Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Meni se dopada jedna, ali ne mogu da je nadjem.
Mogao bih da vam prepričam, svojim rečima, ali to nije to.
Korisnikov avatar
By Mars
Ima i ona sa dve šimpanze - jednog poje pepsijem drugog kokakolom...al ne mogu ni to da nadjem.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ova sa klincem je jako slatka.. :D ja sam kao dete mislio da je to sve jedna ista firma.
Korisnikov avatar
By Mars
Ubacih još jednu dole... :)

Ajde da prepričam jednu staru...neko italijansko selo. Pastoralno sve, Moricone u pozadini. Žene, meštanke, sve sa izrazom krajnjeg očaja na licu. Ali vidiš da im mozak radi. I onda, jedna se penje na neke merdevine, da bere neke voćke i - baca se namerno odozgo. Druga, sedi pred ogledalom kući i crta sebi crvene tufne po licu. Treća kuva nešto na šporetu (neki sos, verovatno) i iz čista mira se opauči drvenom kutlačom po glavi...

Sledeća scena sede sve tri u nekoj čekaonici, otvaraju se vrata i na njima se pojavljuje FANTASTIČAN MACAN, novi doktor, crne kose u belom mantilu, i poziva prvu da udje.

A REKLAMA je za maslinovo ulje uz priču tipa - koristite ga i nikada nećete ići kod lekara.

:)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ns.happy
ova sa klincem je jako slatka..
Meni su od tih majmuni najjači, ama ne mogu da ih nadjem...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma, Coca Cola ce uvek biti poznatija no Pepsi, iako su ih reklamirali mnogi... od Beyonce, preko Pink, Enrique, Britney... pa i do Xtine... ali izgleda da taj marketing nije sve!

Ne dopada mi se nijedna od tih poslednjih reklama sa klincima.
Korisnikov avatar
By bothways
Ne volim antireklame. To mi je nekako bedno.

Ova za MasterCard je extra, ali sam je video ranije :)

Mrzi me da trazim dobre reklame. Imam gomilu kod sebe na racunaru, ali me mrzi i to da otvaram. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Malo prekomplikovana.

Još na kraju vidiš da nije bitno da si dobar čovek ili umetnik nego da imaš lepu, sjajnu kosu....
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni je simpatična nova Imlekova reklama, ono na farmi... ali me baš zanima da li su ukrali ili je nekim čudom ideja njihova.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!