Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by *deni*Realno da...mozda za tebe nisu ali to je samo zato sto si to fasciniran trash pojavama u politici isto kao i na estradi tebe to zabavlja a Miru Markovic obozavas zato sto je lujkachaOriginally posted by Lakiboy_nsMisliš?
Oni su samo aveti proslosti iza njih vise ne stoji krupni kapital...JUl je bio cool samo jedno leto
Originally posted by Lakiboy_nsMa ti sve znaš.Originally posted by *deni*Realno da...mozda za tebe nisu ali to je samo zato sto si to fasciniran trash pojavama u politici isto kao i na estradi tebe to zabavlja a Miru Markovic obozavas zato sto je lujkachaOriginally posted by Lakiboy_nsMisliš?
Oni su samo aveti proslosti iza njih vise ne stoji krupni kapital...JUl je bio cool samo jedno leto
Originally posted by FireGox5 hiljada po 5 hiljada dinara, i za chas se skupi milion maraka
Zašto se lepo ne ugledate na Marka
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ER_lKkk_Vug&NR=1[/youtube]
Originally posted by *deni*I Mira i Sloba su zavrshili fakultete, pa su nas zbog njihove propale politike i ideala bombardovali i zbog Slobe smo navukli mrznju i sankcije. Zbog njegovih poriva smo genocidan narod. 9. III 1991. je kod nas ono shto oktobar 1990. u Nemackoj ili pad komunizma u Rumuniji. Trebalo je to da bude. Zavisi shta zhelish od zhivota Deni. Ako hoces sitna zadovoljstva petkom i subotom, konstantnu ivicu egzistencije i bujanje kriminala, a da si pritom zashticen u vreme Slobe jer nemash petlju da se upustish u njihov "nematerijalni" sistem i da se plashish mobilizacije, onda ok. Na svu srecu, ima vishe onih koji ne misle tako.
Sve si ti to lepo objasnio, a fakultet završio nisi.
Originally posted by Clockwork Orangeda, nerocito one razne zenetine ispranog mozga (ala m. baletic, a ima ih svuda).Originally posted by *deni*Neka ispliva na povrsinu...kao utopljenik.
U ovom previranju, JUL ponovo kao da pliva ka površini političkog života,,,,
Originally posted by WilhelminaMislim da su im pretili hapsenjem i zato niko od njih nije dosao na Milosevicevu sahranu.
Sto se mene tice, mislim da je najpametnije komplet garnituru Markovic-Milosevic sa pomocnicima proglasiti drzavnim neprijateljima i personama non grata, pod pretnjom hapsenja ako se u Srbiji pojave. Neka ih Rusija hrani, dovoljno su ovaj narod ocerupali i ponizili.
Originally posted by ZvezdasBGUpravo.
Meni je samo zao sto tog zenskog skota 5. oktobra nismo streljali i na Terazijama obesili. Sa sve Titovom bistom pored koje je predavala.
@ontopic
Jul je pravi izbor i pravo resenje
Originally posted by *deni*Ah, vidim ja da ce loki uzivati, sa pantalonama na ili do guziceOriginally posted by Lakiboy_nsMa ti sve znaš.Originally posted by *deni*Realno da...mozda za tebe nisu ali to je samo zato sto si to fasciniran trash pojavama u politici isto kao i na estradi tebe to zabavlja a Miru Markovic obozavas zato sto je lujkachaOriginally posted by Lakiboy_nsMisliš?
Sve si ti to lepo objasnio, a fakultet završio nisi.
Uglavnom, nisi kompetentan ni kvalifikovan da iznosiš teorije i teoreme, nisko si kvalifikovan, moraš da radiš, dakle skidaj pantalone.
Originally posted by ~anAMORphOsé~Ćuti, bićemo i mi urbani. Za naše pare možemo da kupimo i tu izvikanu urbanost.
Hmmm...meni je smesno sto sad
u stvari
ako zelish da budesh uraban i cool
moras da volish Vendi i njene izjave!
I ta Vendi histerija ide dotle da cak postoje i neki kvizovi sa njenom licnoscu ili nesto
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!