Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li volite cveće ?

1. Volim cveće
20
69%
2. Ne volim cveće
9
31%
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Oduvek sam voleo lale, rezančiče i noćnu frajlu.
Lale volim zbog nežnosti latica.
Rezančici su predivni kada ih ima mnogo, učine kao da sama zemlja procveta, a frajlu volim zbog mirisa koji pušta svake noći.

Priznajem da volim da dobijam plavo cveće na poklon (koje je naravno farbano) ali simbolika je bitna, savšeno opisuje ono što želim i šta drugi (nadam se) osećaju prema meni.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Da, to lako može da se ofarba i u kućnim uslovima.
Evo kako -
Uzmete belu lalu, ili belu ružu, pa stručak sa donje strane razrežete po sredini, negde do polovine dužine stuba, zatim stavite cvet u dublju čašu u kojoj ste prethodno razredili mastilo i tako ostavite cvet preko noći da povuče cug i boju.
Sutradan ćete imati plave, ili teget latice, vrlo dopadljive i neobične, sa kojima ćete impresionirati voljenu osobu. Poprskajte cvet još i nekim šljokicama i eto magije.
Cvetu taj tretman naravno ni malo neće prijati, ali šta da se radi - dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, bitno da vaš partner bude zadovoljan i da se trudi da i on vas zadovolji.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ne razumem se baš u cveće, ali se zato svakog proleća oduševljavam onim sitnim belim radama kad prolazim kroz park. Baš su slatke onako načičkane. :volinevoli:
By alexandermagic
Već sam se ranije na nekoj temi izjasnio po ovom pitanju. Volim kaktuse, bršljan i orhideje.

Ukoliko se radi o poklonu za nekog drugog - od rezanog cvijeća najčešće poklanjam ruže, a od saksijskog - ili dracenu ili difenbahiju.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mirth
Originally posted by Wilhelmina
Ne volim rezano cvece.
To napominjem uvek i svima, pa se opet desava da za rodjendan dobijem ogroman buket cveca, koje za najkasnije 5 dana mogu da bacim (ne moze svo cvece da se susi, a i suseno cvece mi izgleda bzvz) a kosta isto, ako ne i vise, od neke zive biljke ili smislenijeg i licnijeg poklona.
I iz nekog razloga, rezano cvece me jedino na groblja podseca.
Pa kad je mrtvo, tj. na oci ti umire. I meni je to grozno i uvek se iznerviram kad ga dobijem (a nekim ljudima jednostavno ne mozes objasniti).

Inace, obozavam biljke, a vise volim one koje ne cvetaju. :justgreen:
Mene nervira jer mi se cini da ti ljudi ulaze u obrasce a onda po svaku cenu smatraju da i ja treba da sam u tom njihovom obrascu - zene vole cvece, posto je Dina zena ima da dobije cvece izjavljivala da voli ili da ne voli... Na jednom drugom forumu jedna forumasica je primenjivala bas scenu (sto pomenuh da se moja majka plasi da ja ne uradim). Znaci ako neko ne moze da ukapira da ona ne voli cvece, kad joj donese ona ga naocigled baci ili mu vrati. Kaze da je vrlo brzo odvikla sve od donosenja cveca... a ja koja se sluzim samo recima i mislim da je to sasvim dovoljno, bojim se da cu dobijati cvece do kraja zivota. :roll: Inace i mene asocira samo na smrt i na obrasce kao sto rekoh a i pomanjkanje brige o drugome (vazniji je neciji uzitak nego zivot cveta, nepostovanje mojih reci i zelja)... Sve neprijatne asocijacije...
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro, Dina, poklonićemo ti nešto što voliš, samo reci šta je to i to ćeš i dobiti nekom prigodom, a da to nije Osmi mart, jer ni taj praznik, ako sam dobro razumeo, ne podnosiš.

Nego, ova tema me je dovela na ideju da u asortiman robe koju ćemo sad za vikend nuditi posetiocima Exita uvrstim i lepo aranžirano cveće. Ima da napravim plave ruže i da ih nakitim, pa valjda će neka strendžerka da padne na to i da ispljune keš.
:happysmoke:
Korisnikov avatar
By Dina
Hm... napravicu spisak kad odlucite da poklanjate ;) :yay: Samo da ne odlucite bas za osmi mart i cvece... ;)
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Daliborka
a Totu ćemo takođe da pripremimo jednu kitu cveća po mustri koju nam je priložio gore.
Originally posted by Daliborka
Sutradan ćete imati plave, ili teget latice, vrlo dopadljive i neobične, sa kojima ćete impresionirati voljenu osobu. Poprskajte cvet još i nekim šljokicama i eto magije.
Tetka Daco, tvoje obuhvatno znanje iz cvetne kitologije nije nikakva magija nego čista nauka. Kadra si da carstvo čula jednastavnim savetima približiš korisnicima i korisnicama koji za takvim znanjima vapiju.

Prelepo je imati te na forumu :snob:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dina
Hm... napravicu spisak kad odlucite da poklanjate ;) :yay: Samo da ne odlucite bas za osmi mart i cvece... ;)
Predlazem sredstvo za kovrdzanje kose. :) :kosa:
Korisnikov avatar
By Dina
Sunce,
:) :yay:

Eto, to je pravi poklon za mene :kosa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to ti ja mogu odraditi. Većini prijateljica pravim lokne i druge tražene frizure.
Samo da znaš, kad ti je kosa u mojim rukama, nema sugestija i zakeranja.
Mora da mi se veruje i da me se ostavi da radim i onda lepi rezultati u vidu odlične frizure ne izostaju.
Ko krene da mi zakera, odmah ga dižem sa stolice i od friziranja nema ništa.
Svoj rad ne naplaćujem, frizure pravim iz ljubavi, tako da očekujem da mi se frizirana osoba maksimalno prepusti i da mi veruje.
:friends:
Korisnikov avatar
By Hys.
Volim cvece, i naravno, u prirodi. Mada, nemam nista protiv poklanjanja buketa.
Inace totalno sam operisana od brige za cvece u saksijama u stanu jer se uvek plasim dal dovoljno zalivam il mnogo i onda mi propadne :( Ali dobro se snalazim kada su biljcice i cvecance u basti u pitanju, uopste mi nije jasno zasto :wtf:

Sada je zena zasadila zacinske trave u basti i jedva cekam da ih vidim kako rastu i mirisu :love:

Nekako su mi zacinske biljke najinteresantnije, iako mnogo volim da vidim sarenis u basti :)

E, da, kada sam zivela u kuci, uspeo mi je persun, spanac i mladi luk :D Nista mi nije bilo milije nego kada izadjem iz letnje kujne dok pravim rucak i uberem malo persuna :love:

Tako sam prosle godine kod nje izlazila po svezu nanu kad sam pravila pecenje :dance:
By ~ Le Saint X ~
Nekada sam obozavao bas to cvece po saksijama
posebno pezavice da mi po celoj sobi se rasire

sad uopste nemam nikakav stav prema bilo kom cvecu
Korisnikov avatar
By m..
Ne bas - to mora da se stavi u vazu, pa da mu se menja voda, pa jos kao treba da budes ocaran poklonom. Dakle trazi angazman a nema nikakvu uoptrebnu vrednost (ima estetsku, kako za koga).

Meni su najlepse bele rade.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Nekada sam obozavao bas to cvece po saksijama
posebno pezavice da mi po celoj sobi se rasire

sad uopste nemam nikakav stav prema bilo kom cvecu
Podseti me upravo.

Ne marim za cvece u vazama na stolovima (jos manje za suseno ili ne dao bog vestacko), ali bih sa druge strane rado imala veliku astu, i tu posafila tusta i tma raznog bilja (pre nesto zeleno nego cvece). Bas bih volela da imam veliku bastu.
Korisnikov avatar
By m..
jbt ko da kucam nogama.
Korisnikov avatar
By Galadriel
nisam dobila cvece od kad nisam imala decka dakle od pre hrista. zene ne poklanjaju cvece :shrug: :nokti:

obozavam zeleno cvece :love:
Korisnikov avatar
By Incubus
Volim samo u sklopu prirode, mak posebno . Ali ne u stambenoj jedinici
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by *deni*

Znači, ipak više voliš pečurke ? One su jestive, doduše ne sve, ali većina da.
sve su pečurke jestive, doduše neke samo jedanput
Korisnikov avatar
By nsc
cveće volim i u bašti - jos mi cvetaju ruže, i u saksiji na prozoru - muškatle, hrizanteme, i na stolu - orhideje, a i rezano u vazi - najviše ruže, ali i bilo koje drugo, svaka kita ...khh,khh... cveća me obraduje, i ljubišpice i gladidole, pardon, ljubičice i gladiole
By dukkehjem
u sklopu prirode ok... ali i to vise volim da vidim neko samoniklo, a ne neke uredjene pedantne baste i sta ti ja znam.
kao poklon ne volim i sto se cveca na poklon tice, ne dao bog da mi ga neko pokloni, osecao bih se kao krava i bas bih zbunjen bio...
ako je vec nesto iz prirode, bolje da mi se pokloni neki kamen (mislim bukvalno na kamen) zanimljivog oblika ili neki koren ili nesto neobicno i neocekivano. Cvece je waaaaay too much izlizano.
Korisnikov avatar
By bothways
Samo neubrano. Kad se ubere cvet (u sirem smislu te fraze), oduzima mu se zivot. Volim da ih fotografisem, volim da gledam.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Volim.
Ljubicice, cvet magnolije, ruze... Kale i orhideje mi deluju atraktivno, ali ne znam kako mirisu.
:sesir:
NOX
By Speculum Columbae
Obožavam ga! Mnogo više od ljudi, ili životinja.
Tako je nežno i divno.
Kada dobijem napade agresije, ludila i hormonske poremećaje od ljudi, posvetim se svojoj bašti i sve je bolje.
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Obozavam cvece. Ali alergican sam na polen. Koja ironija, ha? :drama:
Korisnikov avatar
By badu
Volela sam dok nisam diplomirala za tehničara pejzažne arhitekture.
Uzjebem se kad mi ga neko pokloni. Sreća pa sam kulturna i lepo vaspitana, pa se iskontrolišem. Haha. Kao.
U istom košu su mi kao plišane igračke. Fu-u-u-uj.
Korisnikov avatar
By confinatti
„ Ako hoćeš da budeš srećan jedan dan, napij se, ako hoćeš mesec, oženi se, ako hoćeš da budeš srećan celog života, gaji cveće“.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!