Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Mozda si, Angra, instinktivno osetio da bi ti ta zhenetina uchinila neshto nazao da joj nisi dao trazenu sumu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene i dalje interesuje ko su te forumaske mamipare koje ne vracaju dugove, o kojima Valika prica.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ma nisam... nego me je nekako obavestila da ja licno tako mislim
Korisnikov avatar
By Val
Deni :smeh:

Al´ te zhenetine uchine nazhao i kad dash. Obraz je to, obraz! :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pravo da ti kazem, ja bih joj rekao da se nosi u tri pizde njene lepe materine.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by *deni*
Mene i dalje interesuje ko su te forumaske mamipare koje ne vracaju dugove, o kojima Valika prica.
A mozhda da ispartish ko se na ovoj temi ne oglasi? :nerd:

Sad i ti k´o Daca poch´o ? :shok: Valika, a? :smeh:

:alexis:
Korisnikov avatar
By Val
Pravo da ti kazem, ja bih joj rekao da se nosi u tri pizde njene lepe materine.

Vala, da znash! :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Val
A mozhda da ispartish ko se na ovoj temi ne oglasi? :nerd:
Ma sad vracam film unazad i prisecam se sa kim si sve bila izrazito dobra na Forumu, jer u toj grupi korisnika treba traziti inkriminisane duznike.
:eureka:
Korisnikov avatar
By Val
Hm... ova tema nije nastala "iz lichnog iskustva", te ne treba zavaravati trag. ;)

Prosto mi deluje jako jadno promovisati se kao "moralnu osobu", a s druge strane se grebati gde stignemo. :sigh:

Naravno, druga osoba koja priupita za svoj novac na kraju i najebe. :smeh:

:shok2:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nista Val, predlazem ti da u " Zeljama, pozdravima i otpozdravima " otvoris temu i javno pozoves duznika da ti vrati dug. To je potpuno legitiman potez, jer se ocigledno radi o nekom forumasu, koji ce taj za njega sramotni poziv svakako procitati.
Ja sam svojevremeno razmisljao da uplatim oglas i putem novina pozovem jednu duznicu da mi vrati novcani dug, posto drugacije nisam mogao da ga uteram.
Ipak na kraju nisam to uradio, bilo mi zao da placam jos i oglas, pa da se opet izlazem novom trosku zbog te besprizornice.
Korisnikov avatar
By Val
Ajme deni, pa bar ti inache "temeljno" chitash postove. Da ja imam duzhika, ja bih to po kratkom postupku. Al´nemam.

Cicija u dushi. Kao shto vidimo...iz opravdanih razloga.

No, mozhda ti se posrecji pa se duzhnik/ca i duzhitelj/ica sami/e oglase. :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Moja duznica ne dolazi na Forum, to je jedna starija samohrana i razvedena strejt koka - bivsa koleginica koja, kad god se slucajno sretnemo , krene da kuka kako joj deca pojedu sve pare i kako jedva sastavlja kraj sa krajem, racunajuci valjda da ce me na taj nacin naterati da mi bude neprijatno da je podsetim na dug.
Zato sam mislio da je elegantno i kulturno pozovem preko novina da izmiri sto je duzna.
Korisnikov avatar
By Val
Moja duznica ne dolazi na Forum, to je jedna starija samohrana i razvedena strejt koka - bivsa koleginica koja, kad god se slucajno sretnemo , krene da kuka kako joj deca pojedu sve pare i kako jedva sastavlja kraj sa krajem, racunajuci valjda da ce me na taj nacin naterati da mi bude neprijatno da je podsetim na dug.
Zato sam mislio da je elegantno i kulturno pozovem preko novina da izmiri sto je duzna.

:smeh: Ma bash. Neki ljudi ne chitaju novine, a ti se dzaba bacish u dodatni troshak. I shta onda? :nerd:

Samo, gde su granice? Dokle dopushtate takvim dzabalebaroshima da vas muzu?
By ~ Le Saint X ~
Nista Val, predlazem ti da u " Zeljama, pozdravima i otpozdravima " otvoris temu i javno pozoves duznika da ti vrati dug. To je potpuno legitiman potez, jer se ocigledno radi o nekom forumasu, koji ce taj za njega sramotni poziv svakako procitati.
Ja sam svojevremeno razmisljao da uplatim oglas i putem novina pozovem jednu duznicu da mi vrati novcani dug, posto drugacije nisam mogao da ga uteram.
Ipak na kraju nisam to uradio, bilo mi zao da placam jos i oglas, pa da se opet izlazem novom trosku zbog te besprizornice.
Deni,lood si

:)
Korisnikov avatar
By Val
To nije ludost no duhovitost. A ti umesto da se smejesh, doprinesi temi! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Val
I to shto kazhesh! :smeh: :smeh: :smeh:

Bash me zanima da l´ cje se oglasit´... :evilwait:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Val

:smeh: Ma bash. Neki ljudi ne chitaju novine, a ti se dzaba bacish u dodatni troshak. I shta onda? :nerd:

Samo, gde su granice? Dokle dopushtate takvim dzabalebaroshima da vas muzu?
Ma, ja tu pozajmicu koja datira jos iz 2003. nisam nikako mogao da izbegnem.
Kao sto rekoh, ta koka i ja smo radili u istoj firmi i ona je istog dana kada je meni legao neki vanredan novac na racun to saznala od rachunovodje.
Odmah me je zvala da kuka i moli za pozajmicu, a ja nisam mogao da kazem da nemam, kad sam znao da ona zna da imam. Jedino sam mogao da kazem " Ne dam ! ", sto bi bilo nekolegijalno, a i bila je vrlo ubedljiva i klela se da ce mi iznos vratiti za nekoliko dana.
A evo vec punih 5 godina ne vraca. Suma koju je primila iznosi 5000 dinara.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to ti kazem...
Sad mi je zao sto joj nisam poturio papir da potpise da je primila taj iznos kao pozajmicu.
Bar bih mogao da je tuzim i tako sebi obezbedim kako materijalnu, tako i moralnu satisfakciju.
Korisnikov avatar
By Val
:obesen:

Nisi umeo da kazhesh da ne dash? :doh:

Vidish shta se u protivnom deshava. Em ne vrate, em propagiraju poshtenje! :smeh: Ta tvoja bar 5 godina cjuti. :smeh: Ali ova forumska jok. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
To je i savet za sve koji odluce da nekome pozajme novac.
Bez nelagode trazite od novostecenog duznika da vam potpise da je primio od vas iznos koji mu pozajmljujete.
Korisnikov avatar
By Val
Moralna satisfakcija nije predmet diskusije. Ali, ako neko radi za svoj novac, pa ga da (posudi) dzabalebaroshu, a ovaj ga josh i napljuje na pitanje "povrata"...o kakvoj satisfakciji tu govorimo? :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Val
Vidish shta se u protivnom deshava. Em ne vrate, em propagiraju poshtenje! :smeh: Ta tvoja bar 5 godina cjuti. :smeh: Ali ova forumska jok. :lol:
Ma od kud cuti ?
Poznata je po tome da usta ne zatvara.
Samo o dugu ne diskutuje, tu temu izbegava.
Korisnikov avatar
By IceBerg
super tema!!!

kratko i jasno... ne volim ni jedno ni drugo!!! niti praktikujem ishta od toga!!!

ako imam para a znam da neko nema, a zeli da izdje a ne moze zbog nedostatka novca... najmanji je problem... IMAM JA!!!

a posudjujem novac jedino u situaciji kad vidim da za koji dan meni nece manjkati za moje potrebe... i kad ga posudim NE CEKAM DA MI VRATI... AUTOMATSKI S EOPROSTIM SA TIM NOVCEM I NIKAD NIJE NI POSTOJAO NITI SE SHTA SLICNO DESILO!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Val
Em ne vrate, em propagiraju poshtenje! :smeh: Ta tvoja bar 5 godina cjuti. :smeh: Ali ova forumska jok. :lol:
Nista, ti lepo ukebaj tu forumsku pticu kad sledeci put bude kenjala o postenju, pa joj odmah citiraj post i odgovori da ona, kao korisnica sa dosta putera na glavi, nije bas najpozvanija da prica o postenju.
:eureka:
Korisnikov avatar
By taurus
Novac uvek pozajmljujem,auto nikada.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by IceBerg
super tema!!!

kratko i jasno... ne volim ni jedno ni drugo!!! niti praktikujem ishta od toga!!!

ako imam para a znam da neko nema, a zeli da izdje a ne moze zbog nedostatka novca... najmanji je problem... IMAM JA!!!

a posudjujem novac jedino u situaciji kad vidim da za koji dan meni nece manjkati za moje potrebe... i kad ga posudim NE CEKAM DA MI VRATI... AUTOMATSKI S EOPROSTIM SA TIM NOVCEM I NIKAD NIJE NI POSTOJAO NITI SE SHTA SLICNO DESILO!!!

Bash tako! :lol:

Dash, oprostish se i tu je kraj. Ali, ako imash malo, pa se sazhalish na nekoga, dash mu i naravno ochekujesh i to malo nazad, pa ne dobijesh...e to je vecj bedak.

Takve osobe treba na "oglasnu tablu" okachit´, da s´ drugi ne b´ zaHebali!

:hand:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!