Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by m..
ovo ajde kao da razumes kad neki tamo pera u selu na vr planine nije pedera uspeo ni da dosanja, pa ga se boji isto tako kao sto se kao klinac bojao drekavca ili fantoma iz ljubovije, nego kad odrasla gay individua krene da plete neke somnabulne teorije o gay populaciji pa se nadjes kako si se raskolacio i dimi ti se iz usiju.
:pucaodsmeha: :smeh: :smeh: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ali moj favorit su predrasude pojedinih gej ljudi o njihovom [blink]bogom[/blink] danom umetničkom talentu.
Ma, izmislili bi još deset umetnosti da obuzdaju te neutažive nasrtaje sopstvene kreativnosti.
Koliko je meni poznato, ti misliš o sebi kao o umetnički talentovanoj. Ja se naravno sa tim slažem, ali možeš li i ti imati predrasude o samoj sebi, i to baš one koje označavaš kao tipične?
Mislim da je osnovna razlika između mene i ljudi o kojima sam govorila u prethodnom postu u stepenu samokritičnosti.

Ja smatram da mene to što sam student jednog umetničkog fakulteta ne čini automatski umetnikom. I dobro je što naši profesori vole povremeno da naglase da smo mi, pre svega, zanatlije.

Uzgred, mene najviše interesuju horor filmovi. Volim da ih gledam, volela bih da ih snimam. Umetnička vrednost tog žanra (a opet, suludo je određivati umetničku vrednost tako velikim celinama) je potcenjena. Toga sam svesna i mislim da sam se već pomirila sa time da će moje radove (ako za njihovu realizaciju ikad bude obezbeđen potreban novac) mali broj ljudi smatrati umetničkim. A možda neće ni biti razloga da ih iko smatra umetnički vrednim. Što ne znači da se ja neću potruditi da ih učinim relevantnim, makar u okvirima žanra (malo li je?). :)
By stonecoldcrazy
1. Da cemo pokvariti decu ako se vacarimo na javnim mestima.
2. Da postoji opasno jak i zajeban gay lobi, koji zeli da ubije vladiku Amfilohija i odrekne se Kosova.
3. Da cemo izroditi gomilu malih gayeva i lezbi koji nece sluziti vojsku i ode Kosovo.
4. Da se lezbejke plase kurca.
5. Da su gayevi sexualno zlostavljani u detinjstvu pa im se osladilo.
6. Da naskacemo na sve sto je istog pola.
Ima jos...
By polarlicht4.1
Originally posted by stonecoldcrazy
2. Da postoji opasno jak i zajeban gay lobi, koji zeli da ubije vladiku Amfilohija i odrekne se Kosova.
3. Da cemo izroditi gomilu malih gayeva i lezbi koji nece sluziti vojsku i ode Kosovo.
Eh kamo lepe sreće... :molise:
By Ulix
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by stonecoldcrazy
Eh kamo lepe sreće... :molise:
Vala baš... ja se stalno pitam gde je taj gej lobi, uskoro će mi biti potrebna pomoć oko zaposlenja, pa ono... :alexis:
By polarlicht4.1
Ulixe, ne čitaš dovoljno pažljivo. Ovaj gorepomenuti lobi se bavi isključivo smaknućima - što vladika što delova države - a na taj šalter ne želiš.

:zongler:
By Ulix
Originally posted by polarlicht4.1
Ulixe, ne čitaš dovoljno pažljivo. Ovaj gorepomenuti lobi se bavi isključivo smaknućima - što vladika što delova države - a na taj šalter ne želiš.

:zongler:
Nema veze, može i takav posao. Tata i mama su me uvek učili da nije sramota raditi bilo koji posao, samo ako se radi pošteno. :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
od strane negej populacije da su gej ljudi po bilo chemu specijalni i posebni (i+i-)
od strane gej ljudi da vecina njih drzi da su neki umetnici bogom dani naravno
Korisnikov avatar
By Madonna
Ali moj favorit su predrasude pojedinih gej ljudi o njihovom [blink]bogom[/blink] danom umetničkom talentu.
Originally posted by blenta
ne razumem.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by shut
ne razumem.
budes razumeo kad se s tim sretnes u 1:1.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ne razumem.
Ni ja. I Ovo mi lici na predrasudu o gay ljudima.
...ili se konkretno misli na neke osobe.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
od strane negej populacije da su gej ljudi po bilo chemu specijalni i posebni (i+i-)
don't underestimate the divine inspiration. :molise:
By Ulix
Originally posted by m..
ne razumem.
budes razumeo kad se s tim sretnes u 1:1.
:up:
Korisnikov avatar
By Incubus
da svi gotivimo Jelenu Karleusu :( Fuj Gadura XD et toq
Korisnikov avatar
By Dina
Vec je nekoliko ljudi navelo dve hiticne - deca ce se jadna iskvariti ako vide gay osobe koje se vole, desice im se nesto jako opasno sto ne znamo sta je ali podrazumevamo da znamo... ;) I druga - da je odnos dve lezbejke nepotpun, tu nedostaje njegovo velicanstvo Muskarac, bez njega nema potpunosti ;)
Korisnikov avatar
By Tomek
To sto neki strejter misli da svaki peder zeli da seksualno napastvuje njegovog maloletnog sina....
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Omiljena predrasuda, Predrasuda broj 1: da lezbejke mogu biti lezbejke koliko 'oce, sve dok ih ne sustigne jedna doooobrana kurcin* koja ce sve to da vrati na bogougodni mode.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by the1whowished
Omiljena predrasuda, Predrasuda broj 1: da lezbejke mogu biti lezbejke koliko 'oce, sve dok ih ne sustigne jedna doooobrana kurcin* koja ce sve to da vrati na bogougodni mode.
Mislim da takvima treba pokazati aurora dildo.
Korisnikov avatar
By elektron84
Reagujem kao ovaj smajli :sigh: kada cujem od nekoga da su mu dve devojke ok, ali kada vidi dva lika, to mu je fuj i ne znam ni ja sta...Ranije sam im energicno objasnjavala da je i ovo drugo ok, ali vise nemam snage...
Svako ima svoju teoriju pa kad odluci da nesto shvati...shvatice!
By polarlicht4.1
Originally posted by m..
Originally posted by the1whowished
Mislim da takvima treba pokazati aurora dildo.
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ova tema je, koliko sam ja shvatio uvodnog autora, izgleda o inter-gej predrasudama dakle predrasudama i stereotipima unutar gej sveta. tja, ima ih ali me mnogo ne pogadjaju, znam to da izmanevrishem.
ono shto me puno, puno vishe pogadja su predrasude i stereotipi koje o gej ljudima chine heteroseksisti i homofobi/homomrzioci (a, chega vecinu tih ste vec nabrojali), takve predrasude i stereotipi imaju daleko veci i shiri dijapazon shtete i ugroze po prava, zivote i interese gej ljudi. Tim vishe me nerviraju repetitivni antigej stereotipi i predrasude o gejevima jer sam ja i moj zivotni primer lichno potpuni pobijachi tih predrasuda i stereotipa. dakle, ja i moj zivotni primer upravo pokazujem/o koliko su antigeji u krivu s tim negativnim stavovima o gej ljudima. ali, chesto, dzaba. shto bolje i pristojnije zivim i ponasham se to gore i bezobraznije antigeji atakuju. No, borba protiv antigeja traje i trajace dok u mojim prsima srce bije. :)

@ za lezbijke kojima hetero-smradovi govore "kako lezbejkama treba dobra kurchina da se promene" i sl. gadosti, odbrusite tim hetero-smradovima ovako- pa i ako nam ikada zatreba dobra kurchina, to sigurno NECE biti tvoja/vasha hetero kurchina. Imamo mi svoje gej/bi mushke prijatelje koji nam mogu pokazati, ako se zazelimo, chari i hetero eksperimentisanja, a gej/bi kurchevi su u proseku duzi i deblji od tvojih/vashih hetero smrdljivih kurchica.
nauchno dokazano i potvrdjeno! :hvala:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Cudno je na koje sve nacine heteraci zele da razumeju gejeve, tj. oni koji kao zele da razumeju...

Evo konkretnog primera:
Imam jednu hetero drugaricu koja se druzi sa pederima i strasno pocinje da mi ide na onu stvar...

Prvo... misli da ako sam gay - da moze samnom da prica o detaljima svog seksualnog zivota i o svojim perverzijama - ko da to mene interesuje i kao da ja to nesto bolje razumem ili sta vec...

Drugo... Misli da su svi gay muskarci zapravo - zene u dusi - da vole u najopustenijim momentima sebe da oslovljavaju i budu oslovljeni u zenskom rodu itd. Visak testosterona kod gay muskaraca joj stvara uzasnu frustraciju iz samo njoj poznatih razloga, a to nikad ne bi priznala.

i tece... gay veze, ljubavi, raskide, drame... nikad ne uzima za ozbiljno. Sve joj je to farsa i zabava. Dok su hetero ljubavi i veze nesto sveto i mnogo ozbiljnije.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Vel boy

@ za lezbijke kojima hetero-smardovi govore
tipican primer heterofobije, uskogrudosti i primitivizma
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Pending-For-A-Bending

Ostavi coveka na mivu, debevi.... Sta ti je... :mazi:
Korisnikov avatar
By m..
Ima i predrasuda da su gayevi u principu liberalni. Moj dobar (i veoma gay friedndly) prijatelj se nacisto zbunio kada sam mu pricala o tome kakve sam sve stvari srela.
Korisnikov avatar
By m..
Doduse, ova predrasuda mi uopste ne smeta, lol.
Korisnikov avatar
By Berserker
:up:

Joj, OMB, pa ja nisam peder jer nikad nisam otvorio a kamoli radio u Fotošopu ili CS3 paketu programa...
Joj, OMB, ne umem da pevam, niti plešem, sviram, dizajniram, slikam... Pa ja nisam peder...

Pa ja sam živela u zabludi.... Moj život je gotov...

:drama:
Korisnikov avatar
By mish_beli
da ne zhnjapkaju burek sa sirom jer je previshe masan ! :D lazh!:nope:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Pending-For-A-Bending

debevi kanda konta da bi lece trebale odmah rashiriti noge heteroseksistima kad im oni kazu one stvari... :transprst:

debevi, ja nisam heterofob, ja sam heteroseksistofob, ako bash hocesh precizno :eureka: :njanja:
uskogrud? primitivan? ja? pa, nekad se mora i takav biti kad je nametnuto, nekad se klin zaista samo klinom izbija!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Meni nervira ta predrasuda da kada neki gay lik u svom GayRomeo profilu (ili slichno) kaze "fem m(a)rsh" (ili tako neshto) to nije homofobija vec njegova preferenca... Za mene postoji ogromna razlika izmedju "ne volim fem momke" i "fem marsh"...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!