Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by spliff
novo danas
ponekad dip
i sport
Korisnikov avatar
By Dina
Menjam redosled da mi ne bude dosadno :lol: Ja to "novo danas" redje gledam. Ako je neko prijavio poruku onda mi je resio pitanje gde prvo idem, klik pa na tu temu... Ako i nema prijave a znam da u nekom od foldera gde sam moderatorka ima neka "vruca" tema idem prvo tamo... ako ne onda malo lezernije... Udjem prvo u kafic "Dina i Seaman" ako ima novih poruka da pokupim malo pozitivne energije a zatim u one delove gde sam moderatorka - kafic, filozofija, ljubavni samo im menjam redoslede.... Onda udjem u DoD da vidim da neko nije iskritikovao moderatore :uplasen: E onda kako kad... nekad Estrogen, nekad Trach, ponekad citam Kulturu ili Zdravlje, redje Zezanje, DiP ili Razno... sve zavisi gde sam uocila neku temu koja me zanima. Ne citam Sport sem tenisa... Slabo i retko citam golicljive, kuhinja me krajnje ne zanima, kao ni tehnologija,i trzni centar a i u muzicki deo udjem vrlo retko.
Korisnikov avatar
By Dina
Zaboravih Aktivizam i Komentar na sadrzaj.... i Transrodni forum njih obavezno citam ako ima novih poruka, ali posto se manje pise onda ne udjem svaki put kad sam na forumu nego kad ugledam nesto...
By cumpig
golicljive stvari
sport (ako je tenis sezona, a fala bogu skoro cele godine je :D )
muzika
moja fotka :D
kultura
.
.
.

.
By cumpig
jebem mu, ja to Novo Danas nisam ni video :blond moment:
mada i na drugim forumima te varijante ne praktikujem :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni Novo danas uopšte nije interesantna opcija.

Čitam Forum na sledeći način:

1. Estrogen - pratim sve teme
2. Ljubav i seksualnost - pratim skoro sve teme
3. Ljubav i seksualnost - većinu tema preskočim; najčešće pogledam one koje je postavila osoba sa ženskim nikom i one koje imaju interesantan naslov
3. Kafić - izbor
4. Trač arena - izbor + Moja fotka
5. Coming out - pratim sve teme
6. Aktivizam - izbor
7. DiP - izbor
8. ostalo - samo 'preletim'

Ono što ne volim i što gotovo nikad ne posećujem su sledeći folderi:
1. Zezanje i opuštencija
2. Razno
3. Scena
4. Tehnologija
5. Hobi
6. Tržni centar
7. Folder posvećen četu
Korisnikov avatar
By *deni*
I meni je NOVO DANAS bila omiljena opcija, bez izuzetka sam je kao prvu koristio svaki put kad pristignem na Forum, sve do pre 2 godine, kada mi se pokvarila.
Pune 2 godine mi, kad kliknem NOVO DANAS, izadje ovo :

MySQL has encountered an unknown error. To find out the exact problem, please set the DEBUG flag to 1 in header.php.

Zbog toga sam prinudjen da idem od foldera do foldera i trazim teme koje me interesuju.
:njuska:
Korisnikov avatar
By Schveca
Novo danas

ali moram da iskoristim temu da dam malu zamerku na forum...

npr. bilo bi super kada bi postojale opcije, kao na vecini drugih foruma kao shto su: neprochitane teme od poslednje posete, novi postovi u temama u kojima si postovao i tako to...

nisam neshto specijalno aktivna na forumu, ne patim nichije postove i desi se da me nema nekoliko dana, chak i nedelja, pa mi je onda malo bzv shto imam samo opciju novo danas, a mozda postoji neshto shto bi me zanimalo a nije bilo danas ni juche, i obichno me mrzi da kopam po forumu, jer tema ima milijardu i tako :)

valjda nisam mnogo zapetljala :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!