Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Postoje razlike: da li neko slova i reci okrece na levu ili desnu stranu, da li su slova krupnija ili sitnija, oblija ili kockastija, da li su slova sastavljena ili postoji razmak izmedju njih i sl. Nista nije slucajno. Mislim da dobrom analizom moze da se delimicno prodre u profil licnosti.
Korisnikov avatar
By mish_beli
Originally posted by horus.
iz estetskog ugla rukopis mi je koma... valjda zato sto sam levoruk... interesantno je da iako je jako ruzan, lako je citljiv, stoga niko nije imao problema sa mojim beleskama...
sretjom pa vishe koristim tastaturu nego olovku :)
:meda:
By Hans
Svakako da postoji razlika u pisanju danas i u vreme osnovne skole. U vreme osnovne skole rukopis svih nas lichi na onaj kakav praktikuju u bukvarima, a to je zato shto se deca trude da uce prema modelu koji im je predstavljen. Rukopis koji se kasnije razvija svakako ide ukorak sa razvojem mishljenja, emocija i sl. Kazu mi da imam jako lep rukopis, shtavishe da bi trebalo da se bavim kaligrafijom, no... Karakteristicno je pisanje slova U, sa sve duuubokim stomakom, onako izuvijano...ima jos par slova kojima dodajem baroknu notu. :D
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Smatrate li da imate (estetski) lep rukopis?

Kazu da je lep. :D

Koliko se vas rukopis danas razlikuje od rukopisa kakvim ste pisali u osnovnoj skoli?

Ne bas puno, ali je sada lepsi.

Da li su vasa slova krupna ili sitna u poredjenju sa tudjim rukopisima?

Ne razlikuju se previse.

Imate li neko vase slovo, cije pisanje ste dveli do savrsenstva i svidja vam se kako bas ono izgleda pisano u vasem rukopisu?

Nemam.

Mozete li, na osnovu rukopisa, zakljuciti raspolozenje koje je pisac imao u trenutku pisanja?

Mogu.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Blond Brat
Dokazi : 1. Na predavanju http://img529.imageshack.us/img529/7097/18042009755.jpg

2. Kad se "trudim" :lol: http://img529.imageshack.us/img529/1608/18042009758.jpg
Meni se baš dopada tvoj rukopis, specifičan je.
Ja pišem kao učiteljica, čitko, pedantno i uredno.
Srednja veličina slova nadesno ukošena.

:mini:
Naucicu te da pises tako, ne brini, ima da ti dajem instrukcije dok mazis cebe :lol:

:friends:
Korisnikov avatar
By jenny
@BB

ti baš staviš tačku na i :lol:
lep ti je rukopis i ovaj kad se ne trudiš.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
sviđa mi se ova ideja da se okači sličica sa "uzorkom"
:kokice:

übrigens, @BB: da je za koji pixelčić veća slička mogla bih da odredim hemijski sastav papira po kom pišeš ^^
Korisnikov avatar
By Delete
Blond Brat, svidja mi se ovo "duvanski dim ubija" :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Delete
Blond Brat, svidja mi se ovo "duvanski dim ubija" :lol:
I meni:lol:

Rekoh, imam kul svesku :sladoled:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by emo_haos_
sviđa mi se ova ideja da se okači sličica sa "uzorkom"
:kokice:

übrigens, @BB: da je za koji pixelčić veća slička mogla bih da odredim hemijski sastav papira po kom pišeš ^^
Ne palamudi:lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
spremajuci nered naidjoh na

Slika

znate kad onako naskrabate nesto dok ucite... eto, okacih, takoC ^^
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Myto
Smatrate li da imate (estetski) lep rukopis?
Боже сачувај.
Koliko se vas rukopis danas razlikuje od rukopisa kakvim ste pisali u osnovnoj skoli?
Остао је идентичан. Од мене се никад није могло преписати.
Da li su vasa slova krupna ili sitna u poredjenju sa tudjim rukopisima?
Једно је веће од сваког могућег туђег слова, а наредно је углавном мање од сваког могућег.
Imate li neko vase slovo, cije pisanje ste dveli do savrsenstva i svidja vam se kako bas ono izgleda pisano u vasem rukopisu?
Сва слова су ми апсолутно савршена јер сам увек сигуран да је свако слово мојом руком написано. Дакле, немогуће ми је фалсификовати потпис.
Mozete li, na osnovu rukopisa, zakljuciti raspolozenje koje je pisac imao u trenutku pisanja?
Не, само на основу садржаја.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!