Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Delete

Kod takvih ljudi me nervira preterana razmetljivost i teznja da istaknu ono sto imaju, a ne ono sto znaju i mogu. I, da se ne lazemo, nervira me fenseraj :lol:

Uglavnom, ili je uzrok iskompleksiranost, ili teznja za samopromocijom zarad nekog nebuloznog cilja.

Prichash o Dom Perignonu? :nerd:

Svakako je snobizam usko povezan sa komplexima.
Ali mi ne smeta. Pomalo smara...
:down:
Korisnikov avatar
By Blady
Slozila boih se sa m.. donekle... to je ono sto sam rekla, sa neke strane i u nekim momentima, jesam snob..
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Black Lady
Slozila boih se sa m.. donekle... to je ono sto sam rekla, sa neke strane i u nekim momentima, jesam snob..
Mislim da vise pojmova podvodite pod jedan.
Neko je vec pomenuo elitiste, to su ljudi koji odredjene stvari rade zato sto ONI tako zele, dok snobovi stvari koje rade rade radi okoline.
Recimo, ako krenu narodnjaci na zurci, ja se pokupim i odem, jer ne volim takvu zabavu, a ne da bi me ostali videli i mislili kako sam toboz suvise fina za to.
Ali ne, ne smeta mi snobizam kod nekih bliskih ljudi... stavise, znam kako i koliko su napaceni da sebi nabave sto bolje kopije markiranih stvari, znam koliko se odricu svega i svacega da bi sebi kupili krpicu ili cipele (jedna devojka nije htela da dodje na apsolventsko vece jer joj njeni nisu dali pare za nove krpice nego su joj samo poslali lovu za samu veceru, a ona je tu lovu cuvala i dopunjavala kako bi ipak sebi kupila neke krpice) ali ne dozvoljavam da svoju snobovstinu treniraju na meni. Mogu drugima da prosipaju svoje price o imam i mogu, a mene to niti veseli niti zanima.
Korisnikov avatar
By Blady
ja i dalje tvrdim da se u nekim momentima moze biti snob...
By ...Sitnicava...
Aleksandre, zašto li sam slutila da će upravo takav biti tvoj odgovor... :giggle:

M.., meni se čini da ti pričaš o samosvesnosti i kritičkom stavu prema nekvalitetu, o gordosti posmatranja loših, što te ne stavlja pod kategoriju snobova.

Kao da smo svi vođeni nekim drugačijim tumačenjem ove pojave. :)

Wilhelmina, recimo da mi tvoje gledište najviše leži.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pljujem na snobove ! :pljuc:

Imam ih u svojoj okolini, ali nisu moja najbliza okolina i prijatelji..

Najlsladje mi je da snobove spustam, uuuuuh sto to volim, znaci hranim se time ! :evil:

Snobizam poistovecujem sa seljanijom ogromnih razmera! :evilgrin:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by alexandermagic
Ovako:
...nikad ne bih bio u vezi s osobom koja nije situirana ili je iz "radničke" klase... Da li me to čini snobom? Mislim da ne :D , prepotentnim i materijalistom - da.
...i glupim -da...:srbin:
By alexandermagic
Originally posted by deran
Ovako:
...nikad ne bih bio u vezi s osobom koja nije situirana ili je iz "radničke" klase... Da li me to čini snobom? Mislim da ne :D , prepotentnim i materijalistom - da.
...i glupim -da... :srbin:
Slobodan si da misliš šta želiš...
Ovo što si napisao se smatra uvredom, ali neću prijaviti tvoj post. Ispalo bi da tome pridajem neki značaj. :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
Jedini snobovi ili pokondirene tikve koje mi se svidjaju (jer me uspeshno nasmeju) su sa knjizevnih dela i tv ekrana. npr. Gospodja Ministarka ili Hyacinth iz Keeping Up Appearances. :giggle:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by ...Sitnicava...

Mina je raspistoljena snobica :cowboy:
By ...Sitnicava...
nikad ne bih bio u vezi s osobom koja nije situirana ili je iz "radničke" klase... Da li me to čini snobom? Mislim da ne :D , prepotentnim i materijalistom - da.
:iskolacen:

Ovaj detaljčić sam uočila tek nakon Deranovog citata, prevideh ga totalno.

:bljak:

Aleksandre, lepo bi bilo da te to čini snobom.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
volim skromnost kod ljudi. veoma ruzno mi deluje kada se neko bahato ponasa.

cisto da ne bude zabune - pod bahacenjem ne smatram npr. gore pomenuto sedenje u fensi kaficu.
Korisnikov avatar
By Hys.

Pravom snobu je neugodno da gradom šeta sa svojim najboljim prijateljem ukoliko on u datom momentu ima patike koje su bile in prošle sezone.

Meni je to ogavno. :bljak:
Meni je to smesno i malogradjanski.

Originally posted by ech0 et distanc3
Ma hajde,svi smo imali te faze da smo morali da imamo najnovije stvari,sve sto pozelimo,mahom dok smo se drzali za roditeljske pantalone i suknje a oni bili slabi na nas...
Nisam imala takve faze, iako su moji roditelji bili u prilici da mi priuste sve sto sam zelela, valjda jer nisam materjalista, niti sam tako vaspitana.
Vise puta (odrasla u vreme inflacije) sam krila da NE MORAMO da skupljamo kintu za vops, da imam da kupim gajbu, da svoje drugare ne bih dovela u neprijatnu poziciju.
I nisu me zanimali mobilni niti air nike patike, mada moguce je da zbog toga sto sam bila privilegovana na odredjen nacin, nisam ni zelela te takozvane "statusne" simbole.
Obicno sirotinja hoce da "se pokaze", sto mi je psiholoski razumljivo sasvim, mada eto, moji drugari iako nisu imali mnogo toga, nisu patili od tih bolesti.

Mislim da sebe eventualno smatram elitistom, i pronalazim se u m.. inom postu

Nalazim da svi nismo isti, sklon sam posmatranju ljudi s visoka, nikad ne bih bio u vezi s osobom koja nije situirana ili je iz "radničke" klase... Da li me to čini snobom? Mislim da ne :D , prepotentnim i materijalistom - da.
Posto si nam ti tak, reci nam, posto ne bi bio sa nekim iz radnicke klase, a oklen su tvoji i cim su se bavili...ako vec idemo poreklom i klasom :hekla:
Ili si ti dete iz radnicke klase koje sada na ostale gleda sa visoke lestvice na koju si se uspea popet (radnickim) trudom i jakom voljom :sweet: ?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Vel boy
Jedini snobovi ili pokondirene tikve koje mi se svidjaju (jer me uspeshno nasmeju) su sa knjizevnih dela i tv ekrana. npr. Gospodja Ministarka ili Hyacinth iz Keeping Up Appearances. :giggle:
Takvi su oni i u stvarnosti, zato je Gospodja ministarka tako smesna... ;)

Smesni su mi i u realnom zivotu, zanimljiv fenomen da odrasla osoba moze verovati da ce joj kupovina ovog ili onog doneti srecu, dati smisao, pa kad ne da mozda je to u kupovini neceg drugog, mozda nisu kupili pravu stvar ;)

Mada su meni podjednak fenomen i oni koji obozavaju ("obozavaju") zivot bez novca...

Ne bih volela da sam siromasna ni jedan dan, ma ni pola sata... sto ne znaci da je u novcu smisao, niti sreca, samo je zivot sa njim udobniji, jednostavniji, opusteniji, sa vise mogucnosti...
By alexandermagic
... Sitničava... , samo sam bio iskren. Ne mislim da sam snob. :sweet:

(Pitanje korisnice Ivane me ne zanima,a i gdje bih stigao kad bi se bilo kome pravdao.)
Korisnikov avatar
By Myself
Svako moze da bude ono sto zeli i to bez objasnjavanja, pravdanja, ubedjivanja i sl.

Ali samo ovde na Forumu. :tushe:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sto ste tako sumnjicavi, deco ?
Mozda je ovaj alexandermagic nekakav japi, tajkun ili sta slicno, pa ima puno para i normalno da prizeljkuje drustvo sebi slicnih, koji mogu da ga prate po stilu zivota na visokoj nozi.

( Za slucaj da je alexandermagic nizak rastom, dajem pojasnjenje da je ovo " na visokoj nozi " receno u figurativnom, a ne u bukvalnom smislu. )
By ...Sitnicava...
... Sitničava... , samo sam bio iskren. Ne mislim da sam snob. :sweet:
Pa, ne mislim ni ja da si snob. Nisi samo snob.

Ali, nebitno je to. Živiš i postupaš kako tebi odgovara. ;)
Korisnikov avatar
By coka
Ne mislim da sam snob niti vidim da me ljudi tako posmatraju...
U zivotu se ne bih zaduzila niti dizala kredit da nemam jako dobar razlog a to definitivno nisu delovi obuce ili odece:neto:
Ne drzim takve primerke blizu sebe ali ponekad pojedine bliske osobe imaju takve ispade, no sve dok ne uticu na mene ok :)
By J...
Ma hajde,svi smo imali te faze da smo morali da imamo najnovije stvari,sve sto pozelimo,mahom dok smo se drzali za roditeljske pantalone i suknje a oni bili slabi na nas...
Nisam imala takve faze.
telefoni,secam se da sam '96 stojao u redu tri dana da kupim broj kod Telekoma jer su svi furali mobilne...
Ja sam upravo zbog takvih govorila dugo vremena da necu nikada kupiti mobilni telefon i nisam ga dugo ni kupila, sve dok nije prestao biti statusni simbol a postao zaista neophodan jer ga svi imaju.

Nisam fensi, nisam snob ali ne ogranicavam sebe u smislu da ne mogu ili ne zelim da kontaktiram i sa takvim osobama ali samo pod uslovom ako imaju i nesto drugo u glavi sto bi moglo da nam bude zajednicka tema ili interesovanje sem tih fensi gluposti.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by J...
Nisam imala takve faze.
telefoni,secam se da sam '96 stojao u redu tri dana da kupim broj kod Telekoma jer su svi furali mobilne...
Ja sam upravo zbog takvih govorila dugo vremena da necu nikada kupiti mobilni telefon i nisam ga dugo ni kupila, sve dok nije prestao biti statusni simbol a postao zaista neophodan jer ga svi imaju.

Nisam fensi, nisam snob ali ne ogranicavam sebe u smislu da ne mogu ili ne zelim da kontaktiram i sa takvim osobama ali samo pod uslovom ako imaju i nesto drugo u glavi sto bi moglo da nam bude zajednicka tema ili interesovanje sem tih fensi gluposti.
:friends: :rock: et cunt :smug: ( ako moze et cock :D )
By mikka
Pa sad ima raznih definicija tih snobova...
Ako neko ima dobru kintu, što je ne bi nekad trošio na lepe stvari...
Ali ovo tipa prodavanje bubrega zarad Luj Viton tašnice (figurativno, bar se nadam) je često neka patologija :psiholog:
Takav snobizam je po mom mišljenju malograđanština, duhovno siromaštvo, palanački mentalitet uvijen u :pare: :lizalica:
Možda grešim, bar meni to tako izgleda :neznam: :bicikl:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Myself
Svako moze da bude ono sto zeli i to bez objasnjavanja, pravdanja, ubedjivanja i sl.

Ali samo ovde na Forumu. :tushe:
:lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
, nikad ne bih bio u vezi s osobom koja nije situirana ili je iz "radničke" klase... Da li me to čini snobom? Mislim da ne :D , prepotentnim i materijalistom - da.
Al' si iz Bosne, tako da dzaba sve :P :lol:
By iWanna
Originally posted by the1whowished
Au jebote
By alexandermagic
Originally posted by ZvezdasBG
Al' si iz Bosne, tako da dzaba sve :P :lol:
:lol:

Živim u BiH posljednjih godina, ali nisam tu rođen niti sam tu proveo većinu života.
Svejedno, komentar ti je duhovit. Moram opet - :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Black Lady

Mina je raspistoljena snobica :cowboy:
Snobiram, ergo sum!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!