Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
Prvi honorar smo zaradile moja bivsa devojka i ja zajedno i potrosile ga na neki donji ves. :love:
Prvom platom (tj. dve plate sam primila odjednom, jedva ih izvukoh) sam platila depozit za j.... stan, kucne potrepstine, a ostatak na provod i poneku krpicu. Rekoh: 'Bem ti zivot, ako cu sve na racune da dam! :sudija:
By Çâðê_DUP
Originally posted by ns.happy
Originally posted by ALTER_EGO
prva prava plata od poslodavca-automobil:D :blenta: :auto:
:qqlele: cime se ti bavis? dilujes? :lol:
vodila kafanu
otplacujem ga i dalje:D:blenta:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Darling
'Bem ti zivot, ako cu sve na racune da dam! :sudija:
Ovo je zaista neodgovorno i nedomaćinsko rezonovanje.
:neto:
Ja uvek prvo poplaćam račune, platim državi što je njeno, pa se tek onda posvetim zadovoljavanju ličnih potreba i želja, uglavnom najsitnijih, takva je situacija.
Bogu božije, država ionako sa dve ruke uzima, a sa jednom daje, ali šta da se radi. Shvatite da je sistem jači od svakog od nas, pa zato nemojte da se borite protiv sistema :neto: , da ne biste bili samleveni :yes: .
Ja sam, inače, prvu platu potrošila tako što sam podigla kredit i kupila jednu udobnu fotelju, pre toga sam naravno poplaćala račune i napunila frižider.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ne sećam se tačno, ali najverovatnije na tri stvari:

- knjige
- filmove (pirateriju, naravno)
- budalaštine
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ne sećam se tačno, ali najverovatnije na tri stvari:
............
- budalaštine
Otud i toliki dugovi građana javnim službama.
Ala bih vam ja svima isključila struju, čim prvi račun ne platite.
Korisnikov avatar
By Frey
Prvih 100DEM zarađenih na lekturu komšinicine knjige o srpskoj ishrani na zdrav način potroših na štap za pecanje i neku opremicu uz to.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by jukie
Što se tiče prve prave plate, mislim da je otišla na komunalije,

ha ha hah takodje
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Zibro
Originally posted by jukie
Što se tiče prve prave plate, mislim da je otišla na komunalije,

ha ha hah takodje
To su pravi domaćini :up: , a ne kao ove raspikuće i lelemudi, koji su na žalost u većini.
Korisnikov avatar
By sofia
prvu kintu sam zaradila sa 11 godina
i potrosila na osmomartovske poklone
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by KgCS3
Ok, ae sad iskreno, ako se secate, na sta ste potrosili svoju prvu platu? :D
Ako se ne racuna ono kad sam caletu donela ventilator iz podruma, i tetki cuvala gajbu dok majstori popravljaju sifon na lavabou (tad umalo da zapalim stan), onda sam prvi honorar ulozila u miss sixty zimski kaput. Doduse moguce je da sam pre toga kupila i ventilator i farmerke, al sad ne mogu hronoloski da slozim.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by mirth
Originally posted by superfly
osce maj 2000. jedva dočekao da kupim panasonic ak-47.
Pa mi smo i kolege bili! :shok: :pivce: Isto vreme, samo kontam druga lokacija... ;)

Moj prvi honorar je bio godinu dana ranije, though. Kupila sam malom bratu najveceg plisanog medveda koji se dao pronaci i neku dzidza-bidzu za kola, koja u tom trenutku nisam imala. Kao, da mi se posreci da i njih uskoro kupim. :pilence:
i ja i ja. samo bila je neka zima (pa opet zima, pa prolece, mislim neki parlamentarni, pa svi propali, pa onda uspesni predsednicki izbori, od data entry do prevodjenja sa STO-ovima). otud kaput. bio je i spliff tamo, mislim.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hahaha, sad sam se setila da sam prvi honorarcic dobila u srednjoj skoli i to za 'prekovremeni' rad u dramskoj sekciji, tj. za predstavu koju smo izvodili za Svetog Savu. Svako je dobio neku sicu tipa 200 din., ali kako se nismo nadali niti smo radili da bi nas platili, bilo je super. Mislim da sam te iste novce dala za slike sa same pretstave, pa se ipak sve svede na nulu :D
A za novogodisnju predstavu koju smo radili smo dobili po paketic, takodje od skole, a predstavu smo izvodili za klince zaposlenih. Mislili smo da ce biti malo frka kerebeciti se pred profesorima pred kojima treba da odgovaras, ali nije bilo. Stavise, mislim da smo tada ukapirali da su i ti profani zapravo obicni ljudi, sa klincima koji vole deda mraza i princeze.
By Kragi
Originally posted by hlaefdige
pazi sad ovu soc pricu!

iskucala sam BRDO seminarskih i maturskih da bih mladjem bratu platila pravog zubara....dvedesete
:hail:

Originally posted by scout_finch
pojela sam dve ljute paprike za 10 maraka. joj,sta je meni onaj moj brat radio. a ne znam sta sam uradila sa tim parama.verovatno sam kupila neku pusku ili pistolj.ili bombu ili samostrel. tako nesto.
:hail: + :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Frey
Prvih 100DEM zarađenih na lekturu komšinicine knjige o srpskoj ishrani na zdrav način potroših na štap za pecanje i neku opremicu uz to.
:up:
By RACABG
od prve plate sam otishao na kafu u Rim sa ortakom koji je takodje dobio prvu platu
Korisnikov avatar
By Dina
Eh kad je to bilo... :sigh: Ali se secam - kupila sam ljubicaste cipele a ostalo potrosila na cascavanje drustva uglavnom (kazu da se tako valja od prve plate). Ljubicaste cipele su bile neki simbol da od tog casa mogu da kupujem i ludorije koje mi padnu na pamet... :bouncy: Mada smo uvek imali novca moji roditelji nisu hteli da mi kupuju bilo sta sto predstavlja mnogo preko osnovnog, nikakvo luxuziranje sa njihovim parama a nekako to ni ja nisam htela, to je moglo da bude tek kad ja pocnem da zaradjujem...
Korisnikov avatar
By lorna
Prvi honorar u srednjoj, radila sam maturski rad iz fizike. Kupila sam knjigu FrontPage, bilo je to 2003. godine.

Od prve plate chastila sam kafanu u kojoj izlazim, kupila bratu novi monitor i sebi Taschenovo izdanje Gustava Klimta.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Prvi 'honorar' u prvom razredu srednje, '97 godine - dnevnica za prodaju mimoza na pijaci u Pancevu, i to mi je bio kao dodatni dzeparac.

Prvu platu sam dobio 2001, i celu sam je potrosio na sat, sto mi iz ove perspektive, kad zivim sam, sad ne bi nikad palo na pamet :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Od prvog honorara koji sam zaradio kao kompozitor muzike za jednu dechju predstavu sam platio:

- Stalak za klavijaturu
- Plave "Diesel" Patike
- Dve "Zara" majice
- Box Walter Wolf-a
- "Dove Talco" dezodorans
- "Fruttini" mleko za telo, milky orange
- Rachun za internet
- Markicu za prevoz
- Mnogo popijenih espressa...
- Ostatak dao burazeru... Zafalilo mu da kupi neka razdrndana kola...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kao mala sam samo muljala nesto i prodavala :lol:
Secam se da smo ja i drugarice prodavale cvece.
Igrala sam klikere u pare :giggle: Bila sam najbolja baj d vej :sesir: :lol:

Prve "ozbiljne"novce sam dobila na raspustu izmedju II i III godine :yes: Radila sam u jednoj stomatoloskoj ordinaciji, bila mi je to obavezna praksa jos sam i novce dobila :lol:
Ne znam na sta sam ih potrosila, garant sam ih pojela i kupila neku krpicu :neznam:
Korisnikov avatar
By zozefin st
kupila knjige,
chastila drustvo,
kupila kartu za koncert
i ostalo mi uzeo cale
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Prvu platu sam potrosio iskljucivo na krpice, ali i sada se desi da ispeglam karticu do krajnjeg limita isto takodje na krpice, pa se posle pola godine kajem.
Nakon tog perioda, ponovi se ista prica, izgleda da necu nikada nauciti.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Pa, nisam imao prvu platu, ali prve parice koje sam zaradio, bile su od 4 seminarska rada koje sam
tad radio nekim studentima ETF-a. Bio sam srednja skola, roditelji su me tad, k'o i sad, izdrzavali,
tako da sam parice opusteno potrosio - svakom clanu porodice sam kupio po nesto (parfem, neki cool mis, neki cool upaljac, i majicu), mom prvom decku (sa kojim sam bio bas u to vreme) kupio sam neki duks
za koji je dva dana pre toga rekao da ce ga kupiti.
Na kraju, kada sam krenuo da sebi kupim "Sfinga (sabrana dela) - E.A.Po", shvatio sam da mi je ostalo svega 500 din u dzepu, tako da sam samo otisao sa drugom na pice, a kasnije sam izmolio cala da mi kupi
knjigu :lol:
(Mada sam razmisljao da vratim duks i ne kupim ckodeu nista :lol: )
Korisnikov avatar
By Galadriel
prvi kesh sam dobila za neke ankete u srednjoj skoli i kupila prvi mobitel :moby:
Korisnikov avatar
By unic0rn
i evo ga najdosadniji odgovor na celoj temi:

ni na sta!

obzirom da se radilo o devizama sve je zavrsilo u slamarici jer u mojoj glavi je blasfemija otici i zameniti strane parice za dinare i procerdati na neke tako bzvz stvari. kolko je to lose (ustrucavanje ponekad) tolko je i dobro razmisljanje (savings) :)

prvu platu, dinare sam spichkao u Sex and the city stilu - otisao u grad, pokupovao garderobu, patike, neku torbu i vratio se kuci sa 5-6 kesa taxijem :snob: moram li reci da je 2/3 para otislo u tom jednom danu? :lol:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Prvi honorar sam dobila u funtama... i to sam bila jos u srednjoj skoli.

Pravila sam igricu za Commodore64 i prodala je jednoj britanskoj firmi...
i zauzvrat zaradila funtace...

...koje sam spljeskala u rekordnom roku

Bese to 1988-9 tako nesto..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!