Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by m..
mene je neka idiotkinja cupala za kosu i nesto psovala jer joj nisam dala da na bezobrazluk udje pre mene u wc, nego sam joj pokazala red (posle mi je gasila svetlo, pa sam joj se napsovala svega na svetu mediokritetskom i htela da joj nabijem glavu u wc solju, al me pustila ta ideja jos negde u kabini, necu zbog debila sebi da pravim problem s osobljem kluba gde mi devojka pusta muziku tu i tamo), i onda me je iznebuha ladno pocupala na sred kluba, i jos je krenula ortakinja iza nje da uleti ako zatreba. onda sam je ja iskulirala i rekla da je ruzni mediokritet i da ode negde da umre sto se mene tice, i tu se ispojavio dzoni rackovic i odbranio me viteshki od AZDAHE (mislim da se riba usrala samo sto mu je videla oci). bozem' prosti ove danasnje omladine. zamisli ribu koja toliko ne ume da se provodi da je u stanju da te cupa posle pola sata zato sto joj ne das da ide u wc preko reda, ja sam tad vec zaboravila da riba postoji.
Originally posted by Sixtonisam rekao da smo tek tako bili antipaticni. Vec samo antipaticni:) prosto nisam zelio dublje da zalazim, time je trebalo da bude jasno da nemam pojma zasto se ustremio na nju. Kao da takvim seljacima i treba puno da jednoj curi prostote koje je ovaj rekao mojoj prijateljici.
Tek tako antipaticni, hmmm....
Originally posted by bananicaJe li to tebi preslo u naviku ili se njemu to bas svidja?:boxer:
ih, a ja opet isamarao bivseg decka prije 2 dana:giggle:
Originally posted by hlaefdige:bravo: zato sto nisi nista uradila.
ja opet na momentat izgubila kontrolu u subotu proslu....nisam nista uradila....ali sam ukapirala da..je...jako...malo...falilo...
....bas sam se osecala kao kada gubim kontrolu....eto, to je jako lose...
Originally posted by Delete
Izgleda da samo ja upadam u tuce, koje nicim nisam skrivila. Dobro, de...pokusala sam da smirim situaciju i odbranim drugaricu, pa svesno usla u sve to, ali...
A kakv je vama osecaj kad iznenada primite udarac?
Originally posted by Amadeo
....zhelim prochitati shta Hlaefdige ima da kazhe o tuchi i samokontroli!!!
Originally posted by AzdajaJa skroz drugacije razmisljam. U ringu znam koliko mi treba da bih nekog oborila, povredila, na kraju - da bih pobedila. I udaram sve dok me ne zaustave. Ali u nekoj real tuci, uvek imam osecaj da nije dovoljno koliko god jako i precizno da udaram...i, mnogo vise gresaka pravim u tuci sa amaterima nego sa nekim sa kim sam se nalazila u ringu, mis`im, desilo mi se nekoliko puta da odmerim snage sa nekim u ringu bez opreme (cak i bez rukavica), al` nikad mi se nije desilo da posle toga danima imam plave i otecene ruke, kao u "kafanskoj" tuci. Da li se ja samo previse uplasim van ringa pa protivnika gledam kao nekog ko ce da me ubije ako mu dam milimetar prostora ili nesto drugo, zaista ne znam, ali sa sigurna da mi je mnogo prijatnije na sportskom borilistu, cak i ako cu da popijem batine, nego face to face sa nekim ko ne zna za granice i pravila.
a opet, iako sam godinama u ringu, izvan njega je skroz druga stvar - mene je uvek strah da nekog JAKO ne povredim...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!