Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Meni Dusan M. nije ni smesan ni zanimljiv.
Futurama mi je odlicna iako je mnogi ne shvataju.
Forumland mi iskreno nije bio smesan, ali je bilo par dobrih fora i bio je stvarno zanimljiv
Smesni su mu mi lapCusi na tvu. Ono sa cigusima nekad mi bude smesno, a nekad mi ih bude bas zao.
Izuzetno smesan mi je crtac Kapa Mikey, mada verujem da bi se svi ispovracali kad bi ga pogledali
Korisnikov avatar
By Dirrty
Noviji domaci pokusaji serija mi nikada nisu bili smesni... tipa seljoberi, agencija SiS, kursadzije... izuzetak beshe Ljubav, navika, panika :love: , mnogo dobra serija.

Sto se tice Forumlanda, ja nisam ni smatrao da ta prica treba biti nesto preterano komicna :nerd:
Imala je par svojih momenata sa karikiranjem pojedinih forumasa, ali vise je bilo ciste i neuvredljive zabave.

Najvise se smejem u drustvu najboljih prijatelja jer se potpuno kapiramo i taj smeh moze da traje satima... takve trenutke obozavam.

E sad, mozda nekim ljudima to ne izaziva smeh, ali najcesce zezam ljude koji me maltretiraju i vode u kupovinu po buticima, tako sto im predlazem, po mom ukusu, najgore odevne predmete i onda se zajedno cepamo od smeha... i usput komentarisemo sta drugi ljudi mozda nose, ili ponekad, kako izgledaju... i tako to :lol:

Umem da budem dosta negativan, ali hvala Bogu, razloga za smeh je uvek dovoljno.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by deran
KURSADŽIJE:vudu:
Same here
Originally posted by Superstar!

Humor u domacim serijama mi je totalno stran, sem otvorenih vrata gde sam vristao od smeha.
Slazem se sa prvim delom mada moram priznati da su mi "Otvorena vrata" isto bzvz. Na stranu sto je serija postala kult i licno znam samo jos 2 osobe koje ne vole tu seriju.

+

Jim Carrey - nikad mi nece biti jasno zasto je ljudima smesan i zanimljiv.

Eddie Murphy - isto kao i za Carrey-a.
By Dragonite
Lepo napreduje tema :) .

Od domaćih serija, 'Bolji život' mi je sasvim ok, ipak on slika neko drugo vreme koje ja pamtim kao kroz maglu. Već mi 'Srećni ljudi' nisu bili smešni, dok su mi 'Porodično blago' i ine varijacije na temu selo-grad-pošteni-siromašni-ali-srećni baš odbojne.

'Bitange i princeze' su mi skoro u rangu 'Otvorenih vrata' - brz sitkom sa gomilom uvrnutih likova (Mili Elegović svaka čast, nije lako glumiti glupaču).

Beni Hil je baš prastari slapstick humor.

Dr House mi je posle nekoliko epizoda postao dosadan, ne može ama baš svaka epizoda da se radi na istu neverovatnim-obrtom-ćemo-spasiti-pacijenta-uz-puno-sarkazma foru. Isto važi za Scrubs i gomilu američkih humorističkih serijica.

Let them eat cake mi je baš smešan.

Futurama - isto. Tu baš mora čovek da se potrudi da uhvati svaku rečenicu - prosto serija radi na puno nivoa. Npr, pored očigledno smešne glave u tegli Ričarda Niksona, njega prati telo bez glave na koje obično niko ne obraća pažnju - a Nikson ga zove Agnew. Spiro Agnew je bio njegov potpredsednik za mandata.

Evo i nekih citata iz OV:

* Dragoslave, đubre čubursko
* Ti si maloletna, a ja sam depresivna... i naoružana

* Tražićete vi mene a ja ću visiti na tavanu
* Mama, ali mi nemamo tavan....Znam Milice zato i kažem..

* Katarina ako biste mogli malo ranije da dolazite kuci...ubi me ovo leganje kasno (komšinica)

* U kom Kraljevu?

* Komšija, dok ti žena u bašti, ti se pusti mojoj mašti..'ej komšo bre
* Ja u tramvaj da kupim vitrinu, pozove me majstor u kabinu

* Moralni patuljak
* Mene ste našli da spajate s ovim poluidiotom
* Mama je l ovo pravi Gaultier?

* Volimo bubašvabe, gajimo ih,..jedemo ih

* Ti ćeš kretenu dobiti psorijazu od tolikog šlihtanja

* Ko je Vojislav, ko je Vojkan, ko je Voja?

* To nisu moja deca - ta deca su genetski trik

* Nedelja je mamin dan, pa se šminkam, pa se skinem gola, pa šetam po kući,..

* Ovce se ne poje sa Armala vec na pojilu

* Ugrinoviću, ti si već isproban

* Mala ti jos imaš da se voziš do moje stanice

* 'Alo momci gde ste posli tako široko,..nije vam ovo Slovenska plaža..

* Светиславе, насмеши се!..да насмејан погледаш смрти у очи

* Milice sine, psuješ, seješ smrt, kao da si dete radikala

* Svetislave, ista majka nas je rodila, ista će te oplakivati

* 'Alo Vagner,..pozdravio te Binički..

* Svetislave, dobiću rak glave od tebe

*Svetislave, ti si prirodni fenomomen, ti vec 40 godina zivis bez mozga
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ne volem :bljak: :
Novokomponovane domace: Agencija za SIS, Kursadzije, Policijska stanica etc.
Sinisa Pavic niz: Srecni ljudi, Porodicno blago, ne znam kako se ostale zovu ove dve sam pratio.
Vecina americkih "porodicnih sitkoma" kako pomenu neko pre. Izuzetak su mozda Darma i Greg, oni su mi bili simpa :) .
Glumci: Jim Carrey, Eddie Murphy (pre mi je bio simpa), Jackie Chan, Owen Wilson, Will Ferrell, Adam Sandler, Sacha Baron Cohen (pogotovo kao Ali G :bljak: ).
Zamalo da ih zaboravim: Jova Radovanovic i Boris Bizetic (BB show :bljak: )

Kod Mr. Bean-a i Benny Hill-a je problem sto su prevazidjeni. Bili su mi smesni kad sam bio mladji.
Sto se klipova sa Romima tice... Ne mogu, a da se ne smejem. To je meni tragikomicno. Tuzno je koliko su neobrazovani. Jbg, nemaju ljudi uslova, a ni drzava nesto ne pomaze.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Dragonite

*Svetislave, ti si prirodni fenomomen, ti vec 40 godina zivis bez mozga
JEDNA rečenica može da me zasmeje do suza :smeh:

I,naravno,glumica koja je tu rečenicu izgovorila...

Ali kako neko ne može da voli Borata:puzzle:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by REI
Prvo shto mi pada na pamet je Forumland :giggle: necu da uvredim zoncheta i dragonitea, ali to meni ne samo da nije bilo smeshno, vec ni najmanje zanimljivo. Zato i napravih onu frku. :) A ostatak foruma ludeo za forumlandom...
Tu moram da se slozim.

Da je Forumland bio u stampanom izdanju, mozda bi bila druga situacija, ali ovako jok.
Na netu ne mogu da citam duge tekstove bez slika, smaraju mi oci.

Humor koji meni nije smesan, a pokusao sam da ga pratim, sadrzan je u seriji " Crni Gruja " :bljak:
Niti mi je smesno, niti gledam.

Ostale nove serije i ne pokusavam da gledam.

Kad se zazelim smeha, pustim sebi neku ekranizovanu Nusicevu komediju, ili neku epizodu " Ljubav, navika i panika", ili " Allo, allo ", pa se smejem do mile volje.
:)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
a, kako zaboravih - i ova dva deteta maka i azdaja kad prave oftopic. same po sebi su mi mile i slatke i na svaki nacin simpaticne, ali kad krenu u offtopic (hahahahahaha kad te gadjam stopalom - hahahahaha heeh u subotu u apartmanu - moze moze samo ne zaboravi stopalo ahahahahah) tu mi nista nije smesno nit zanimljivo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali ne bi trebalo ni da te nervira
:smug:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ma ne nervira me nego moram da skrolam dok se njih dve ispricaju :sarana:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by AngraMaina
ma ne nervira me nego moram da skrolam dok se njih dve ispricaju :sarana:
Ma kako da te ne nervira.. " Moram do skrolam dok se njih dve ne ispricaju... ".. :roll:
:lol:
............
:smeh:
Tetko jedna, hodi da te cokim :kiss:
:deni:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Jaaaaaoooo :bljak:

Evo ovo je meni da covek povrati. :bljak:

deni i Angra se tetoshe i drashkaju po forumu.

To bi trebalo da je humor ? Ili provokacija ?
Nije smesno u svakom slucaju.
:mete:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja da prijavim da mi Alan Ford nikad nije bio smešan.
Korisnikov avatar
By Mars
I još jedan dodatak...U vezi priče o raznim vrstama humora (suptilan, težak od dvosmisla i trosmisla, prizeman), onda kvalitetu koji opada sa brojem epizoda, ciljne grupe, IQ...

"Two and a Half Man", da skratim... Malo sam pre gledao i ništa mi nije bilo smešno. Sada povremeno uhvatim i baš mi prija - iako nije tip humora i serije koje volim. Zreliji scenario, razradjen lik one otrovne čistačice (pun pogodak), sporedni likovi takodje, dete...

A pogled mi se zadržao zbog pogleda na more iz njihove kuće...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Mars
Ja da prijavim da mi Alan Ford nikad nije bio smešan.
Reci da si se šalio:shok:
Korisnikov avatar
By Mars
Danas mi ne pada napamet da se pretvaram!
A nekad sam to krio, ama baš isto kao i to da sam zaljubljen u Aleksandra, NE U Aleksandru, eto u takvoj sam manjini bio...

Nikad mi nije bilo smešno, jedino ijekavština, a i to pre zbog hrvatskih prevoda Ephraima Kishona i njehgovih humoreski, pa odatle asocijacija...
Korisnikov avatar
By deran
A nekad sam to krio, ama baš isto kao i to da sam zaljubljen u Aleksandra, NE U Aleksandru, eto u takvoj sam manjini bio...

Ovo NIŠTA ne razumem:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa nekad je, u odredjenom uzrastu bilo sramota i pogubno reći da ne voliš Alana Forda. Socijalno samoubistvo, niko se više ne bi družio sa tobom, zvao te na rodjendane, pokazivao pače (i ti njemu).

U rangu iste sramote kao i da voliš dečake a ne devojčice.
Korisnikov avatar
By jukie
Kad smo kod naglasaka, ja sam kao mali gledao one emisije Neleta Karajlića, i od tada kada god čujem taj bosanski akcenat refleksno počinjem da se smejuljim jer mislim da neko pokušava da ga imitira i priča neki vic, čak i kada su sasvim ozbiljni... sa druge strane, zagrebački akcenat (ne Irina Grobnik, nego recimo malo vrckanje u tu stranu pri normalnoj konverzaciji) mi zvuči neznamkako "naučnički", jer me asocira na emisije iz zagrebačkog školskog programa, koji je uvek bio sažet, kratak, jasan (njihove emisije su trajale po 10 minuta i sve su ti rekli, dok su na RTB uvek pola sata drvili na neku temu)... a stereotipni vojvođanski akcenat mi je nekako cute.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Teza #1: nema vise dobrog humora

Teza #2: sa malim izuzecima, jedini dobar humor je engleski humor iz sedamdesetih i osamdesetih godina proslog veka.

Leteci Cirkus Montija Pajtona, sa svim produzecima tog humora kroz razne filmove sa istim glumcima je vrhunski. Vec je Rowan Atkinson malo prostacki. Alo Alo je simpatican, Only fools and horses se gleda uvek iz pocetka.

Sve u svemu u ovom veku se najvise smejem sopstvenim forama. I licima ljudi oko mene koji ne mogu da veruju sta izgovaram.
Korisnikov avatar
By Mars
E, da. Ni "Mućke" nikad nisam voleo.

Što se teza tiče, nije primenjivo na mene. Vudi Alen je posle dužeg vremena u Oktobru objavio novu zbirku priča, podjednako duhovitih kao i njegovi raniji radovi. Takodje ni britanskog monopola na humor, je se ja jesam smejao i na "Friends" i na "Will&Grace". Sa pola kapaciteta, ali opet smejao.
Korisnikov avatar
By *deni*
A jeste li voleli " Video jela, zelen bor " ?
Ja sam obozavao tu nasu komendiju, pogotovo rahmetli Radu Savicevic u ulozi naivne slikarke.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja jesam. Meni je to bilo genijalno. Mira Furlan, Bata Stojković i Aleksandar Berček.
Ludilo PUTA ludilo PUTA ludilo.

Mislim da sam se najviše smejao kad je ona Nemica pisala: "Aida JESTE muško, ALI se nikad ne bi spetaljo sa onom vašom dzukelom..."
Korisnikov avatar
By Mars
Gle, i Olivera Markovic. Sad se secam koliko je dobra bila, bez ijedne jedine reci...
A Rada, sve ispravlja dedu "Nije JOVAN nego JOHAN!"
Korisnikov avatar
By *deni*
Ona je LEGENDA ! :zvezda:
" Pet konja na sunce, pa da predjemo na posao ! "
''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!