Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by jukie
Originally posted by Momo
u mojoj zgradi zivi gay sredovecni par sigurno vec 15 godina, ja sam to naravno saznao kad sam se autovao jednoj komsinici, odmah mi je ispricala za "komsije pedere", kaze tako ih svi zovu i svima su dragi :lol:
Izgleda da ih kod nas nema, jer mama nije ništa pričala o tome
(kada je toplo vreme njih nekoliko penzionerki sede ispred zgrade i pričaju, i ona za svakoga iz zgrade zna razne stvari, koliko dece ima, gde koje radi itd)
iako mislim da ona ne bi umela da prepozna gej osobu ako to nije baš neka prenemažuća tetka (jer njih ume da prepozna u serijama koje gleda)
A kako ti nisi znao da oni tu žive već 15 godina?
Nemam pojma, nisam obracao paznju valjda... a od kad mi je ta komsinica rekla za njih poceo sam da ih primecujem u kompletu, kad znas u cemu je stvar lako skontas da zive zajedno i da nije u pitanju slucajan susret ispred zgrade :eureka:

najjace mi je kad ih sretnemo ja i moja zena na ulazu u zgradu - uvek pomislim u sebi :yay: prajd :lol:
Korisnikov avatar
By Zibro
ma nisam ja partanoican ni malo u pitanju je prosta prakticna tehnicka stvar
u sustini boli me uvo
i tako ne zivim tu :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
savet - sugestija

bio si deset godina klozetirana pica, nemoj cela veka

kazi im da zivite zajedno i tacka

sta god te drugo pitaju nemas ti sta kome da se pravdas
nek zaludni sami mozgaju dal si mu brat, rodjak, drug, tatica ili ribica
jer sta god da im kazes oni ce imati novu stvar da ispitaju

ako ti je dobro tako... onda nista

:fist:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by spliff
pa-pa-paranoja....

ma ko jebe komshije?
E bas tako.
Jedna starija maca - komsinica mi je letos dosla na vrata da me prekori sto se prethodno vece iz mog stana malo glasnije cula muzika Lepe Brene.
Ne voli zena Lepu Brenu, pa dosla da se zali..
Pa sta hoces, Cuneta Gojkovica da ti pustam, pizda ti materina !!!
:pljuje:
To joj nisam rekao, ali sam joj spocitao da i meni smetaju svakodnevne glasne svadje izmedju nje i njenog muza, pa se ne zalim, rekao joj " Dovidjenja " i zatvorio vrata.

Slika
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Momo & Dina to su super price, ja sam znao samo gej parove ali nikad nisam znao kako komsije reaguju na to

a problem je do sad verovatno zastareo pa eto.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by *deni*

...pizda ti materina !!!
:pljuje:
...rekao joj " Dovidjenja " i zatvorio vrata.
moj co'ek
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by blenta
savet - sugestija

bio si deset godina klozetirana pica, nemoj cela veka

alo bwe Blento kakav je ovo recnik

:transprst: nisam ja za tebe klozetirana pica i od sada da mi se obracas iskljucivo sa "gospodja klozetirana pica" JASNO ! :evilgrin:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zibro
ja sam inace blize upoznao samo neke divljake od komsija kada sam nocu isao ja im j#bem mamu zato sto su u 3am Odvrnuli Lepu Brenu do daske
Originally posted by *deni*
Jedna starija maca - komsinica mi je letos dosla na vrata da me prekori sto se prethodno vece iz mog stana malo glasnije cula muzika Lepe Brene.
:hmm: :D
Korisnikov avatar
By *deni*
:smeh:
Mozda mi je Zibro komsinica, a ja to nisam ni znao.
:smeh:

Slika
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Zibro

mem yes mem :jumphug:
Korisnikov avatar
By *deni*
I docimeri se smatraju nekom vrstom komsija, zar ne ?
Umeo sam da sokiram komsije docimere svojim ispadima i zanosima.
Posebno interesantno je bilo u periodu od pre par godina, kada smo u petosobnom stanu ziveli nas cetvorica - ja, moj tadasnji decko i jos jedan strejt lik ( kao podstanari ) i vlasnik stana, neki profesor kojeg je zena sa decom napustila, pa on resio da sve sobe viska u komfornom porodicnom stanu izda.
Bilo je tu nesvakidasnjih scena, a najduze ce mi u secanju ostati ona kad sam u nekoj velikoj sreci izasao na balkon i poceo da igram uz neku muziku. Nisam znao da je gazda profesor kod kuce ( u to vreme je obicno bio na fakultetu ), mislio sam da sam sam, pa sam dao kukovima na volju na balkonu. :vrcka:
U jednom momentu sam pogledao desno i sokirao se kad sam primetio profesora nagnutog kroz prozor svoje sobe koja je bila pored balkona kako netremice posmatra moj performans.
U momentu sam se snasao, pa sam rekao da sam polozio neki tezak ispit i da igram od srece. Samo je rekao neka utisam malo muziku.
Zaista me je bilo danima posle sramota.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!