Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by maka
Verovatno je svaki forumas razmisljao o tome..

Koliko neko sa foruma,nebitno dal ovog il nekog drugog (naravno da ga ne poznajete),koliko moze zaista da vas zaintrigira,da ostavi na vas utisak?
Prilicno...
Koliko je "virtualni jezik" mocan ili nije?
Mocan...
Koliko ste se puta razocarali kad ste upoznali nekog sa neta?
Vise puta. Ali se to vrlo brzo "vidi".
Da li vi kao deo te "iluzije",da li prihvatate igru i verujete u onog s druge strane monitora ?
Zavisi koliko je prica "dobra".
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by ROYAL
Uspelo je nekoliko forumaša da mi privuče pažnju i mislim da virtuelni utisak može da bude jak, bar meni :D i može da se stvori "jaka" veza :D

Neke sam i upoznao i ispalo je super (radi se o malom broju ljudi :D ), ali naglasio bih da ja ne očekujem od upoznavanja ne-znam-ni-ja-šta posebno, samo me neko zainteresuje, pa bih da vidim kako izgleda/komunicira uživo...

mene si odusevio, skroooz :)

prijatan, komunikativan, odmaH sam te i zagrlila lol, a to ne radim cesto.... :)

eee forumasi, da znateeeeeeeeeee kakav nam je royal...:D
Korisnikov avatar
By Winter
evo moram da se ubacim.....vi koji ne znate, e da znate kakve glasove imaju neki forumasi...eeeee... :lol: :lol: ....elem, poradi zelje za nepogorsanjem iluzije, aj vont it to staj on najs vojs :leviathan:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Winter
evo moram da se ubacim.....vi koji ne znate, e da znate kakve glasove imaju neki forumasi...eeeee... :lol: :lol: ....elem, poradi zelje za nepogorsanjem iluzije, aj vont it to staj on najs vojs :leviathan:

:novine: :lol:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Azdaja
Uspelo je nekoliko forumaša da mi privuče pažnju i mislim da virtuelni utisak može da bude jak, bar meni :D i može da se stvori "jaka" veza :D

Neke sam i upoznao i ispalo je super (radi se o malom broju ljudi :D ), ali naglasio bih da ja ne očekujem od upoznavanja ne-znam-ni-ja-šta posebno, samo me neko zainteresuje, pa bih da vidim kako izgleda/komunicira uživo...

prijatan, komunikativan, odmaH sam te i zagrlila lol, a to ne radim cesto.... :)

eee forumasi, da znateeeeeeeeeee kakav nam je royal... :D
:blush:

:mazi: :mazi: :mazi: :hug: :hug: :hug:

Ista situacija, momentalno oduševljenje :D :D :D AždaHa ima tu neku specifičnu energiju, neku bliskost koju ja uspem da "pokupim" kod ljudi i koja me privuče, i stvarno (jes' da nikoga verovatno ni ne interesuje, al' 'ajde da ispričam :lol: ), dogovorili se mi da se nađemo, ja je nešto "sitno" čekao :giggle: i nailazi AždaHa sa nekom ekipicom, i čim smo se spazili iskezili smo se k'o majmunčući i odmah se izgrlili, k'o da se znamo sto godina, a pri tom nismo nešto kilometarski komunicirali po forurumu ranije :D :D :D

A, to da je riba, to svi znate, jel, da ne naglašavam posebno... :D :D :D :D :D :D
By Kragi
Da li vi kao deo te "iluzije",da li prihvatate igru i verujete u onog s druge strane monitora ?
verujem sto da ne verujem. pa i da ste svi vi *deni*, nije problem
:pucaodsmeha:
[/quote]

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :Smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by KgCS3
verujem sto da ne verujem. pa i da ste svi vi *deni*, nije problem
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :Smeh: :smeh: :smeh:
[/quote]

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja

eee forumasi, da znateeeeeeeeeee kakav nam je royal... :D
:blush:

:mazi: :mazi: :mazi: :hug: :hug: :hug:

Ista situacija, momentalno oduševljenje :D :D :D AždaHa ima tu neku specifičnu energiju, neku bliskost koju ja uspem da "pokupim" kod ljudi i koja me privuče, i stvarno (jes' da nikoga verovatno ni ne interesuje, al' 'ajde da ispričam :lol: ), dogovorili se mi da se nađemo, ja je nešto "sitno" čekao :giggle: i nailazi AždaHa sa nekom ekipicom, i čim smo se spazili iskezili smo se k'o majmunčući i odmah se izgrlili, k'o da se znamo sto godina, a pri tom nismo nešto kilometarski komunicirali po forurumu ranije :D :D :D

A, to da je riba, to svi znate, jel, da ne naglašavam posebno... :D :D :D :D :D :D

:sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!