Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by pthalo
haha, ne zovem se pthalo zaista. i amerikanci može da izgovara pthalo, ako im kažem kako treba (zbog "th" ostaje teško za mađari). p je nema. [Th]ej-lo. :) Moje ime je مريم. Samo persijanci izgovaru pravilno :)
heh, pa ja to znam da procitam :zvezda:
lepo ime :love:
:kiss:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by AngraMaina
Originally posted by kal zakath
Chris Crusader.
Christos Stavropoulos, dakle :)

ili mozda Stavroforou :)

Pojma nemam ali ovaj prvi ne zvuči loše.

Direktan prevod na nemački bi bio Kreutzmann. Valjda srpski Krstić ili nešto u tom stilu.
Korisnikov avatar
By Dina
Nikad nisam volela moje ime ali ne bih ga menjala. Dosta ljudi me zove Dina cak i onda kad se mnogo vise vidjamo u realnom zivotu nego na forumu, a posto mi se vise dopada nego pravo, ne smeta mi...
Korisnikov avatar
By Marvin
Trebalo mi je 15ak godina da se naviknem na ime.
I sad sam OK :D

Kad strancima bukvalno prevedem prezime svi popadaju, a ime mi izgovaraju na toliko različitih načina da je i to presmešno.

Pa eto.. ne bih menjao, smeha radi ;)
Korisnikov avatar
By Insorcer
Imam poprilichno gloopo ime (na hebrejskom "zemljoradnik"), no na vetjini jezika se lako izgovara ....

iako je tako glupo, deo je mene i ne bih ga menjao bez obzira chime se bavio i gde se selio.

Nekada sam samo mislio da dodam josh jedno ime (Stefan) ispred postojetjeg :pionir: ali nisam.
By жњ
Vala, ne bih...

Dok sam bila klinka, nisam volela svoje ime. Sad mi se svakim danom svidja sve vise i vise :yes:
Korisnikov avatar
By Modesty
Malo je falilo prije dvije godine da to uradim.
Ali sam ipak na vrijeme skontala :hand:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by V I V I S E C T
Razmishljao sam o tome....jer kada se menja ime, menja se i deo sudbine.
Uzeo bih ime nekog mocnog boga poput Jupitera, ili zvezde chiji uticaj hocu da privuchem.
Jupiter Regulus. Ili tako neshto. :crta:

Inache moje sadasnje ime je sveto u Indiji. :zen:
Ja sam cula da ti imas bas lepo, izvorno narodno musko ime.
Ne bih ti savetovala da ga menjas.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Marvin
Kad strancima bukvalno prevedem prezime svi popadaju
Krkobabiću?

Elem, ja hoću!

Jedno slovo u imenu samo, i 3 u prezimenu, dužina ostaje ista.

:bouncy:
Korisnikov avatar
By m..
Ime nikako ne bih menjala jer je potpuno univerzalno (cesto je u Meksiku, Skandinaviji i arapskim zemljama), prezime eventualno, mada nisam nesto primetila da muci strance (mislim kad francuz moze da izgovori...). Ona neku muziku sto sam radila, kao i fotografija je isla po pseudonimu-nadimku, kad sam bila ukljucena u neke umetnicke projekte, kao i na poslu kojim se bavim idem pod punim imenom i prezimenom.
Korisnikov avatar
By Mars

Moje ime je univerzalno u hrišćanskom svetu, ali redovno ga pišu sa tim drugačijim jednim slovom.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Amadeo
Imam poprilichno gloopo ime (na hebrejskom "zemljoradnik"), no na vetjini jezika se lako izgovara ....
Meni je tvoje pravo ime zaista super. I svi nadimci koji se od istog mogu izvesti.
Nekada sam samo mislio da dodam josh jedno ime (Stefan) ispred postojetjeg :pionir: ali nisam.
A i ova ideja ti nije losa...
Korisnikov avatar
By Minie
Ja bi mozda osavremenila ime,kao npr.Mary, a prezime ne bih nikad menjala...
dalo mi je toliko lepih nadimaka :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Mars
Krkobabiću?
Sarengaca?

Dronjak?

Nakarada?
Korisnikov avatar
By decko
Ovako, da zivim u Srbiji pa 'planiram' da gradim neku karijeru i postanem poznat, ne bih, ali cim bih se preselio u inostranstvo istog dana bih menjao i ime i prezime :giggle:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by AngraMaina
Krkobabiću?
Sarengaca?

Dronjak?

Nakarada?
Ja bih se kladio da se radi o Gladfucker-u! :D

Kao malog klinju me je ime bas nerviralo. Uglavnom zbog svih tih narodnih pesama u kojima se pominje a i kratko je i nekako mi njanjavo delovalo.
A sad mi je sta znam, skroz ok. Posebno zbog onog nomen est omen, pa kad znam od cega je izvedeno bas mi je drago. Jos kad pomislim sta je sve moglo biti, kakvih groznih skrivenih poruka u nasim imenima ima moje mi je prelepo!
A nesto bas i nisam toliko lud da idem da trosim novce na promenu imena.

A ne bih ga menjao ni u pomenutoj soluciji. Kratko je i ne verujem da bi se iko mucio sa izgovaranjem, doduse verovatno bi me Ameri sami prekrstili jer je slicno sa par anglosaksonskih imena.
A prezime ne bih ni u ludilu menjao. Bas mi se svidja, poduze je i ima puno zvucnih suglasnika pa mi zvuci bas mocno.
I mislim da bi bas bila fora da se proslavis u inostranstvu i da zadrzis pravo ime a pogotovo prezime - cisto radi egzotike i jezikolomljenja. Mislim da bi potrosili ceo jedan redak u pisanju dok bi odspelovali moje prezime - ono tch, ch ... :D

U periodu kad mi se nije svidjalo ime hteo sam da se zovem Stevan Gligorije. To + moje prezime mi zvuci prelepo :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Mars

Problem sa mnogim lepim imenima je što imaju ružne nadimke.

Imao sam Gligorija u udeljenju koga su zvali Gliga.

Možda bi sa "R" bilo bolje? Gregor, Gregorije? Pa ako te zovu i GREG nije tolko bezveze kao GLIGA...
Korisnikov avatar
By m..

Moje ime je univerzalno u hrišćanskom svetu, ali redovno ga pišu sa tim drugačijim jednim slovom.
Lars? :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
Moje ime mi se svidja, prezime manje-vise. Ne bih menjao ni jedno ni drugo. Doduse, prezime se moze transponovati u anglosaksonsku varijantu, jer postoji neka poznata licnost sa tom varijantom, ali ja ne bih.

Menjanje (prez)imena mi dodje nekako kao menjanje identiteta. A svoj identitet ne zelim da menjam.
Korisnikov avatar
By Mars
A žene kad se venčaju menjaju svoj identitet uzimanjem muževljevog prezimena?
Ili to možda - nije isto.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by m..

Lars? :lol:
E, pa - sjajna si. Što volim kad me iznenadi nečija vickastost.
Svaka čast.
Korisnikov avatar
By m..
Joj to menjanje prezimena mi nikad nije bilo jasno. Ajd da se prezivas Leshina ili Ocokoljic, pa nekako.
Moja majka nikad nije promenila prezime, a ni maceha (nije da imam neko bezveze prezime, pa da je zbog toga), a babe jesu. Doduse maceha je poprilicno uspesna slikarka, pa ne bi valjalo.
Anyways, sve i da sam najhetero najzaljubljenija zena na svetu - ne bih menjala prezime.
Mislim ime i prezime su mi najjaci identitet koji imam, i nekako ne bih mogla da se odjednom prezivam nekako drugacije.
Nemam pojma, eto zenina majka je promenila ime svojom voljom.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja znam jedan slučaj da je ona zadržala prezime. Dajemo im godinu dana da se razvedu (ne znog toga, naravno). Nekoliko slučajeva dodavanja prezimena, i sve ostalo promena.
Korisnikov avatar
By bothways
A žene kad se venčaju menjaju svoj identitet uzimanjem muževljevog prezimena?
Ili to možda - nije isto.
Nije isto :shmi:
Korisnikov avatar
By Mars
Kao da sam naslućivao da je TO u pitanju :D

U stvari...ja sam u životu video takvu PROMENU, takvo RASTVARANJE, takvu DEZINTEGRACIJU i SAHRANJIVANJE svog identiteta žena posle udaje - da je prosta promena prezimena sitnica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!