Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by Sunce

Umerenost nije prosecnost, a umerenost je vrlina.
Ne slažem se. Po mojim vrednostima (koliko god one poremećene bile) umerenost je definicija prosečnosti. Čim opazim te umerene, znam da nemamo baš puno zajedničkog.

To bi bio i moj odgovor na temu.

Ako mi je cilj bitan, trpeću sve. Ako nije- živeo lokalni anestetik za kućnu upotrebu.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by horus.
ja mislim da je on higrom i da mu je zato "sick"... :zavera:
if u say so
:lol:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by shut
ja mislim da je on higrom i da mu je zato "sick"... :zavera:
if u say so
:lol:
u go higrom girl... :lol:
By Ulix
Originally posted by baboonbaba

Ne slažem se. Po mojim vrednostima (koliko god one poremećene bile) umerenost je definicija prosečnosti. Čim opazim te umerene, znam da nemamo baš puno zajedničkog.
Ja se slažem sa Suncem ovde. Biti umeren je izuzetno teško.

Zapravo, biti "odmeren" je možda bolja reč nego umeren.
Korisnikov avatar
By Sunce
umerenost u ljubavi i eto ti kraj ljubavne price... :)
Netacno. Umerenost ne mora da bude mlaka. Nekad mozes preterivanjem u ljubavi da ugusis ili da dosadis.
Umerenost je meni povezana sa necim sto je dobro, sto ima odrzivost, takodje i uspone i padove, kvalitet. U okviru umerenosti mozes dolaziti i do vrhunskog, a da to nije preterano. Suprotno od umerenog mi je preterano i nesto sto je jako slabo - mlako.

Inace, preterivanjem mozes da narusis stabilnost sistema. Ovo se izucava i ekoloskim sistemima. :giggle: (ne bih da davim sta je stabilnost itd.) Recimo, ljubavne veze koje funkcionisu po principu simbioze su za mene preterane. Simbioza, da podsetim znaci zavisna zajednica - jedan bez drugog ne mogu ni trenutak.

Normalno, slazem se da su trenuci zaljubljenosti, recimo, trenuci koji ne poznaju umerenost, prosecnost, pa ni preteranost. To je svetijna koja se ne dira. Isto tako mislim da se mnogi zaustavljaju na stadijumu zaljubljenosti i ocekuju da ce im cela veza biti osecaj ludila. Kad osete da ludilo prolazi, napustaju sve i iznova tragaju.

Nije za svakoga ista vrednost umerenosti. Ako je ljubav prava, onda je ona prava - ni preterana ni oskudna, ne bih je merio.

Ja ne umem bas da budem umeren kad treba. :(
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by baboonbaba

Ako mi je cilj bitan, trpeću sve. Ako nije- živeo lokalni anestetik za kućnu upotrebu.
Ti dakle verujes u apsolutnu snagu volje? To je fasisticka ideja. Ja se slazem da je vredno imati snagu volje, ali ne verujem da se njom moze sve postici, posebno ukoliko nekoga ugrozavas. Zivot cini i nacin dolaska do cilja, a ne samo cilj. Pa se tako ljudi razlikuju po nacinu na koji su nesto postigli.
Korisnikov avatar
By Dina
Umerenost je mozda vrlina, ali ja sam odavno digla ruke da cu je postici. Kada bih je postigla to nekako ne bih bila ja... ja sam bice krajnosti... Te krajnosti se tokom zivota menjaju ali je uvek krajnost... Ako je bio period mladosti i zabave izlasci bukvalno svaku noc - dan je bio noc i obratno, ako je rad onda je to do iscrpljenja, ucenje isto tako, itd itd, a tek kad se zaljubim... tu prevazidjem samu sebe :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Elem, da li ste dolazili u situaciju da se borite za nesto, uprkos posledicama?
Da li ste zanemarivali svoje zdravlje, jer imate jasno definisane ciljeve?
Koliko ste rezistentni na bol i koliko ste u stanju da trpite isti?

Kad su sportske aktivnosti u pitanju, spremna sam da trpim bol i da se zrtvujem maksimalno kako bih postigla sto bolji rezultat.

Mnogi su mi zavideli sto podjednako dobro levom i desnom rukom driblam i sutiram na kos, a to sam postigla jer sam imala nesrecu da mi je skoro svaka povreda ruke bila povreda desne ruke, a ja sam i tada trenirala i igrala basket, samo mnogo vise forsirajuci levu ruku, a stedeci desnu.

A bol mogu da trpim. Analgetike koristim veoma retko, u poslednje 2 godine samo jednom sam koristila Nimulid.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!