Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Svaka devojka sa kojom sam bila od momenta kada bih je zavolela bi mi bila NAJLEPSHA NA SVETU, iako ona to realno nije !
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by Zwezdica
Svaka devojka sa kojom sam bila od momenta kada bih je zavolela bi mi bila NAJLEPSHA NA SVETU, iako ona to realno nije !
kako bese:
niko nije savrsen dok se ne zaljubis u njega/nju
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by foolish
Originally posted by Zwezdica
kako bese:
niko nije savrsen dok se ne zaljubis u njega/nju
Ili dok ne zavolish tu osobu i sve njene vrline i mane, e tada je savrshena.. :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ja nisam primetio da baby face spada u klasicnu lepotu :durenje:
Znaci ne mora neko da bude lep, dovoljno je da ima prijatne crte lica, da bih obratio paznju, a posle dolazi do malo dubljeg ocenjivanja ako predhodno ne dodje do nekih varnica i erockog komesanja. :shmi:
Primetio sam da u poslednje vreme obracam paznju na neobicne ljude u svakom smislu. Naravno oni meni nisu ruzni iako mnogi tako tvrde. :D
To je ona lepota koja kod manjine ostavlja ogroman pozitivan utisak, a kod vecine je ili neprimetan ili odbojan.

Jednom sam upoznao coveka izuzetno ruznog izgleda i degutantnog ponasanja, malo me grize savest kada pomislim da sam samo gledao kako da ga sklonim iz mog vidokruga. I plasio sam se da ga pogldam u oci da ne vidi moje gadjenje.
Ovaj ruzni nije imao veze sa ovom temom. :novine:
By Kragi
Ne postoje pravila. covek je skup mentalnog i fizickog .... Celina sastavljena iz puno delova ... Gomila toga moze da te privuce ali i da te odbije ...... Najobicnija sitnica na nekome moze da ti zasmeta i pokvari sliku i sveobuhvatni utisak ....
By жњ
Originally posted by mili86
Tom Cruise

Kod njega je sve sa greskom, on je mali, ima krivudav nosic, krive zube, tanka usta, a ipak otkidam na njega...

a o tomu sam npr. bas citala komentare nekih estetskih hirurga o tome kako je retko ko blizak zlatnom raciu poput njega, uprkos svim nabrojanim karakteristikama

Slika

ontopic: ja imam trip da nakon dve sekunde znam da li je covek ljiga ili ne, sa preciznoscu od 99,99%, ma koliko spoljna fasada bila nalickana. mimika, gestovi, facijalne kontrakcije, pogled, glas...

dobio si signal da nesto ne stima... mozda ti to govori intuicija, ko zna ;)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by BellyButton
ruzan, a lep:
lep, a ruzan:
Odlična ideja o dihotomiji...

a zavisi i za šta ti neko treba, da li hoćeš da se hvališ koleginicama i komšikama kako imaš lepog sina (mislim ovaj dečko na gornjoj slici spada u kategoriju sinova iz latino sapunica), ili ti treba muž koga ćeš da pogledaš kad se probudiš i da se protrljaš licem o njegovo lice dok predeš, ili ti treba hot hunk za vreli sex a posle ajd zdravo (tu sad dolaze u obzir i automehaničari odgovarajućeg izgleda), ili ti treba drugi hot hunk da se praviš važan/na pred drugaricama (više kao poslovna pratnja)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!