Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by pipinveliki
Apatin :dj:

blizuuuu :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by SabotagE
Dzelajza Rouz
Jel lepo krasti?Ccc... ;) :P
Da, lubenice i kukuruz. lmao. ok i stripove i knjige, ali do 15. god.
Korisnikov avatar
By bas bleu
moje selo ima tri fortice, kalelargu i đardin. tamo se ide najlipša spiza, beštima se isukrst i pivaju klape. moja žena je tamo nevista a ja sam gracjoža :sweet:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Dzelajza Rouz
i zeleno voce
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by m..
Dzelajza Rouz
i zeleno voce
:grouphug:
Korisnikov avatar
By LittleRed
na najboljem sam putu da postanem curuzanka :doh:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..
Dzelajza Rouz
E, jeste. I kukuruz smo krali. :D

Eh... Hoću opet da budem u društvu malih mamlaza.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Dzelajza Rouz

oces sa mnom i machkodlakom u gej kafanu?
^^
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by blenta

oces sa mnom i machkodlakom u gej kafanu?
^^
Ma, nešto zaobilazim gej kafane u poslednje vreme.

Ali fino društvo malih mamlaza bi mi bilo zgodno. :mazi:
Korisnikov avatar
By blenta
necu piti i drugarici ti viriti pod suknju opet obetjavam
:(
Korisnikov avatar
By Daliborka
Moje selo je ovakvo...

''

Bogata sam, imam svega, a i djuvegiju da me milki po mekoj kosi kad se umori od rada....
:kolo:
Korisnikov avatar
By Loreley
Moje selo je Kotraža kod Stragara (a to je između Kragujevca i Topole) hahahaha :lol:
Ima još nekoliko stanovnika...
By Çâðê_DUP
odrasla sam i zhivim u selu koje je deo Panchestera, uzhivam blejanje ovaca i mukanje krava izjutra, takodje sam imala 2 opcije gde sam se kretala kroz odrastanje.

Grashevci nedaleko od Brzeca, chuvanje ovaca,krava, x idilichnih situacija, tu sam nauchila da vozim traktor:D
Branjin Vrh- blizu Belog Manastira u Hrvatskoj, chishcenje svinjaca, bakina kuhinja, rat...
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
Piva je predio u sjeverozapadnom dijelu Crne Gore u slivu Pive, Tare i Komarnice, između planina Durmitora, Maglića, Vlasulje, Golije i Vojnika.Kroz Pivu protiču rijeke Komarnica, Piva i Vrbnica, dok je pogranična rijeka Tara.Dobar dio kanjona Pive i Komarnice potopljen je akumulacijom Pivskog jezera, formiranom 1975. godine, nakon podizanja lučne brane (220 m) - ovdje mi mama radi :D - u kanjonu Pive ispod sela Mratinja. Na području Pive ima i nekoliko jezera: Trnovačko, Stabanjska i Škrčko.Prilikom izgradnje HE "Piva" i stvaranja akumulacionog jezera, Pivski manastir je morao biti izmješten na udaljenost od 2 km, u zaselak Sinjac. Poduhvat je bio izuzetno složen, s obzirom na to da je riječ o monumentalnom hramu, čija je unutrašnjost islikana sa oko 1260 m2 živopisa. Nakon obimnih stručnih istraživanja skinute su freske, crkva je demontirana, prenesena na novu lokaciju i ponovo ozidana istim kamenim materijalom i redosljedom,uz konstruktivna ojačanja. Nakon ovih radova, na zidove i svodove crkve iznova je vraćen živopis. Radovi su trajali punih 12 godina ( 1969-1982).
Korisnikov avatar
By m..
Jao blago vama sa selom, pogotovu ako tamo imate babe i pekmez.

Ja tako hocu da smugnem u neku prirodetinu da me niko ne vidi 5 dana, medjutim najblize tome sto imam je neka pradedina vikendica na Avali koja je bukvalno zarasla u korov i u basti zivi 3 copora pasa i 5 civilizacija krpelja (i neke izbeglice su sagradile betonski svinjac), i ako to samoinicijativno sredim, odmah ce mi se privaliti buljik nekih rodjaka koje ne volim i pitati me kad cu da se udam (zato ih i ne volim). :(
Korisnikov avatar
By antibiotic
Moram da se pohvalim da sam odrastao na selu, do neke 15-16 godine, zato sam postao tako visok i krupan :)

Nikad nisam razumeo odrastanje u gradu, gde u generaciji postoje 5-6 odeljenja po 30 i vise ucenika.
Mora da se covek tako cesto oseca malim i nebitnim.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by antibiotic
Moram da se pohvalim da sam odrastao na selu, do neke 15-16 godine, zato sam postao tako visok i krupan :)

Nikad nisam razumeo odrastanje u gradu, gde u generaciji postoje 5-6 odeljenja po 30 i vise ucenika.
Mora da se covek tako cesto oseca malim i nebitnim.
jok. al te cesto mlate.

ja sam odrasla na samoj granici grada i njive (naselje bezanijska kosa se tek izgradilo, i njiva je stvarno na 150m od mene - otud kukuruz, doduse sad je tempo po sred njive), tako da sam imala i privilegiju vilenenja po pirodi, i (isavsi u skolu u centu) pristupacnosti gradskih sadrzaja. a bile su i koze tu i tamo (ja bezala ko od djavola).
Korisnikov avatar
By m..
ma jbt, kad sam isla u osnovnu (bejase '93), koja je u samom centru grada, 100 m od Zelenjaka, petlovi i kokosi si kukurikale po ceo dan iz susednog dvorista. pises pismeni iz srpskog i slusas hor peradi.
Korisnikov avatar
By Loreley
Originally posted by m..
ma jbt, kad sam isla u osnovnu (bejase '93), koja je u samom centru grada, 100 m od Zelenjaka, petlovi i kokosi si kukurikale po ceo dan iz susednog dvorista. pises pismeni iz srpskog i slusas hor peradi.
Idilično, nema šta!!! :D :D :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
oba moja sela su u banatu i pola detinjstva sam tamo provela, tako da mi je nepoznavanje krava i ostale živine potpuno nepoznato. mada, nikad se nisam nešto ložila na te farm animals, plašila sam ih se sve do jedne uključujući i guske, ćurke, kokoške i inu perad (osim u fazi mladunčadi, mada su koze nenormalne i kad su male, kad ti se zaleti onim još neizraslim rogovima uopšte ti nije svejedno). sreća te je uvek bilo dovoljno pasa i mačaka for me to play with...
Originally posted by m..
pogotovu ako tamo imate babe i pekmez.
babe i pekmez... aahahahhahaha
:bisou:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Pa, ta živina i jeste nekako najstrašnija.
Nije tek tako Paja Patak najnervozniji Diznijev lik... :giggle:

U mom selu najviše je bilo zmija i škorpija.
Nekad sam jedva čekala da naiđem na neku gamad, a sad - taman posla.

Sad sam se setila da sam stavljala škorpijice u kutije šibica i tako odvikla mnoge od pušenja. :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by blenta
necu piti i drugarici ti viriti pod suknju opet obetjavam
:(
Ha, pa nisam luda više da vodim konkurenciju!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Sad sam se setila da sam stavljala škorpijice u kutije šibica i tako odvikla mnoge od pušenja. :lol:
ja sam se zabavljala prepadajući žene miševima, pošto su me crtani filmovi naučili da, kad žena vidi miša, ona skoči na stolicu i/ili počne da vrišti. onda sam rešila to empirijski da proverim, između ostalog i na sopstvenoj majci. ispostavilo se da crtani filmovi nisu previše iskrivili realnost, ali sam takođe naučila da ne valja eksperimentisati na ljudima, naročito ako isti imaju mogućnost da ti se naebu svega po spisku kad ih prođe prvi šok. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Lepa Krepa
ja sam se zabavljala prepadajući žene miševima, pošto su me crtani filmovi naučili da, kad žena vidi miša, ona skoči na stolicu i/ili počne da vrišti. onda sam rešila to empirijski da proverim, između ostalog i na sopstvenoj majci. ispostavilo se da crtani filmovi nisu previše iskrivili realnost, ali sam takođe naučila da ne valja eksperimentisati na ljudima, naročito ako isti imaju mogućnost da ti se naebu svega po spisku kad ih prođe prvi šok. :lol:
:lol:

ja sam samo skupljala zabe po okolnim barama. secam se kevinog ocaja kad smo (kumovi, brat i ja) doneli teglu zaba kuci, a one krenule da beze okolo.:hypno:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by DJ Nemo
Slika
pluzine?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Nemam selo. I oduvek sam patila zbog toga dok sam bila u osnovnoj skoli... :usamljen:

Mada, imamo neku rodbinu blizu Golije, s tim sto zaista, ali zaista nemam zelju da se zblizavam sa njima. Srela sam ih na nekoj svadbi i provela istu bezuci od njih, kako su me pijane bakute jurile i ljubakale sve vreme. :lol:

Mama nesto spominje kako sam nasledila neki posed od dede, koji je on imao na Goliji, ali mislim da su tu nesto smuljali cim mi nista ne spominju. :napitak:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by jovanabeograd

Mama nesto spominje kako sam nasledila neki posed od dede, koji je on imao na Goliji, ali mislim da su tu nesto smuljali cim mi nista ne spominju. :napitak:
reseno je! Gradimo kulu na Goliji! :sudija: :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!