Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by hlaefdigeOriginally posted by m..i zeleno voceOriginally posted by SabotagEDa, lubenice i kukuruz. lmao. ok i stripove i knjige, ali do 15. god.
Dzelajza Rouz
Jel lepo krasti?Ccc...
Originally posted by m..E, jeste. I kukuruz smo krali.Originally posted by SabotagEDa, lubenice i kukuruz. lmao. ok i stripove i knjige, ali do 15. god.
Dzelajza Rouz
Jel lepo krasti?Ccc...
Originally posted by blentaMa, nešto zaobilazim gej kafane u poslednje vreme.Originally posted by Dzelajza Rouzoces sa mnom i machkodlakom u gej kafanu?
Eh... Hoću opet da budem u društvu malih mamlaza.
Originally posted by antibioticjok. al te cesto mlate.
Moram da se pohvalim da sam odrastao na selu, do neke 15-16 godine, zato sam postao tako visok i krupan
Nikad nisam razumeo odrastanje u gradu, gde u generaciji postoje 5-6 odeljenja po 30 i vise ucenika.
Mora da se covek tako cesto oseca malim i nebitnim.
Originally posted by m..babe i pekmez... aahahahhahaha
pogotovu ako tamo imate babe i pekmez.
Originally posted by blentaHa, pa nisam luda više da vodim konkurenciju!
necu piti i drugarici ti viriti pod suknju opet obetjavam
Originally posted by Dzelajza Rouzja sam se zabavljala prepadajući žene miševima, pošto su me crtani filmovi naučili da, kad žena vidi miša, ona skoči na stolicu i/ili počne da vrišti. onda sam rešila to empirijski da proverim, između ostalog i na sopstvenoj majci. ispostavilo se da crtani filmovi nisu previše iskrivili realnost, ali sam takođe naučila da ne valja eksperimentisati na ljudima, naročito ako isti imaju mogućnost da ti se naebu svega po spisku kad ih prođe prvi šok.
Sad sam se setila da sam stavljala škorpijice u kutije šibica i tako odvikla mnoge od pušenja.
Originally posted by Lepa KrepaOriginally posted by Dzelajza Rouzja sam se zabavljala prepadajući žene miševima, pošto su me crtani filmovi naučili da, kad žena vidi miša, ona skoči na stolicu i/ili počne da vrišti. onda sam rešila to empirijski da proverim, između ostalog i na sopstvenoj majci. ispostavilo se da crtani filmovi nisu previše iskrivili realnost, ali sam takođe naučila da ne valja eksperimentisati na ljudima, naročito ako isti imaju mogućnost da ti se naebu svega po spisku kad ih prođe prvi šok.
Sad sam se setila da sam stavljala škorpijice u kutije šibica i tako odvikla mnoge od pušenja.
Originally posted by jovanabeogradreseno je! Gradimo kulu na Goliji!
Mama nesto spominje kako sam nasledila neki posed od dede, koji je on imao na Goliji, ali mislim da su tu nesto smuljali cim mi nista ne spominju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!