Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by bothwaysNe mogu da govorim u tuđe ime, ali meni si totalno meden
Nije fer. Ja sam samo jednom dobio U2U zbog postovane slike na toj temi.
Does that mean I'm ugly? Help please!!!
Originally posted by alex007Imao bi mnogo da izgubiš, ako si predsednik republike ili predsednik izvršnog veća Vojvodine. Inače će pre biti da sebi pridaješ previše važnosti i da puštaš da strah priča umesto tebe. (Uostalom, ko kaže da moraš da se autuješ celom svetu, mater mu; kažeš to onima koji to treba da znaju - najboljem drugu, najboljoj drugarici; makar za početak. Nije važno biti autovan svima, već biti autovan pravim osobama.)
Znam da ce mnogi od vas reci (mozda sa pravom) da je to licemerno ili nedosledno. Ali naprosto, ja bih imao mnogo toga da izgubim kada bih bio otvoreno gej.
Originally posted by alex007(but lets play along)
Zeleo bih svima da se zahvalim na podrsci i savetima koje ste mi dali! Zaista sam prijatno iznenadjen takvim srdacnim prijemom.
Primenicu razlicite metode, i to postepeno - bas kao sto su mnogi od vas preporucili.
Medjutim, moram da ukazem na jednu rezervu, a sa kojom se vecina od vas verovatno nece sloziti. No ovde smo da razmenimo misljenja koja ne moraju uvek da budu podudarna.
Naime, moj cilj nije da pocnem da izlazim na "gej mesta" i da postanem eksponiran! Ja zelim da zadrzim svoju seksualnu intimu za svoju spavacu sobu. Ne zelim da moja okolina zna s kim ja spavam - sta se to njih tice, uostalom. Ne bi trebalo to da znaju i da je u pitanju devojka, zar e?
Zamisljam idealnu situaciju u kojoj upoznajem normalnog decka sa kojim bih mogao da budem dobar prijatelj, da se druzimo, idemo zajedno u bioskop, na neki sport, putovanja, itd. Dakle, bas kao sto to radim sa mojim "obicnim", strejt drugarima. S tom razlikom, naravno, sto bih sa mojim "novim" drugom mogao da ispunim i onaj romanticno/ljubavno/seksualni deo ljudske prirode.
Znam da ce mnogi od vas reci (mozda sa pravom) da je to licemerno ili nedosledno. Ali naprosto, ja bih imao mnogo toga da izgubim kada bih bio otvoreno gej.
Doduse, neiskljucujem mogucnost da se kasnije oslobodim i budem malo opusteniji po tom pitanju, ali za prvu fazu, zeleo bih vezu kakvu sam gore opisao.
Sta mislite o tome? Jel' trazim neostvarivo? Ima li nekoga ko ovako vidi svoj ljubavni zivot?
Unapred zahvalan.
Originally posted by Ulixbut BUT! ovo je vec potcenjivanje, mislim da svako od nas(ne autovanih) ima odredjeni background(izvini zwezdice) i svestan je stvari koje moze izgubiti, pri cemu ne mislim na homofobicne drugarice i drugove (ko da je to sve u zivotu jbt)
Imao bi mnogo da izgubiš, ako si predsednik republike ili predsednik izvršnog veća Vojvodine. Inače će pre biti da sebi pridaješ previše važnosti i da puštaš da strah priča umesto tebe.
Originally posted by alex007a sad upada deni sa numerom Lepe Brene, k'o da gledam
jer ako me ne shvataju, onda se pitam ko ce?
Dakle ko ce ako necete vi?
Originally posted by alex007nisu bas svi, neki jos prolaze,, ali ok, ne obracas se nama...
Vi ste, verujem, kroz sve ovo vec prosli.
Originally posted by alex007Stvarno ne znam kako to kod tebe ide, ali moji prijatelji su deo moje intime. Kasirke, poznanici, kolege, komšije, portir u prizemlju, i drugi ljudi svakako to nisu, ali dobri prijatelji jesu.
Sto se prijatelja i drugarica tice, ja prosto nemam potrebu da im tako nesto kazem, jer to zaista smatram svojom intimom.
Originally posted by shutNisam ni ja autovan svakoj osobi koju poznajem. Niti imam potrebu za tim. Ali najbližim prijateljima naravno da jesam. Iz dva razloga:Originally posted by Ulixbut BUT! ovo je vec potcenjivanje, mislim da svako od nas(ne autovanih) ima odredjeni background(izvini zwezdice) i svestan je stvari koje moze izgubiti, pri cemu ne mislim na homofobicne drugarice i drugove (ko da je to sve u zivotu jbt)
Imao bi mnogo da izgubiš, ako si predsednik republike ili predsednik izvršnog veća Vojvodine. Inače će pre biti da sebi pridaješ previše važnosti i da puštaš da strah priča umesto tebe.
Originally posted by shutPa šta možeš izgubiti?
...sad ja boldujem ono "pri cemu ne mislim na homofobicne drugarice i drugove (ko da je to sve u zivotu jbt)"
Originally posted by alex007A zasto bi te uopste bilo briga sta mi mislimo?
Zeleo bih svima da se zahvalim na podrsci i savetima koje ste mi dali! Zaista sam prijatno iznenadjen takvim srdacnim prijemom.
Primenicu razlicite metode, i to postepeno - bas kao sto su mnogi od vas preporucili.
Medjutim, moram da ukazem na jednu rezervu, a sa kojom se vecina od vas verovatno nece sloziti. No ovde smo da razmenimo misljenja koja ne moraju uvek da budu podudarna.
Naime, moj cilj nije da pocnem da izlazim na "gej mesta" i da postanem eksponiran! Ja zelim da zadrzim svoju seksualnu intimu za svoju spavacu sobu. Ne zelim da moja okolina zna s kim ja spavam - sta se to njih tice, uostalom. Ne bi trebalo to da znaju i da je u pitanju devojka, zar e?
Zamisljam idealnu situaciju u kojoj upoznajem normalnog decka sa kojim bih mogao da budem dobar prijatelj, da se druzimo, idemo zajedno u bioskop, na neki sport, putovanja, itd. Dakle, bas kao sto to radim sa mojim "obicnim", strejt drugarima. S tom razlikom, naravno, sto bih sa mojim "novim" drugom mogao da ispunim i onaj romanticno/ljubavno/seksualni deo ljudske prirode.
Doduse, neiskljucujem mogucnost da se kasnije oslobodim i budem malo opusteniji po tom pitanju, ali za prvu fazu, zeleo bih vezu kakvu sam gore opisao.
Sta mislite o tome? Jel' trazim neostvarivo? Ima li nekoga ko ovako vidi svoj ljubavni zivot?
Unapred zahvalan.
Originally posted by gorilicaŠalim se i ja.
A shto se ovih drugih fotki tiche, ako je neko zainteresovan, uvek moze da ih vidi tamo gde si ih i ti video.
Originally posted by gorilicaDobro, ja ću mu na u2u preneti tvoju poruku, mada mislim da si to i sam mogao da uradiš.
Draga Ruzo,
kako sam ubedjen da deni posecuje stranice GayRomea, zamoli ga da mi pusti poruku, poshto nisam siguran koji mu je profil tamo, pa cu mu poslati i one fotke koje ne moze bash svako da vidi. Uveren sam da ce biti rad podeliti ih i sa tvojim ochima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!