Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by Zaljubljena
Originally posted by Zaljubljena

Odavno nisam dobila u2u...nedostaju mi :sigh:
:P

I upalilo je :lol:
:lol: :lol: :lol:

sad sam hteo da pitam ko se ogrebo o temu :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Birthday_girl
zaista retko. danas poslah 2, sto je presedan.
Zaljubljenoj? :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Vix
Volim da se u2uujem; oduševim se kad primim poruku, jer mi je to (neretko) jedina potvrda da neko čita ono što ovde pišem

A oboževam da se dopisujem sa ljudima koji pišu samo privatne poruke, a ništa javno. Pravo je uživanje čitati ih!
Kod mene opet obratno. Teska mi je ta licna komunikacija. A ova na forumu je sjajna, ako neko odgovori na dosta tema mogu da stvorim sliku osobe sa prilicno detalja i da znam da li bih volela tu osobu da upoznam ili ne.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Dina
A ova na forumu je sjajna, ako neko odgovori na dosta tema mogu da stvorim sliku osobe sa prilicno detalja i da znam da li bih volela tu osobu da upoznam ili ne.
so to say

iako prilicno nepouzdan metod :kesa:
By ~ Le Saint X ~
i
inbox
i
outbox
su mi uvek puni

bas mnogo piskaram off foruma
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by shut
Originally posted by Dina
A ova na forumu je sjajna, ako neko odgovori na dosta tema mogu da stvorim sliku osobe sa prilicno detalja i da znam da li bih volela tu osobu da upoznam ili ne.
so to say

iako prilicno nepouzdan metod :kesa:
Kod mene se do sad dobro pokazao, a cini mi se da je verovatnoca uspeha veca nego kod licnih poruka. Pisala sam vec na nekoj drugoj temi, ja donesem neke zakljucke o osobi ne samo na osnovu napisanog nego i na osnovu celokupnog ponasanja na forumu - kako reaguje na kritiku, da li mu/joj je uvek potrebna podrska, da li ume da obrazlozi ono sto je napisao-la, da li se fiksira na jednu ili par osoba ili ume da izbalansira odnose, da li je agresivna, blaga, popustljiva, tvrdoglava osoba itd itd. Svega toga nema u komunikaciji preko u2u, forum mi vise nalikuje na realni zivot.
By alexandermagic
Originally posted by alexandermagic
...

Za vrijeme svog boravka na ovom forumu osobno sam tri puta prvi poslao poruku...
Ah, smetnuh sa uma...
Ne tri, već četiri puta - četvrta poruka je bila upućena korisniku Dragonite-u čiji mi se komentar na jednoj temi nije dopao. :D
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Myto
Volite li da razmenjujete privatne poruke na forumu?
Ne baš.

Za vrijeme svog boravka na ovom forumu osobno sam tri puta prvi poslao poruku: dva puta administratoru vezano za promjenu prvobitnog nick-a i neki dan korisniku mici.
:lol:

Nisam znao da imam interni naziv
mica

et toq!
:snob:
By alexandermagic

Ma kakav interni naziv, ja te tako oslovljavam od milošte. U tome nema ničeg uvredljivog.
By ~ Le Saint X ~

Ma kakav interni naziv, ja te tako oslovljavam od milošte. U tome nema ničeg uvredljivog.
Nisam ni pomislio da ima neceg uvredljivog
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By scout_finch
mislim da sam dva puta prva poslala poruku,a redovno odgovaram kad mi neko posalje.mada ne desava se casto da mi neko pise:lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
da,niko mi nije pisao 3 meseca:lol: al' eto ti si skinula prasinu sa inbox-a:smeh:
Korisnikov avatar
By elektron84
Drago mi je! Hm...nesto mi se mota po glavi, sad kad malo bolje pogledam drugi deo poruke :lol:
Korisnikov avatar
By elektron84
hahaha, vazi

bicemo siterke na onoj temi, neko ce tamo dobiti po guzi
Korisnikov avatar
By mirth
E, ja sam svoje sanduce popunila. :misici:

Trajalo je od marta 2006. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Myto
Volite li da razmenjujete privatne poruke na forumu?

Radite li to svakodnevno, kao uobicajen nacin komunikacije sa forumasima, ili ih koristite u slucaju kranje nuzde, kad bas morate?

I pitanje za one aktivnijie, koliko prosecno poruka dnevno primite/posaljete?
jock ja.
90% u2u poruka koje šaljem se tiču moderiranja.
8% su kratki odgovori na sporadična muvanja :lol:
a 2% su neki dogovori ili komunikacija sa nekim forumašima koje dugo nisam videla ili čula (a pošto postoje mobitel i MSN, to je jako retko).

inače, posedujem zlata vrednu riznicu uvreda koje sam dobila od odredjenih forumaša. pregled istih naplaćujem zainteresovanima 10jura po u2u-u :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by IriS
inače, posedujem zlata vrednu riznicu uvreda koje sam dobila od odredjenih forumaša. :smeh:
Kad odlucis da se peznionises, samo objavi te zabeleske. :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by IriS
inače, posedujem zlata vrednu riznicu uvreda koje sam dobila od odredjenih forumaša. pregled istih naplaćujem zainteresovanima 10jura po u2u-u :smeh:
Uverih se i sama da poseduje kolekciju od neprocenjive vrednosti, sa intrigantnim sadrzajem, koji vredi i vise od 10 ojra po poruci. :)

[size=-1]/aj sad salji jos jednu, za ovako dobru reklamu/[/size] :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
eh sad, nemoj da si alava :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!