Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
umereno ... u društvu koje mi ne prija osećam barijeru ... imam "svoj svet" i volim da budem sam, ali u poslednje vreme sve ređe imam vremena :)

Dakle, samotnjak sa umerenom distancom, spreman da se baci u promet bez barijera kada situacija to zahteva. Pokušavam da živim po ovom motou "Accept everything about yourself, I mean everything. You are you and that is the beginning and the end, no apologies, no regrets." /Clark Moustakas/ ... kad se naučim da sebe shvatim do kraja, barijere ka drugima više neće biti prepreka :)
Korisnikov avatar
By istok
Originally posted by NewYorker
Originally posted by istok
Svuda sem kod svojih. Jer ne zivimo u istim gradovima a i ja jako retko idem kuci. Svuda ostalo ne razmisljam o tome, ama bas nikad. :hmm:
Jedinu barijeru ja-oni, tacnije ja-one, osecam kad sam muvan od strane neke pickovlasnice ili u zenskom drustvu koje ne zna za mene, sto je takodje jaaaako retko.
Cudno za nekog ko misli da pripada inferiornoj grupi.
Dete, ne znam kako si izvukao zakljucak da pripadam "inferniornoj" grupi?
A, i ne zanima me previse tvoje misljenje.
Sooooooo, piss up a rope!! :novine:
By mythe
uvek sam se lako prilagodjavao na sve i svasta, pocevsi od promene vremena pa do promena na vlasti, uvek se prilagodim ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by De Profundis
U trijeznom stanju slabo, al' inače jesam.
znači imaš "inače" stanje i "trezno" stanje ... auuuuu ...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mirth
Pa sta znam, kontam da i nisam bas prilagodjena, i zato sto sam lezbejka a i onako generalno, posto me small talk i tako te nesuvisle interakcije uglavnom smaraju i skoro ni sa kim od ljudi s kojima se srecem u toku dana nemam potrebu da razvezem neku pricu nasiroko ili da se nesto sad zblizavam, zezam, dublje upoznajem i sl, uglavnom se ispostavi da se toliko razlikujemo i po toliko pitanja da to iskoci vec kod trece razmenjene recenice.

S druge strane, potpuno sam funkcionalna, normalno ostvarujem komunikaciju i nemam nikakvih problema u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

I posto mi je ipak poprilicno lepo na ovoj planeti, mogu da kazem da se osecam prilagodjenom.
Vrlo slicno i kod mene sem poslednje recenice. Ne mogu bas da se osecam prilagodjeno kad ogromnu vecinu ljudi dozivljavam kao strance. Slutim da je zivot prijatniji kad nije tako. To sto sam ja izucila razne vestine komunikacije, snalazenja u raznim poslovnim i ostalim situacijama i sto mozda drugi ljudi ne primecuju koliko smo razliciti mozda samo govori o mojoj vestini. Tako da se cesto osecam vesto, snalazljivo, avanturisticki, i tome slicno... ali duboko neprilagodjeno.
Korisnikov avatar
By Azdaja
potpuno prijagodjena (sebi hahah) :indijanac:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne previse... i to se s godinama sve vise primecuje.
Ne mogu, ne zelim, ne volim rulje ljudi... prazne price... pijancenje... :prst:
To nisam ja.
By stonecoldcrazy
Smatram da sam über alles, sto zapravo i nije samo misljenje vec cinjenica. Tako da se osecam prijatno u svojoj kozi ali ne uzivam u drustvu vecine ljudi koje poznajem te ih izbegavam. Nikad ne silim sebe ni na sta, maximalno stedim zivce i ako mi neko ide na pickin zivac nema te sile na svetu koja ce me spreciti da mu kazem u lice sta mislim ali i da se fizicki obracunam. Ne verujem u kompromise, glumu i lazi jer zivot je suvise kratak a burek suvise jeftin da bismo jeli govna.
Korisnikov avatar
By ::Elongac!ja::
Nemam nikakav problem sa prilagodjivanjem zbog tog sto sam. Tu sam uvek nacisto sa onima koji me okruzuju... Imam problem zbog nekih drugih stvari, but well, to je vec druga tema...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!