- 01 Dec 2008, 09:04
Inace, moj prijatelj, dizajner, je svojevremeno paravio logo i flajere za neku disko mafiju koja je drzala neki klub. I onda ga je lik pitao kako to da flajer kosta 10 maraka, a logo 50, kad je logo manji, a ortak je bio u fazonu "sad cu da mu napravim logo metar sa dva"
Originally posted by AngraMainaOvde se slazem u potpunosti. Najbolje mi je kad seljaci sami krenu da projekuju svoje kuce, pa se u wc ulazi iz kuhinje (ili dnevne sobe) kroz staklena (doduse peskirana) vrata. Uzas.novine koje bi trebale da imaju lektoreda. pravilno je "koje BI TREBALO".
ovo sto je jukie rekao je tako surovo tacno. i obrnuto, kad ja radim lekturu, desavalo mi se da mi autori ne daju da menjam tekst jer "oni tako hoce", iako je suprotno svim postojecim i zamislivim pravopisima.
problem u srbiji je sto svi sve znaju najbolje.
Inace, moj prijatelj, dizajner, je svojevremeno paravio logo i flajere za neku disko mafiju koja je drzala neki klub. I onda ga je lik pitao kako to da flajer kosta 10 maraka, a logo 50, kad je logo manji, a ortak je bio u fazonu "sad cu da mu napravim logo metar sa dva"