Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
bothways, meni slicno, samo sto nije u pitanju kanada :lol:
Originally posted by alexandermagic
Da iskoristim priliku da ponovim: "Facebook is evil!" i drago mi je što nisam podlegao trendu i ne koristim ga. :D
ne mislim tako. fb je korisna stvarcica, koju neki ne umeju da koriste. verujem da su to sve likovi koji se prekrste kad kliknu connect ili bar osete neki manji nalet adrenalina pri istom. neki ljudi tek sada pocinju da otkrivaju internet i njegove (ne)mogucnosti...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ns.happy
...da li ste ikad dobijali pretnje? da li ste ikada pretili?
Da i da.
koju emociju u vama izazove pretnja?
Zavisi od toga ko preti. Nekad sam tako srecna sto sam iznervirala skota, a nekad se bas uplasim.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well,meni je svojevremeno jedan forumas (aman, svi znaju za to) prijetio. Ja tad bio u srecnom braku sa shishmishom - pa procijenite kakva je MOJA zastita bila:giggle: :alexis:

a forumasi koji pocnu da prijete su toliko pateticni, da bi trebalo napraviti izuzetak i takve u2u poruke i ostale manifeste dozvoliti javnom predstavljanju.
Ako nista drugo, bar bi mnogo manje ljudi imalo muda cak i da zaprijeti:smug:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by bananica

a forumasi koji pocnu da prijete su toliko pateticni, da bi trebalo napraviti izuzetak i takve u2u poruke i ostale manifeste dozvoliti javnom predstavljanju.
Ako nista drugo, bar bi mnogo manje ljudi imalo muda cak i da zaprijeti:smug:
couldn't agree more
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by ns.happy
ne mislim tako. fb je korisna stvarcica, koju neki ne umeju da koriste.
da, dragi, ali ako na fejsbuku nema ili se ne poshtuju, ne sprovode pravila pristojnog ponashanja ili ako na tom fejsbuku previshe ima bash onih koji ne umeju da ga koriste tj. koji ga zloupotrebljavaju te ako za sve to one koji su stvorili, administruju itd... taj fejsbuk ne briga, onda jebi ti tu korisnu stvarchicu. jer, nije ovo prvi put da se na tom fejsbuku dozvoljava svashta neshto zaista nedopustivo.
By Sixto
Mene ovo podseca na covecju ribicu sa tlakom 220/140mmHg

Moja puna puna puna neopoziva neizdrziva nezadrziva podrska postovima NsHepija!
By fazza
Na ovako neku pretnju samo bih se nasmejao i zaboravio da sam je ikada dobio. Ne obracam pazhnju na pretnje koje su upucene masi ljudi, jer mislim da su besmislene. Zabrinuo bih se tek ako bih dobio pretnju u kojoj se pominje neshto konkretno u vezi sa mnom ili chlanovima moje porodice, i u kojoj bi bile navedene neke stvari koje nisu poznate shirokom krugu ljudi.

Ne secam se da sam ikada dobijao pretnje, chak i ako jesam to je bilo tako beznachajno da ih se uopshte ne secam. Nikada nikome nisam pretio, ali da, u momentima kada sam bio bespomocan i besan zheleo sam to da uradim.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ili ne bih nista...ili bi mi automatski ruke poletele ne reply da napisem "iju"
By Hans
Facebook jeste koristan ali je u nesrecnoj prirodi chovekovoj da sve zloupotrebi jer je po prirodi autodestruktivan...
Korisnikov avatar
By horus.
odgovor posaljiocu: "je l" se pise odvojeno... a taj caps lock je jako zamoran za oci... :jazzva:

inace, pre nekoliko godina, dok sam bio u srednjoj skoli, pretio mi je neki lik... poruke tipa: "prvo cu da te karam, a onda cu da te bijem" i ostale gluposti...
nisam se nesto preterano obazirao na to, dok nije poceo da mi salje "tata ti se zove tako i tako"... "sestra vozi ta i ta kola"... i x nekih detalja vezanih za porodicu... e tada sam poceo da brinem...
uspanicio sam se kada mi je poslao poruku: da si bio dobar decko, popravio bih ti jedinicu iz matematike, a ovako ces morati sam"... kasnije sam od razredne saznao da je moj stariji brat (nemam brata) dolazio u skolu da mi vide ocene...

posle toga sam promenio broj i jedno vreme zesce paranoisao, ali na svu srecu, nicega vise nije bilo...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by horus.
odgovor posaljiocu: "je l" se pise odvojeno... a taj caps lock je jako zamoran za oci... :jazzva:

inace, pre nekoliko godina, dok sam bio u srednjoj skoli, pretio mi je neki lik... poruke tipa: "prvo cu da te karam, a onda cu da te bijem" i ostale gluposti...
nisam se nesto preterano obazirao na to, dok nije poceo da mi salje "tata ti se zove tako i tako"... "sestra vozi ta i ta kola"... i x nekih detalja vezanih za porodicu... e tada sam poceo da brinem...
uspanicio sam se kada mi je poslao poruku: da si bio dobar decko, popravio bih ti jedinicu iz matematike, a ovako ces morati sam"... kasnije sam od razredne saznao da je moj stariji brat (nemam brata) dolazio u skolu da mi vide ocene...

posle toga sam promenio broj i jedno vreme zesce paranoisao, ali na svu srecu, nicega vise nije bilo...
u jbt :shok:
Korisnikov avatar
By ns.happy
a kako reagujete kad vidite da neko nekom preti? imao razlog ili ne imao...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!