- 05 Dec 2008, 22:31
najjace mi je kad ih sretnemo ja i moja zena na ulazu u zgradu - uvek pomislim u sebi prajd
Originally posted by jukieNemam pojma, nisam obracao paznju valjda... a od kad mi je ta komsinica rekla za njih poceo sam da ih primecujem u kompletu, kad znas u cemu je stvar lako skontas da zive zajedno i da nije u pitanju slucajan susret ispred zgradeOriginally posted by MomoIzgleda da ih kod nas nema, jer mama nije ništa pričala o tome
u mojoj zgradi zivi gay sredovecni par sigurno vec 15 godina, ja sam to naravno saznao kad sam se autovao jednoj komsinici, odmah mi je ispricala za "komsije pedere", kaze tako ih svi zovu i svima su dragi
(kada je toplo vreme njih nekoliko penzionerki sede ispred zgrade i pričaju, i ona za svakoga iz zgrade zna razne stvari, koliko dece ima, gde koje radi itd)
iako mislim da ona ne bi umela da prepozna gej osobu ako to nije baš neka prenemažuća tetka (jer njih ume da prepozna u serijama koje gleda)
A kako ti nisi znao da oni tu žive već 15 godina?
najjace mi je kad ih sretnemo ja i moja zena na ulazu u zgradu - uvek pomislim u sebi prajd