Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by starsailorJoj, molim te...Kojih 100 godina??
posle 100 god sve ce ovo biti nevazno
Originally posted by Marshm. da nije ova?
Ne znam da li bih nešto i tu menjao. Neka je bilo kako je bilo. Ima lepa pesma na tu temu.
Originally posted by Marsto je citat iz jedne knjige slazem se to za kraci period, samo nisam znala koju cifru da stavimOriginally posted by starsailorJoj, molim te...Kojih 100 godina??
posle 100 god sve ce ovo biti nevazno
Meni je to prakticno zivotni moto (jedan od-ne znam da kažem množinu. MOTOA?), samo za mnogo kraći period.
Elem...šta bih rekao sebi...
Možda ne razumem temu - da li nešto u vezi menjanja tokd dogadjaja, sudbine, ILI ako me je nešto tada mučilo i sekiralo, u smislu ovog citiranog gore??
U stvari, rekao bih mi samo: požuri, požuri, požuri...
Originally posted by starsailorHe. Ja čuo to od jednog psihijatra, na radiju. Brz metod za eliminisanje svakodnevnog stresa. Kad ti iskoči nešto od svakodnevnih gluposti, pa pre nego što se zavozaš da napraviš od toga problem. Što se nešto prodalo, što nisam nabavio karte za nešto, što me neko začudio svojim stavom...Hoće li mi to biti važno to za 5 godina? Ne verujem.
to je citat iz jedne knjige slazem se to za kraci period, samo nisam znala koju cifru da stavim
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1343126#p1343126]Orlando the Lady napisao:[/url]Uzela bih je za nadlaktice, snazno privukla sebi, naterala je da me 5-10 sekundi gleda pravo u oci, pustila je, okrenula se i otisla.+1
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!