Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Electranekada sam bio mnogo tolerantan i zaista sam mogao da istrpim chak i vishechasovna smaranja.
kako se isti, po pitanju cega i koliko, kod vas menjao?
Originally posted by ElectraTo je prosto neverovatno koliko ja izgledam tolerantno i koliko podnosim svašta , a to je posledica vaspitavanja dok sam bio dete. U suštini treba da sediš, ćutiš i istrpiš smaranje (ako ne uspeš da pobegneš), ili da se diskretno ukloniš na vreme (ako prepoznaš šta sledi; vremenom postaješ sve bolji u prepoznavanju takvih situacija).
kako se isti, po pitanju cega i koliko, kod vas menjao?
Originally posted by scout_finchi meni se cini da sam takav, mada zavisi sa kog aspekta to posmatram. Tolerantniji sam za stvari koje me se generalno ne ticu, i obrnuto (mislim na sebe, svoj zivot i sl). U stanju sam da dugo izdrzim iako ne volim da ponavljam po 150 puta jedno te isto
tolerantna sam dovoljno,cini mi se.
Originally posted by UlixSlično je i samnom. Mada ja prijateljima uglavnom kažem kada preteruju i to uglavnom posle izađe na bolje. Zaista ne podnosim budale, a njih vala ima puno...
Imam veoma nizak prag tolerancije prema gluposti. Što znači i prema ljudima uopšte.
Sposoban sam da nekom koga poznajem pet minuta kažem da je budala i da mi se više ne obraća. Mada se trudim da se obuzdam, jer na duže staze to mi ništa dobro ne donosi. Slično, tokom prve dve godine faksa sam se toliko isvađao sa nekim profesorima, da kad sad to pogledam unazad, čudi me da sam ikada uspeo da položim te ispite. Sada mi je konačno došlo iz dupeta u glavu da je ponekad najbolje oćutati neke stvari, makar poželeo da povraćam od količine gluposti koja me okružuje.
Sa druge strane, prema prijateljima imam beskrajno visok prag tolerancije, jer je to uglavnom u opisu posla. Ako ja neću trpeti njihovo kukanje i žalbe, a ko će? I ima ih koji umeju da zloupotrebljavaju to osobinu i previše.
Originally posted by scout_finchmozda sam vremenom postala jos tolerantnija.
tolerantna sam dovoljno,cini mi se.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!