Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ivanazuh
Istorija - jos uvek je ne volim...

Voleo sam Sociologiju, Srpski, Engleski, Tehnologiju obrade.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Voleo sam matematiku, hemiju, biologiju, informatiku i ponajviše fiziku.
Nisam voleo srpski jezik i književnost, istoriju, geografiju (osim fizičke geografije), likovno, muzičko, sociologiju...
Prezirao sam filozofiju.

Fizičko mi nije smetalo, sem kad sam morao da ga radim na pun stomak.
By alexandermagic
Ni za jedan predmet ne mogu reći da mi je bio mrzak.

Najomiljeniji - matematika i fizika.Slika
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Marvin
...bio sam verovatno jedini prof. sportista ... :giggle:
sad ocekuj da ti se zagusi u2u :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Bio! Nekad davno.
Sada ni p od prof ni s od sport.

Dalje od mog u2u-a :egzorcist: jedva sam ga danas provetrio :vruce:

Ljudi... povećajte sanduče bar na 300 :protest:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
U osnovnoj sam mrzela OTO,istoriju i fiziku.
Volela sam matematiku,hemiju,engleski i likovno:)

U srednjoj opet fiziku,hvala Bogu pa sam je imala samo u I i II godini(prinudno) a posle sam birala izmedju hemije i fizike,i ko svaki normalan covek izabrala hemiju :yes:
Volela sam sve ostale predmete,jer su mahom bili strucni :rentgen:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Ulix
Koga boli dupe za dva elektrona u vakumskoj cevi ili moment intercije nekog zamajca? :lood:
Ja već neko vreme živim u sredini gde sam se vrlo direktno susreo sa stavom: kog boli dupe za rešavanje matematičkih problema, samih po sebi. Rešavanje radi rešavanja, da bi se dobio rezultat kao u rešenju. S druge strane, itekako ih je briga za dve neke dve čestice (ne baš te iz fotoefekta, neke druge, u drugoj cevi...)

Prva reakcija mi je još uvek KAKO MOŽETE DA KAŽETE DA TO NIJE VAŽNO, DA TO NE MORA DA SE ZNA, a onda se zamislim, pa... nekad se složim sa njima nekad ne.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by ivanazuh
Istorija - jos uvek je ne volim...

..najmrzi mi beshe predmet ta istorija, tokom chitavog shkolovanja :barf:

Voleo, i josh uvek volim, hemiju... biologiju :mucka:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dina

Sto niste voleli fizicko? Ja jesam, narocito kad imam postedu ;)
:giggle:
Korisnikov avatar
By Rei

Pa chek', koliko je tvoje sanduche :puzzle:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam volela:

1. Hemiju. Nikada je nisam razumela i uvela u svoj logicki sistem.
2. Biologiju. Iskustvo predmetnih profesora, nista vise.
3. Geografiju.

Volela sam:

1. Srpski jezik. - Mislim...
2. Engleski jezik. - At least I was given a chance to practice my fluency.
3. Logiku.- veliko iskustvo
4. Filozifiju. - veliki osnov
5. Istoriju. - Mater studiorum est. Intenzivno se interesujem za kulturnu istoriju i istoriju ideja.
6. Latinski jezik.
7. Likovno vaspitanje.
8. Muzicko vaspitanje.
9. Sociologiju. - samorazumljivo
Korisnikov avatar
By Sunce
A na romeu postoji profil sa sl. naslovom:

"Hemija i- fizika! Bez matematike. Da otkrijemo najbolje od sebe. Chemistry and- physics. No maths. To discover our better side."

:smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by REI

Pa chek', koliko je tvoje sanduche :puzzle:
Pa 200.
Tvoj je veći? :shok:

Protekcije? Razlike?!?!?!

Nepravdaaaaaa :protest:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja sam prezirao matematiku (i geometijru), a jezio se od fizike & hemije.

i dan danas sam u svemu nabrojanom na nivou deteta od 3 godine.

sem tablice mnozenja (deljenje mi ne ide) ne znam nista, ali bas nista vise iz matematike.

fizika i hemija za mene ne postoje. samo se diskonektujem. od prvog udzbenika u petom razredu, pa do danas. cim se pojavi nesto u vezi sa fizikom ili hemijom, ja se iskljucim.

voleo sam knjizevnost (vise nego jezik i gramatiku), istoriju... kasnije sociologiju, psihologiju, filozofiju.
i time se i danas bavim.

:hekla:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
U osnovnoj volela skoro sve a najvise hemiju, biologiju i ono sviranje na muzickom.
I onda se zajebem - upisem prirodni smer. Mrzela sve one zadatke, bilo ih je milijardu i po, a najvise iz fizike iz koje sam vecito vukla keca. Volela filozofiju, knjizevnost, sociologiju. :doktor:
Najvise se radovala fizickom - basketu i stonom tenisu.
Korisnikov avatar
By Mars
Što je to umelo da bude zajebano kad se promaši jebeni smer...
Mada...mada. Udaraju te i oni stručni, jer tako treba, udaraju i oni opšti jer su iskompleksirani...
Korisnikov avatar
By Rei

Pa 200.

Moj je veci :lol:

Pa da, 300. Mora da je zaostavshtina iz moderatorskih dana, poshto su modovi imali veci inbox.

Ju sad ce unic0rn da mi ga skrati :uplasen:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
meni je sasvim dovoljan ovaj inbox od 200... Svako malo skinem poruke na komp, i otkad sam provalio kako mogu da posle te poruke gletam u HTML verziji (ne znam da li sam ovo sad dobro rekao - htio sam reci da ih gledam kao na sajtu, posto sam ih ranije imao u word verziji - scroll only, no clicks:P ) to radim svakih par dana kad blejim za kompom. Ponekad cak i sortiram prepiske u zasebne fajlove, dajem im nazive - "friendly chat" "funny bleja" :lol:

samo sto sam skoro reinstalacijom windowsa ostao bez velikog dijela:(
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Prma velikoj vecini predmeta sam imala neutralan odnos: njihovo je da ispredaju, moje da naucim to 2-3 puta u polugodistu, dobijem zeljenu ocenu i idem dalje.

Nisam volela fizicko.
Volela sam logiku, psihologiju, jezike, informatiku, fiziku.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by REI

Pa 200.

Moj je veci :lol:

Pa da, 300. Mora da je zaostavshtina iz moderatorskih dana, poshto su modovi imali veci inbox.

Ju sad ce unic0rn da mi ga skrati :uplasen:
Ne mora tebi da skraćuje...
Meni POVEĆA i mirna Bačka :yes:

:cobanica:
Korisnikov avatar
By ns.happy
uh, ja nisam voleo fizicko i tehnicko. zato sam nikakav fizikalac i tehnicar :lol:
Korisnikov avatar
By Island
U osnovnoj: hemija i fizika (nastavnici neznalice)
U srednjoj skoli: fizicko (profesor polusadista)
Na fakultetu: opet fizicko (zbog vrhunskog smaranja oko prikupljanja onih pecata na kartoncicu bez kojih ne mozes da overis semestar i bojazni da ti uvek fale neki pecati... mislim da su kasnije fizicko ukinuli kao obavezan predmet na svim fakultetima)
Korisnikov avatar
By Dina
Da, fizicko je ukinuto na fakultetima, Bogu hvala :klap: :molise:
By Ulix
Originally posted by Mars
Originally posted by Ulix
Koga boli dupe za dva elektrona u vakumskoj cevi ili moment intercije nekog zamajca? :lood:
Ja već neko vreme živim u sredini gde sam se vrlo direktno susreo sa stavom: kog boli dupe za rešavanje matematičkih problema, samih po sebi. Rešavanje radi rešavanja, da bi se dobio rezultat kao u rešenju. S druge strane, itekako ih je briga za dve neke dve čestice (ne baš te iz fotoefekta, neke druge, u drugoj cevi...)

Prva reakcija mi je još uvek KAKO MOŽETE DA KAŽETE DA TO NIJE VAŽNO, DA TO NE MORA DA SE ZNA, a onda se zamislim, pa... nekad se složim sa njima nekad ne.
S obzirom na to da je kod mene sve kontra od normalnog sveta, matematiku sam jako voleo, a posebno u trecoj i cetvrtoj godini gimnazije - nizovi, indukcija, analiticka geometrija, izvodi, diferencijali, itd. :love:

Resavanje radi resavanja je meni beskrajno zabavno. :)

Ali matematika tako mnogo izgubi od svoje elegancije kad bude primenjena u fizici. Tacan trenutak kada su mi sve ladje potonule je bio jedan zadatak u prvom ili drugom srednje, koji sam se ja mucio kao Isus da resim kod kuce, i na kraju sam dosao do zakljucka da to ne moze da se resi (tj. ne mogu da dobijem resenje koje bi trebalo da dobijem), da bi moj prof. fizike rekao da sam trebao da "pretpostavim" da su kateta i hipotenuza nekog glupog trougla JEDNAKE i da tako resim. Jebem ti takvu matematiku. :hekla:
Korisnikov avatar
By Mars
Čudan mi je taj trougao...Hipotenuza je najveca stranica pravouglog trougla... A ako je ona jednaka sa nekom od ostale dve katete, onda znači da je trougao pravougli i jednakokrak. A to znači da ona prva nije hipotenuza već TREĆA...Ali razumem tip problema koji te doveo do frustracije...

Rešavanje radi rešavanja i ja praktikujem iz hobija. Jedna vrsta glavobolje koju ponekad imam najbolje reaguje samo na Matematiskop 7, zbirku zadataka za prijemni. Prošetam se nekoliko zadataka po različitim oblastima i gotovo.

III i IV su i meni bile poslastica, sve što si pomenuo plus stereometrija. Nije bilo zadatka koji je mogao da me zbuni.

Medjutim, oko matematike u praksi... Kod mene se desio suprotan proces nego kod tebe. Kada sam ja shvatio da izvod, diferencijal, integral NISU ustanovljeni nekim dogovorom, nekim PRAVILOM, već sve ima uporište u prirodi, u svetu oko nas. Kada sam shvatio da sve fizičke zakonitosti ti možeš da izvučeš tako što postavke napišeš matematičkim jezikom I ONDA rešiš diferencijalnu jednačinu! ubrzanje=priraštaj brzine po jedinici vremena. I eto ti u par redova brzina kod ravnomernog ubrzanog kretanja...Kada sam shvatio da neki integral u stvari predstavlja POVRŠINU nekog sumanutog lika ograničenog tom funkcijom (kasnije zapreminu kod trostrukih integrala) ... pa onda još prelazak iz dekartovih u polarne koordinate, pa vraćanje na izvodjenje svih obrazaca koji su nam nekad dati kao gotovi - milina.
Korisnikov avatar
By m..
Nisam volela
1) fizicko - nikad nisam mogla da se sagnem dovoljno da dotaknem prste na nogama, i bivala sam pri kraju vrste, sto je nekako bilo kao da si najniza klasa u kapitalizmu, magareca klupa, drugo, preosetljiva sam na bol, i izmedju 2 vatre mi nikad nije bivala zabavna igra, iako bih panicno bezeci od lopte redovno ostajala poslednja u polju. Matretman oko opreme je bio prica za sebe, vlazne i smrdljive i hladne svlacionice, stvari koje nestaju i imbecilne nastavnice, krosevi, bacanje medicinki i slicno, sve je to za mene bio horor u malom. (iako u principu nemam nista protiv fizickih aktivnosti, samo ne volim da mi neko diriguje)
2) tehnicko - wtf, ne skolujem se da budem domar, majku mu.
3) domacinstvo - imala sam 2 - jedva.
4) ustav - stivo za uspavljivanje.

Ostale predmete sam zapravo volela i bili su mi tu i tamo zanimljivi, medjutim redovno bih kuburila sa nastavnicima i celim skolskim sistemom.
Korisnikov avatar
By m..
Hm, matematika. Ja sam obozavala geometriju, funkcije i slicno, bilo sta gde mozes da nacrtas dobijeni rezultat, volela sam i kombinatoriku. Muke sam mucila sa algebrom i izjednacivanjima 2 matematicka izraza, ne zato sto mi je bilo teshko nego zato sto mi je bilo besmisleno, jer nije imalo nekakav rezultat (mislim vec ti je dat, sa druge strane jednakosti). U stvari, mene je u matematici smaralo bilo sta gde ne dobijes na kraju zadatka neki rezultat.

Volela sam i fiziku, a hemija mi je super isla (iako bih ucila celo polugadiste za 6 sati za 4 pa na kraju imala 2).

Smarala me je istorija u neku ruku, jer imam poteskoce da popamtim imena i godine, ali kad dodje lekcija o kapitalizmu ili industrijskoj revoluciji, ja prosto procvetam od srece.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Nisam volela
1) fizicko - ...i bivala sam pri kraju vrste, sto je nekako bilo kao da si najniza klasa u kapitalizmu, magareca klupa,
Ja sam prvo bio negde treći-četvrti u vrsti, ali kako je vreme odmicalo klizio sam sve više prema kraju, jer sam rastao i u širinu a ne samo u visinu pa mi je ponestajalo materijala za uvis (inače imali smo trojicu koji su u četvrtom razredu već porasli viši od razredne). U 7 i 8 razredu iza mene u redu bio je samo dečko koji je krenuo godinu dana ranije u školu pa je bio i mlađi.
izmedju 2 vatre mi nikad nije bivala zabavna igra, iako bih panicno bezeci od lopte redovno ostajala poslednja u polju.
U drugom razredu (na zimskoj rekreativnoj nastavi) sam demonstrativno odbio da igram aračkinje-baračkinje jer mi je bila potpuno nelogična igra - treba da se zalećem u one rmpalije i da mi oni posle lome ruke prolećući između mene i onog sledećeg, a ako ne uspeš da probiješ red ili slučajno pustiš ruku da ti je ne slome, ostali iz tvog reda te vređaju što si nesposoban. Pa onda ću ja lepo da se igram sam sa strane - neće da me boli ni fizički ni psihički. Ima dosta snega, pravio sam grudve raznog oblika i bilo je baš lepo. (zvanični animator me je posle neko vreme ubeđivao da treba ipak da se igram pa sam mu obećao da hoću, samo da bih ga skinuo sa vrata. Nisam).

Ali 2 vatre mi je bila mnogo logičnija igra od većine drugih (fudbal? Guraš se i šutiraš u noge sa nekim oko neke lopte? Samo se vi maltretirajte, a ja ću na drugom kraju poljančeta da hvatam skakavce). Ono što mi se nije svidelo je što kada jednom ispadneš, moraš da sediš na klupi do kraja, umesto da ti recimo daju -1 poen i nastavljaš da igraš, ili odeš i radiš nešto drugo. Naravno, nije mi se dopadalo da se igram sa sadistima, pa smo nas nekoliko organizovali našu igru na igralištu kod vrtića.
vlazne i smrdljive i hladne svlacionice, stvari koje nestaju
Sama situacija da treba tih 10-tak minuta da budem sam i nezaštićen (a bez debelog sloja odeće) u prostoriji sa siledžijama koje me muče na svakom odmoru, ali bez devojčica da me brane, bila je kao da sam u zatvoru. To je jedan od razloga zbog čega nisam napravio Columbine. Izračunao sam da su još 2-4 godine školskog zatvora ipak manje od doživotne robije.
2) tehnicko - wtf, ne skolujem se da budem domar, majku mu.
U 7. i 8. razredu mi je tata organizovao da mi ljudi kod njega na poslu to sve naprave i da ja donesem, onda mi je davala četvorku, i hvatao sam se za ono malo teorije kao za slamku. Imam moru iz petog razreda kada mi je dala B (poslednja godina ABC ocenjivanja) jer nisam poneo sređenu svesku. Onda sam otišao na odmoru kući i doneo svesku (usput je jedno kuče lajalo na mene) i čekao da se ona pojavi ali ona ceo taj drugi čas nije došla nego smo mi sami sedeli u učionici i ostalo mi je to B.
3) domacinstvo - imala sam 2 - jedva.
Ja sam bio jedan od retkih koji nije imao 5 na one jelovnike... moji jelovnici su imali višak masti, što je kulturološki, moja mama (i njena rodbina) je ljubitelj masne hrane. Posle nam je isti čovek u osmom predavao hemiju i tu sam imao super 5 što mi je dalo poene za upis na prirodni smer
4) ustav - stivo za uspavljivanje.
To mi nismo imali
Korisnikov avatar
By Mars
Vas su razvrstavali po nekoj visini na fizičkom? Zašto? Kada?

Off: Kad čitam jukijeve postove, kao da čitam Adriana Mola.
Simpatično :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by jukie
Ja sam bio jedan od retkih koji nije imao 5 na one jelovnike... moji jelovnici su imali višak masti, što je kulturološki, moja mama (i njena rodbina) je ljubitelj masne hrane. Posle nam je isti čovek u osmom predavao hemiju i tu sam imao super 5 što mi je dalo poene za upis na prirodni smer
Nama je domaćinstvo predavala žena koju smo zvali DOMAĆINKA (muzičko MUZOJKA i tako dalje). Domaćinkinu pamet, naravno, nismo mnogo cenili, čim je mogla u životu da završi baveći se nečim tako glupim. Medjutim, u VII rezredu oteramo nastavnicu HEMIJE u ludilo, ona ode od nas, u drugu smenu samo da nas ne gleda, I NAMA dodje hemiju da predaje DOMAĆINKA! Kakav šok! Kakva unutrašnja borba misli i osećanja - da nam osoba koja se bavi šerpama i loncima sada piše po tabli hemijske jednačine! Smatrali smo to DEBELIM propustom obrazovnog sistema i nismo je unapredili iz statusa DOMAĆINKE do kraja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!