj ovde prisutnoj personi koju ne bih imenovao zbog diskrecije, koja je meni licno trazila da lazem kako je isla u Egipat, a iz stana nije mrdala, ja je gledao.
Nije isla, jer nije imala suchim, ali je volela da drugi misle kako je ishla.
O toj vrsti prevaranata, kompleksasha i neradnika govorim.
Pu !!!

:bljak:
to mora da je ona debela Daliborka :nope: :doh:
Zasto me olajavate dok nisam prisutna ?
:mad:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Black Lady

Da li me to čini glupom, naivnom ili dobrom osobom? Ili je sve to jedno te isto?

Drugim rečima da li je pružanje dobrote u sadašnjem svetu glupo i naivno...i na kraju nepotrebno?
Pa ja bih se zapitala da li zaista to zelim ili ne... uopste mi nije bitno da li sam naivna glupa, dobra... ili pokvarena...
Заиста...боже ћирилицa....кхм.

Zaista zanimljiv odgovor. Vidiš meni nije bitno šta drugi misle, već svoja lična predstava koju imam o sebi. Nikada nisam uspeo da umanjim ego toliko da prestanem da brinem o ličnoj predstavi o sebi, verujem da bi me to dovelo do absolutne destrukcije.
By жњ
pominjes rec preprodaja vise nego kradja....

da li je preprodaja kradja?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by жњ
pominjes rec preprodaja vise nego kradja....

da li je preprodaja kradja?
Pogrešno sam se izrazio. Tako da ću dati primer.
Poslala si mi pare na račun za metlu koju prodajem, imao sam priliku da tu istu metlu, umesto da tebi pošaljem, nastavim da prodajem drugim zainteresovanim stranama.
Korisnikov avatar
By Myto
Ako cova kojeg si mogao zeznuti nije neko za koga si emotivno vezan, niti ti moze nastetiti mnogo kad sazna za tvoju malverzaciju, trebalo je da ga zeznes.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne.

Slozio bih se sa Black Lady.
Ako nisi takav, i to te ne ispunjava, zasto bi to radio.

Mozda kadkad najebes vise nego vecina, ali ako si u sebi miran i spokojan, zadovoljan sobom... to ti niko ne moze oduzeti.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady

Заиста...боже ћирилицa....кхм.

Zaista zanimljiv odgovor. Vidiš meni nije bitno šta drugi misle, već svoja lična predstava koju imam o sebi. Nikada nisam uspeo da umanjim ego toliko da prestanem da brinem o ličnoj predstavi o sebi, verujem da bi me to dovelo do absolutne destrukcije.
btw nisam nigde naglasila sta drugi misle, vec sta ja mislim o samoj sebi.. u toj situaciji...koliko sam ja skapirala, iz cele price... ti si uglavnom naivan, dobar.. ne bi zajebao nekog i dosao si u priliku da to uradis...
I nisi to uradio... nije to sigurno bilo slucajno... samo si izvagao sta zelis... vise...
a i pitanje da li bi ta druga osoba zasluzila da je ti zajebes... eto zato sto se tebi to stalno desavalo, pa moze i drugima... a u svakom slucaju, ti si glavni lik ove teme.. ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Dirrty
.

Mozda kadkad najebes vise nego vecina, ali ako si u sebi miran i spokojan, zadovoljan sobom... to ti niko ne moze oduzeti.
:up:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Myto
Ako cova kojeg si mogao zeznuti nije neko za koga si emotivno vezan, niti ti moze nastetiti mnogo kad sazna za tvoju malverzaciju, trebalo je da ga zeznes.
Zašto?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ne.

Da li poznaješ osobe koje to ispunjava? Živo me interesuje mentalni sklop onih s druge strane novčića.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Myto
Zašto?
Stvarno, zašto?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne.

Тачно.
Korisnikov avatar
By *deni*
Лично сам имао прилику да на једном журу видим једну врло проминентну персону, коју због дискреције не бих именовао, како дрхти од једа и муке и како се без разлога ждере и пуши цигарету за цигаретом, једну је чак и појела од муке, док смо се нас неколицина одмах у сепареу поред одлично забављали, мада дуван у том моменту нисмо имали, али смо конзумирали нешто кудикамо здравије од дувана.
Та персона у том моменту је личила на све, само не на задовољну особу, како себе увек воли да зове.
:paki:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by ...Sitnicava...
Dobrog, časnog čoveka prilika ne može načiniti lopovom. :)

tako je :up:
Korisnikov avatar
By Dirrty

Da li poznaješ osobe koje to ispunjava? Živo me interesuje mentalni sklop onih s druge strane novčića.
Poznavao sam, ali sam ih na vreme odstranio iz svog zivota i okoline.
Mozda jesam naivan, ali glup nisam, da me 2 puta prave budalom.
Ja takve ljude ne bih proucavao ni u naucne svrhe.
Nemaju srama, savesti... i brinu samo za svoju guzicu.
Ako je njima tako dobro i lepo, neka ih, samo dalje od mene! :egzorcist:
By RACABG
mora da se dolazeci do ovog foruma obavezno prolazi pored finske ambasade.

citam i grozim se laznom i dvostrukom moralu , novac se preboli i zaboravi ima i drugih stvari koje dobijete u tim kombinacijama a koje vam ostanu za ceo zivot.
Korisnikov avatar
By *deni*
Е да се и ја једаред сложим са колегом дискутантом Рачом.
Korisnikov avatar
By spliff

E sada trenutno sam u sredini jedne razmene gde sam imao svaku priliku da zeznem lika za neke pare. I ponovo preprodam istu stvar iznova i iznova.
Ali nisam.
lopova istim ne chini prilika, kao shto si napisao
vetj ideja da bi neshto moglo da se ukrade
ti si, vidim, tu negde na pola puta...
Korisnikov avatar
By Khons
ma sve je to mac sa dve ostrice. zasto bi ga zajebao? a zasto ne? onaj fazon-sam je glup sto je naivan i sto veruje.

nije to ni dobro ni lose, sto neko rece, tako si postupio i ti mislis da je to dobra stvar i to bi trebalo da bude dovoljno.

jedna baba me ispsovala u tramvaju sto necu da najasem na osobu ispred sebe da bi se ona uvukla kroz iglene usi.
e sad, mogla sam da je cusnem nogom napolje i viknem "majstore, prednja!" ali nisam. propustila sam je da se ona guzva tamo negde. e sad, jesam li ja glupa sto sam iskulirala da mi neko psuje mater?
njoj je svakako gore nego meni jer je isfrustrirana i ona je ta koja se nervira oko svacega i njoj sve to na dushu. ako sam glupa sto hocu da sacuvam nesto unutrasnjeg mira sto mi je ostalo, e neka sam.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Khons
njoj je svakako gore nego meni jer je isfrustrirana i ona je ta koja se nervira oko svacega i njoj sve to na dushu. ako sam glupa sto hocu da sacuvam nesto unutrasnjeg mira sto mi je ostalo, e neka sam.
To, ali verujem da ti kao i ja i svako drugi ima svoj limit. Nekada igrati high card ima svoje prednosti. A nekada padanje na njihov nivo može da bude oslobađajuće...doduše s gorkim ukusom u ustima.

Lepo su to oni koji su došli pre nas rekli, nemoj činiti drugima ono što ne bi voleo da tebi čine.
Mada je to izreka nekih prošlih vremena, kada je čast i poštenje vredelo većini više nego kesa dukata. Sada je sve na prodaju.

Karmički gledano, sasvim je u redu kada lopov biva pokraden, jer je to sam zaslužio. Ali kada neko otseče bradu nekom asketi u Indiji, koji je čitav život proveo u meditaciji i asanama...ni muvu nije zgazio...iz čiste pakosti ili šanse da je preproda...je ponižavajuće za čitav ljudski rod.

I evo poslednja pitanja koja me kopkaju u vezi ove teme.

Koliko ličnim akcijama umanjujemo poštenje i humanost ljudske rase kao celine?

Da li je samo u pitanju neka lančana reakcija...u smislu bio sam pokraden i ja ću krasti?

Ili je oduvek čovek čoveku bio vuk?
Korisnikov avatar
By m..
Ja bih coveku poslala metlu, kad mi je vec dao pare.

Brdo puta sam vracala pare u trafiku ili radnju kad mi daju previse kusura, a ja to skontam u dogledno vreme, mada je bilo i slucajeva kad nisam (usled neljubaznosti prodavca ili toga da negde bas zurim, tipa ugledam autobus kako staje na stanicu). U principu mi ne bi bio gusht da ispadnem dobra za necijih 100 ili 1000 dinara, a ne bih volela ni da budem ostecena strana. I bio bi me blam od same sebe. Jednom mi je zena dala nesto na veresiju u Maxiju kod posla, nismo mogle da se raskusuramo pa sam ostala duzna 15 din, i zaboravila 5-6 dana, posle sam se setila, pa nisam isla 4 meseca jer me bio blam sto nisam vratila na vreme.

Moja keva je tako pre 2 nedelje zaboravila 50 evra u banci na salteru, i ziva se nasekirala, i sutra kad je otisla dali su joj (imala je racun, a oni visak na saldu). Mogli su da se naprave toshe, ali nisu.

Mislim da su to stvari vaspitanja. Ili si jajara ili nisi. I kad ti kljucaju za te stvari ceo zivot, prosto te isprogramiraju da se osecas lose ako nekoga izjajaris.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by m..
Mislim da su to stvari vaspitanja. Ili si jajara ili nisi. I kad ti kljucaju za te stvari ceo zivot, prosto te isprogramiraju da se osecas lose ako nekoga izjajaris.
nuff said
Korisnikov avatar
By Dina
Ne verujem bas u neku ljudsku dobrotu. Da nema vaspitanja i zakona vrlo verovatno je da bi "covek coveku bio vuk". Ovako sto se bar onog extremnog tice, vrlo rano se nauci "ne kradi" "ne ubij" a ako su roditelji te lekcije propustili, zatvorske kazne su za takva dela vrlo visoke pa se brzo nauci ;) Ali mislim da vecina ljudi stekne odvratnost prema tome jos u ranom detinjstvu tako da tesko mogu da cine takva dela a da ne iskoci savest. U tom smislu mislim da u nepostupanju na neki nacin nema nikakve naivnosti, svako za sebe odredjuje kako ce ziveti sam sa sobom i takodje kakvim ce ljudima biti okruzen. Kad se izuzmu ta bas ekstremna dela koja bi najveci broj ljudi osudio, mislim da ostaje ipak prilicno veliko podrucje na kome je vrlo relativno sta je dobro, sta lose. I neko koga smo oznacili kao dobrog u nekom smislu, u drugom smislu ispada los. U svakom slucaju ja vrlo retko srecem ljude koje bih oznacila kao dobre. Ono samo sto mi cesto smeta je licemerje, kad neko dobrotom naziva nesto sto to nije. Npr nece da se bavi nekim mutnim poslom jer je tako dobar, a mnogo je verovatnije da je lenj, strasljiv, tako nesto... Mislim da je tesko ici kroz zivot a biti opste pravedan ili dobar, tj prilicno je nemoguce. Ali sasvim je izvodljivo ne biti nepravedan ili ne povredjivati druge ljude kad ne moras.
Korisnikov avatar
By HARP
Sećam se kada sam bio mali igrao sam se povremeno sa nekom decom iz kraja. Jednom dok su naše keve pile kafu moja je spazila kako sam se zaigrao jednim autićem i odlutao. Kasnije kada smo krenuli ja sam i dalje držao autić u rukama, ona je rekla: To je njegovo, nije tvoje, biće jako tužan ako mu uzmemo.
Razmišljao sam o tome, ali jako sam želeo baš takav autić. Ali njene reči su se vrtele po glavi više od želje za tim stvarima.
Opet bilo je situacija kada su deca puna suza želela moju igračku. Njihove majke su želele da udovolje svojoj deci i rekle da će im uzeti autić kada zaspe i vratiti. Naravno to se zaboravi. A, ja sam bio tužan :(
Onda mi je majka objasnila da ima ovakvih i onakvih ljudi, a da mi nismo takvi.
Nadoknadila mi je to kupovinom drugog. Jes' da nije bilo isto, ali shvatio sam neke stvari kao mali.
Birao sam drugare za igru koji nisu bili sebični... Tako je i sada u životu...
Sve je u vaspitanju, jbg...
Korisnikov avatar
By svejedno
lopova istim ne chini prilika, kao shto si napisao
vetj ideja da bi neshto moglo da se ukrade
ti si, vidim, tu negde na pola puta...

...

I, kad sve to zaobidjemo:
Mislim da su to stvari vaspitanja. Ili si jajara ili nisi.

...

Koliko ličnim akcijama umanjujemo poštenje i humanost ljudske rase kao celine?

Da li je samo u pitanju neka lančana reakcija...u smislu bio sam pokraden i ja ću krasti?

Ili je oduvek čovek čoveku bio vuk?

1. Pustinju cine zrna peska ,)

2. Nije, ako imas svest.

3. Pravila materijalnog sveta..Darvin, Darvin ,)..Da, jeste..po meni.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by m..
Ja bih coveku poslala metlu, kad mi je vec dao pare.

Ne bih dalje razlagao...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!