Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Marvinsad ocekuj da ti se zagusi u2u
...bio sam verovatno jedini prof. sportista ...
Originally posted by UlixJa već neko vreme živim u sredini gde sam se vrlo direktno susreo sa stavom: kog boli dupe za rešavanje matematičkih problema, samih po sebi. Rešavanje radi rešavanja, da bi se dobio rezultat kao u rešenju. S druge strane, itekako ih je briga za dve neke dve čestice (ne baš te iz fotoefekta, neke druge, u drugoj cevi...)
Koga boli dupe za dva elektrona u vakumskoj cevi ili moment intercije nekog zamajca?
Originally posted by REINe mora tebi da skraćuje...Originally posted by MarvinMoj je veci
Pa 200.
Tvoj je veći?
Protekcije? Razlike?!?!?!
Nepravdaaaaaa
Pa da, 300. Mora da je zaostavshtina iz moderatorskih dana, poshto su modovi imali veci inbox.
Ju sad ce unic0rn da mi ga skrati
Originally posted by MarsS obzirom na to da je kod mene sve kontra od normalnog sveta, matematiku sam jako voleo, a posebno u trecoj i cetvrtoj godini gimnazije - nizovi, indukcija, analiticka geometrija, izvodi, diferencijali, itd.Originally posted by UlixJa već neko vreme živim u sredini gde sam se vrlo direktno susreo sa stavom: kog boli dupe za rešavanje matematičkih problema, samih po sebi. Rešavanje radi rešavanja, da bi se dobio rezultat kao u rešenju. S druge strane, itekako ih je briga za dve neke dve čestice (ne baš te iz fotoefekta, neke druge, u drugoj cevi...)
Koga boli dupe za dva elektrona u vakumskoj cevi ili moment intercije nekog zamajca?
Prva reakcija mi je još uvek KAKO MOŽETE DA KAŽETE DA TO NIJE VAŽNO, DA TO NE MORA DA SE ZNA, a onda se zamislim, pa... nekad se složim sa njima nekad ne.
Originally posted by m..Ja sam prvo bio negde treći-četvrti u vrsti, ali kako je vreme odmicalo klizio sam sve više prema kraju, jer sam rastao i u širinu a ne samo u visinu pa mi je ponestajalo materijala za uvis (inače imali smo trojicu koji su u četvrtom razredu već porasli viši od razredne). U 7 i 8 razredu iza mene u redu bio je samo dečko koji je krenuo godinu dana ranije u školu pa je bio i mlađi.
Nisam volela
1) fizicko - ...i bivala sam pri kraju vrste, sto je nekako bilo kao da si najniza klasa u kapitalizmu, magareca klupa,
izmedju 2 vatre mi nikad nije bivala zabavna igra, iako bih panicno bezeci od lopte redovno ostajala poslednja u polju.U drugom razredu (na zimskoj rekreativnoj nastavi) sam demonstrativno odbio da igram aračkinje-baračkinje jer mi je bila potpuno nelogična igra - treba da se zalećem u one rmpalije i da mi oni posle lome ruke prolećući između mene i onog sledećeg, a ako ne uspeš da probiješ red ili slučajno pustiš ruku da ti je ne slome, ostali iz tvog reda te vređaju što si nesposoban. Pa onda ću ja lepo da se igram sam sa strane - neće da me boli ni fizički ni psihički. Ima dosta snega, pravio sam grudve raznog oblika i bilo je baš lepo. (zvanični animator me je posle neko vreme ubeđivao da treba ipak da se igram pa sam mu obećao da hoću, samo da bih ga skinuo sa vrata. Nisam).
vlazne i smrdljive i hladne svlacionice, stvari koje nestajuSama situacija da treba tih 10-tak minuta da budem sam i nezaštićen (a bez debelog sloja odeće) u prostoriji sa siledžijama koje me muče na svakom odmoru, ali bez devojčica da me brane, bila je kao da sam u zatvoru. To je jedan od razloga zbog čega nisam napravio Columbine. Izračunao sam da su još 2-4 godine školskog zatvora ipak manje od doživotne robije.
2) tehnicko - wtf, ne skolujem se da budem domar, majku mu.U 7. i 8. razredu mi je tata organizovao da mi ljudi kod njega na poslu to sve naprave i da ja donesem, onda mi je davala četvorku, i hvatao sam se za ono malo teorije kao za slamku. Imam moru iz petog razreda kada mi je dala B (poslednja godina ABC ocenjivanja) jer nisam poneo sređenu svesku. Onda sam otišao na odmoru kući i doneo svesku (usput je jedno kuče lajalo na mene) i čekao da se ona pojavi ali ona ceo taj drugi čas nije došla nego smo mi sami sedeli u učionici i ostalo mi je to B.
3) domacinstvo - imala sam 2 - jedva.Ja sam bio jedan od retkih koji nije imao 5 na one jelovnike... moji jelovnici su imali višak masti, što je kulturološki, moja mama (i njena rodbina) je ljubitelj masne hrane. Posle nam je isti čovek u osmom predavao hemiju i tu sam imao super 5 što mi je dalo poene za upis na prirodni smer
4) ustav - stivo za uspavljivanje.To mi nismo imali
Originally posted by jukieNama je domaćinstvo predavala žena koju smo zvali DOMAĆINKA (muzičko MUZOJKA i tako dalje). Domaćinkinu pamet, naravno, nismo mnogo cenili, čim je mogla u životu da završi baveći se nečim tako glupim. Medjutim, u VII rezredu oteramo nastavnicu HEMIJE u ludilo, ona ode od nas, u drugu smenu samo da nas ne gleda, I NAMA dodje hemiju da predaje DOMAĆINKA! Kakav šok! Kakva unutrašnja borba misli i osećanja - da nam osoba koja se bavi šerpama i loncima sada piše po tabli hemijske jednačine! Smatrali smo to DEBELIM propustom obrazovnog sistema i nismo je unapredili iz statusa DOMAĆINKE do kraja.
Ja sam bio jedan od retkih koji nije imao 5 na one jelovnike... moji jelovnici su imali višak masti, što je kulturološki, moja mama (i njena rodbina) je ljubitelj masne hrane. Posle nam je isti čovek u osmom predavao hemiju i tu sam imao super 5 što mi je dalo poene za upis na prirodni smer
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!