Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by deran
Jbt,vi mu razradiš'te bizMiz :lol:
Pa nadamo se pristojnom procentu od prodaje. :pare:
By alexandermagic
Naslovi njegovih knjiga, koje treba da se pojave u prodaji, su vrlo "originalni" i "nesvakidašnji". Pitam se koliko li ih je smišljao. "Lepa" mu slika sa kokardom.

Svašta. :kafa:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by scout_finch
hiljade sklekova,hiljade trbusnjaka..
Kao neki junak iz epske pesme. :tegovi:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by scout_finch
hiljade sklekova,hiljade trbusnjaka..
treeeeeeeeninzi, masovni treeeeeeninzi
Korisnikov avatar
By ROYAL
Video sam ovaj sajt odaaaaavno, mis'im, šta reći......
Korisnikov avatar
By m..
ja sam ga kacila u (s)estrogenu, naravno kao offtopic.
By жњ
da da... to je vec internet klasika ^^

:hail:
Korisnikov avatar
By umetnik
a izlozba slika?

ooooooooooo Boze.... kuda ide ovaj svet...:qqlele:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by E. M. O.
Originally posted by the1whowished
Ja sam odavno pokusala da se registrujem na taj Forum, ali potvrdu nikada nisam dobila. :pivce:
Da nemaju oni neki detektor homosexualaca?
Bice da nemaju ili sam ja uspeo da se provucem... :spijun:

Elem...ima tamo svakojakog sveta....

Nabasah na temu:
Sta mislite o pederima i lezbejkama?

kao sto je ime teme ... Sta mislite o pederima ?

Jel odobravate Gej paradu u BGD-u ili bilo gde po Srbiji ?
A, evo i nekih odgovora....

наравно да не одобравам параду ... а против њих немам ништа , не би ми сметало да их видим у иностранству на улици како се љубе или држе за руку , али у Србији бих вероватно напао да их видим да то раде ... нисам од оних који би неког дирао зато што је педер , ако не провоцира односно не ради ништа што би доказивало његово сексуално определење ...
ja protiv njih kao ljudi nemam nista ,ali to sto si vec naveo , to PROVOCIRANJE njihovim dokazivanjem o seksualnom opredeljenju ne moze da prodje u srbiji ... deca kao sto sam ja i mladji ne treba da gledaju kako se dva muskarca ljube na sred ulice ... u crkvenim knjigama stoji ; mi mrzimo greh njihov , mj njih ne mrzimo, mi njih kao ljude volimo
E, a sta mislite o onoj drugoj vrsti pedera....mislim da vole da ih nazivaju metroseksualci....??? Oni vole zene, ali samo da tracare s njima, nista vise od toga... Muskarcima su gadni pa ih zato izbegavaju, zenama sluze samo kao rame za plakanje i DRUGARICA koja zna sve nove traceve, cupaju obrve jedno drugom, farbaju kosu jedno drugom, zajedno gledaju ljubavne filmove, zgrazavaju se nad nasiljem... Ja poznajem najmanje 10 takvih nazovi muskaraca i zgadim se kad ih vidim
Naravno da odobravam paradu,sto ih je vise to bolje,bolje da se ne zove gay parada nego ultimate fight,samo bi bilo lepo da je najave da i mi normalni mozemo da ih pozdravimo...
ja mislim da netrebamo da ih diramo ali i oni netrebaju da ocekuju da niko nece odreagovati ako se dva muskarca ljube na sred ulice.u inostranstvu je to prevrsilo sve mere.ovde cak imaju i gay tv-kanali!
Upravo tako, metroseksualac je pedantan frajer i nema nikakve veze sa isfeminiziranim frajerom. Isfeminiziran frajer ima vise zenskih hormona nego zena i zato je prefinjen sto isto ne znaci da je peder, ali nekada moze i da bude. A Homoseksualac moze da ti bude i najbolji drug, a da ti za to nemas pojma!
metroseksualci nisu pederi,oni vole zene ali preterano brinu o svom izgledu,depiliraju se itd...kao Beckham,on je kao metroseksuaalac... METROSEKSUALAC-COVEK KOJI NAPADA ZENE PO ZELEZNICKIM STANICAMA,KADA DOBIJEMO METRO DOBICEMO I VISE METROSEKSUALACA
Ma dobro ti koji previse brinu o svom izgledu... Ali ima onih isfeminiziranih koji se samo druze s ribama i vole da tracare s njima uz kaficu.... Sta mislite o njima?
Pa postoje metroseksualci a postoje i ti koji vole da se druze s ribama...(meni su oni isti i ne pravim veliku razliku) Ali najgora je kombinacija kad vole da se druze s ribama a jos i depiliraju noge i cupaju obrve...

I tako....

:jerry: :jerry: :jerry:
Korisnikov avatar
By castor
prvi citat je :zacepi:
наравно да не одобравам параду ... а против њих немам ништа , не би ми сметало да их видим у иностранству на улици како се љубе или држе за руку , али у Србији бих вероватно напао да их видим да то раде ... нисам од оних који би неког дирао зато што је педер , ако не провоцира односно не ради ништа што би доказивало његово сексуално определење ...
koja kretencina
:D
Korisnikov avatar
By bas bleu
A Homoseksualac moze da ti bude i najbolji drug, a da ti za to nemas pojma!
o podlosti nad podlostima :wow:

a ipak, rekla bih da ovo veliko h ukazuje na odredjenu dozu strahopostovanja ;)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by castor
prvi citat je :zacepi:
koja kretencina
opredeLenje
Korisnikov avatar
By Delete
I ova tema je zanimljiva:
http://kristijangolubovic.net/forum/vie ... da&start=0

ја лично против хомосексуалаца немам ништа уколико не провоцирају ... шта то подразумева ? нпр ... да се држе за руке и шетају улицом, да размењују нежности на неком јавном месту, да се облаче као жене ... све то ми смета и сигурно да би свако нормалан реаговао, међутим уколико знам да је неко педер никада га не бих напао на улици ... свако има право да ради шта хоће, али те болештине које они пропагирају су дозвољене искључиво у четири зида, никако нису за јавна места
Tacno tako, a upravo to ce propagirati na paradi, a onda ce da dodju united football fans i da im objasnimo neke stvari... Samo zao mi je sto se odma nije iskoristila prilika koja se pruzila u sava centru da se pobiju g**** i gotova stvar sto bi rekao Radovan, jer ovako ako se organizuje parada svi znamo da su zasticeni kao beli medvedi, nece biti tako lako da ih oteramo, ako i zaista organizuju videcemo u kakvom se stvarno stanju nalazi Srbija (kao da se to i ne vidi sada) i da li ce tada i ostali gradjani razmisljati glavom kako treba i pomoci nam da sprecimo promociju ovih bolesnika...

Ukoliko neko zeli da cita taj briljantni forum, a ne zeli da se registruje, neka izvoli da me kontaktira, da podelim sa njim pass.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Delete
I ova tema je zanimljiva:
http://kristijangolubovic.net/forum/vie ... da&start=0

ја лично против хомосексуалаца немам ништа уколико не провоцирају ... шта то подразумева ? нпр ... да се држе за руке и шетају улицом, да размењују нежности на неком јавном месту, да се облаче као жене ... све то ми смета и сигурно да би свако нормалан реаговао, међутим уколико знам да је неко педер никада га не бих напао на улици ... свако има право да ради шта хоће, али те болештине које они пропагирају су дозвољене искључиво у четири зида, никако нису за јавна места
Tacno tako, a upravo to ce propagirati na paradi, a onda ce da dodju united football fans i da im objasnimo neke stvari... Samo zao mi je sto se odma nije iskoristila prilika koja se pruzila u sava centru da se pobiju g**** i gotova stvar sto bi rekao Radovan, jer ovako ako se organizuje parada svi znamo da su zasticeni kao beli medvedi, nece biti tako lako da ih oteramo, ako i zaista organizuju videcemo u kakvom se stvarno stanju nalazi Srbija (kao da se to i ne vidi sada) i da li ce tada i ostali gradjani razmisljati glavom kako treba i pomoci nam da sprecimo promociju ovih bolesnika...

Ukoliko neko zeli da cita taj briljantni forum, a ne zeli da se registruje, neka izvoli da me kontaktira, da podelim sa njim pass.
Izvolim te kontaktirati.
Mozda se i registrujem ako mi se dopadnu njihove filozofske rasprave.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Meni je ovo najjace!

''
WOW.
Moracu da zatrazim par saveta za gym.
Korisnikov avatar
By Delete
A Kristijanov post na forumu, povodom davanja intervjua novinarima je kriminalan.
zasto bih im davao intervjue djabe,kada su me ti isti novinari hiljadu puta satanizovali najgore moguce??? Nikada mi pare nisu znacile nista sem malo vise komotnosti!!! Iz principa-ko dobro plati,dobice intervju.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A njegva izjava na forumu, povodom davanja intervjua novinarima je kriminalna.
zasto bih im davao intervjue djabe,kada su me ti isti novinari hiljadu puta satanizovali najgore moguce??? Nikada mi pare nisu znacile nista sem malo vise komotnosti!!! Iz principa-ko dobro plati,dobice intervju.
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
E, dosla sam da vam kvarim zabavu.

Da je bilo koji drugi korisnik temu postavio, moglo se to pripisati sali imaloumnosti, ali nas moderator zna da time sto je ovde postavio linkove i time sto korisnici na link klikaju, povecava se posecenost tog sajta, samim tim mu pravite besplatnu reklamu.

No, ontopic, i on je jedan od problema zagusenja balnaske kanalizacije.
(i jos jedan offtopic, ako ga je otac napravio poslednji dan na slobodi pre dozivotne, onda mu je sestru pravio na dozivotnoj? Ili mu je sestru napravio neki drugi mafiozo?)
Korisnikov avatar
By Delete
Kontroverzni Kristijan Golubović boriće se 17. jula u Beogradskoj areni protiv ultimat fajtera iz Hrvatske na spektaklu "Ko je najjači?"
Trebalo je da se bori protiv Štefana Leka, ali je Leko zauzet, pa će se Krile boriti protiv Elvira Behlulovića.

Prodavaće se i majce sa Kristijanovim likom, na kojim ce pisati "Tvrdim nepobediv sam!"

A Kristijan o tome na forumu piše sledeće:
mene su u ovu borbu zvali strani organizatori,verovatno radi reklamne pompe...prica o meni im je bila,kao o junaku iz crtanog filma,pa je bilo i ono,STA-ZAR ZNA DA SE I BIJE??? Posto je Pele odrastao pored mene,pitali su ga dali bih nastupao u tom mecu...i eto me sada! Treninzi su bruka,ali mi nepadaju uopste tesko.Sobzirom da sam cetiri ipo godine blejao u 8 kvadrata,mislio sam da necu moci da dignem ruke ni minut!? Od svoje devete godine sam poceo sa borilackim sportovima i do danas sam savladao sve bitno iz cak 12-est borilackih vestina,tako da pravila K1 su ipak naj jednostavnija...moja uza specijalnost je zaseceni lou kik,za koji kazu da je medju najjacim na balkanu...na Tajlandu sam trenirao 6 meseci sa najvecim borcima u maui-taiu na svetu...takva vrsta sibanja mi je donela status nepobedivog na ulici...a opet treba znati,da je ring sasvim nesto drugo...postoje odredjena pravila i kriterijumi preko kojih nema prelazenja,pa je samim tim malo teze izboriti pobedu...a opet najbolje znam sebe,pa ne brinem nimalo! Za borbu se spremam do 16-tog - a 17-og cemo svi videti kome ce sudija da broji-hehehe!
Ko ce sa mnom, da navijamo za Kristijana? :cheer:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Kontroverzni Kristijan Golubović boriće se 17. jula u Beogradskoj areni protiv ultimat fajtera iz Hrvatske na spektaklu "Ko je najjači?"
Trebalo je da se bori protiv Štefana Leka, ali je Leko zauzet, pa će se Krile boriti protiv Elvira Behlulovića.

Prodavaće se i majce sa Kristijanovim likom, na kojim ce pisati "Tvrdim nepobediv sam!"

A Kristijan o tome na forumu piše sledeće:
mene su u ovu borbu zvali strani organizatori,verovatno radi reklamne pompe...prica o meni im je bila,kao o junaku iz crtanog filma,pa je bilo i ono,STA-ZAR ZNA DA SE I BIJE??? Posto je Pele odrastao pored mene,pitali su ga dali bih nastupao u tom mecu...i eto me sada! Treninzi su bruka,ali mi nepadaju uopste tesko.Sobzirom da sam cetiri ipo godine blejao u 8 kvadrata,mislio sam da necu moci da dignem ruke ni minut!? Od svoje devete godine sam poceo sa borilackim sportovima i do danas sam savladao sve bitno iz cak 12-est borilackih vestina,tako da pravila K1 su ipak naj jednostavnija...moja uza specijalnost je zaseceni lou kik,za koji kazu da je medju najjacim na balkanu...na Tajlandu sam trenirao 6 meseci sa najvecim borcima u maui-taiu na svetu...takva vrsta sibanja mi je donela status nepobedivog na ulici...a opet treba znati,da je ring sasvim nesto drugo...postoje odredjena pravila i kriterijumi preko kojih nema prelazenja,pa je samim tim malo teze izboriti pobedu...a opet najbolje znam sebe,pa ne brinem nimalo! Za borbu se spremam do 16-tog - a 17-og cemo svi videti kome ce sudija da broji-hehehe!
Ko ce sa mnom, da navijamo za Kristijana? :cheer:

:pickme: :pickme: :pickme:
(triput Bog pomaze)

by the way: Mogao je tokom blejanja da procita i neku knjigu (maj jaci; nepadaju; dali; ...)
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Meni je ovo najjace!

''
Neka digne ruku koje drkao uz ovaj filmić :P
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by AbortiraniTerorista
Meni je ovo najjace!

''
Neka digne ruku koje drkao uz ovaj filmić :P
Ja, ja, ja... :eya:

nisam :sigh:
Korisnikov avatar
By Delete
by the way: Mogao je tokom blejanja da procita i neku knjigu (maj jaci; nepadaju; dali; ...)
Zasto bi citao tudje knjige, kad ih on i sam pise? :smeh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Zasto bi citao tudje knjige, kad ih on i sam pise? :smeh:
Neka nam je Bog napomoc :pop:
By fazza
hahahaahahaha! "Krompulentan" crnac!!!!! :) ) Gledajte, smejurija!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!