Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ValMa sad vracam film unazad i prisecam se sa kim si sve bila izrazito dobra na Forumu, jer u toj grupi korisnika treba traziti inkriminisane duznike.Originally posted by *deni*A mozhda da ispartish ko se na ovoj temi ne oglasi?
Mene i dalje interesuje ko su te forumaske mamipare koje ne vracaju dugove, o kojima Valika prica.
Originally posted by *deni*
Moja duznica ne dolazi na Forum, to je jedna starija samohrana i razvedena strejt koka - bivsa koleginica koja, kad god se slucajno sretnemo , krene da kuka kako joj deca pojedu sve pare i kako jedva sastavlja kraj sa krajem, racunajuci valjda da ce me na taj nacin naterati da mi bude neprijatno da je podsetim na dug.
Zato sam mislio da je elegantno i kulturno pozovem preko novina da izmiri sto je duzna.
Originally posted by *deni*Deni,lood si
Nista Val, predlazem ti da u " Zeljama, pozdravima i otpozdravima " otvoris temu i javno pozoves duznika da ti vrati dug. To je potpuno legitiman potez, jer se ocigledno radi o nekom forumasu, koji ce taj za njega sramotni poziv svakako procitati.
Ja sam svojevremeno razmisljao da uplatim oglas i putem novina pozovem jednu duznicu da mi vrati novcani dug, posto drugacije nisam mogao da ga uteram.
Ipak na kraju nisam to uradio, bilo mi zao da placam jos i oglas, pa da se opet izlazem novom trosku zbog te besprizornice.
Originally posted by ValMa, ja tu pozajmicu koja datira jos iz 2003. nisam nikako mogao da izbegnem.Originally posted by *deni*
Moja duznica ne dolazi na Forum, to je jedna starija samohrana i razvedena strejt koka - bivsa koleginica koja, kad god se slucajno sretnemo , krene da kuka kako joj deca pojedu sve pare i kako jedva sastavlja kraj sa krajem, racunajuci valjda da ce me na taj nacin naterati da mi bude neprijatno da je podsetim na dug.
Zato sam mislio da je elegantno i kulturno pozovem preko novina da izmiri sto je duzna.
Ma bash. Neki ljudi ne chitaju novine, a ti se dzaba bacish u dodatni troshak. I shta onda?
Samo, gde su granice? Dokle dopushtate takvim dzabalebaroshima da vas muzu?
Originally posted by ValNista, ti lepo ukebaj tu forumsku pticu kad sledeci put bude kenjala o postenju, pa joj odmah citiraj post i odgovori da ona, kao korisnica sa dosta putera na glavi, nije bas najpozvanija da prica o postenju.
Em ne vrate, em propagiraju poshtenje! Ta tvoja bar 5 godina cjuti. Ali ova forumska jok.
Originally posted by IceBerg
super tema!!!
kratko i jasno... ne volim ni jedno ni drugo!!! niti praktikujem ishta od toga!!!
ako imam para a znam da neko nema, a zeli da izdje a ne moze zbog nedostatka novca... najmanji je problem... IMAM JA!!!
a posudjujem novac jedino u situaciji kad vidim da za koji dan meni nece manjkati za moje potrebe... i kad ga posudim NE CEKAM DA MI VRATI... AUTOMATSKI S EOPROSTIM SA TIM NOVCEM I NIKAD NIJE NI POSTOJAO NITI SE SHTA SLICNO DESILO!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!