Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Lekar.

I jos uvek to zelim da postanem. :giggle:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by alexandermagic
Pijanist.

Pohađao sam nižu muzičku školu i svirao isti, no s vremenom sam postao znatno praktičniji. :D
I sta si danas po vokaciji ?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Ulix
Lekar.

Zelis biti lekar opste prakse, ili planiras specijalizaciju ?
Ako planiras specijalizaciju, koja je to specijalizacija ?
:doktor:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by alexandermagic
Pazi da ti ne kažem. :D
Uf, sto si ti neki namcor.
Videla sam da si napisao da si praktican, pa sam mislila da bi bilo interesentno da nam otkrijes koji je to praktican zanat kojim se bavis.
:tepih:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Zaljubljena
Dragana MIrkovic i advokat....a izgleda cu biti advokat Dragane Mirkovic...sto opet nije nimalo lose :D
Advokatica Dragane Gage Mirkovic :lol: :rotflmao:
By Ulix
Originally posted by Daliborka
Lekar.

Zelis biti lekar opste prakse, ili planiras specijalizaciju ?
Ako planiras specijalizaciju, koja je to specijalizacija ?
:doktor:
Teta Daco, svakako mi ne gine opsta praksa bar neko vreme, a onda bih specijalizirao infektivne bolesti.

Nije bas finansijski previse isplativo, ali zanimljivo jeste. :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
htela sam da budem auto mehanicar :lol: uvek mi je bilo interesantno sve sto ima veze sa pobravljanem bilo cega,i fasciniraju me ljudi sa spretnim rukama. a ja sam juce popravljala neki radijator na struju,crko mu temostat,i naravno popravila sam ga. a struja me je drmnula samo dva puta.:D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by mikka
azdajo, ali ja nisam pronasao tu temu
tako da, dok ne bude pronadjena, i okacen njen link i ova moja tako propisno sa'ranjena
sta ste 'teli da budete kad porastete?
Bila je tema... a inače baš sam mrzeo to pitanje, i moj standardni odgovor je bio "ne znam, još sam mali, videću". Moji roditelji su govorili da ću biti :doktor:lekar ili :sudija:advokat ili inženjer. :kakodane:

Kada nam je učiteljica zadala da pišemo na tu temu (mislim da je bio domaći zadatak), ja sam joj lepo rekao da ne znam šta da napišem :nerd:jer ne znam šta razni ljudi rade na svojim poslovima. Onda je ona objasnila:odrasti: da nekako treba da posmatramo ljude koje poznajemo i da odlučimo šta od tih zanimanja želimo da radimo i kao ko od tih ljudi želimo da budemo. Posle određenog razmišljanja ja sam odlučio da ne želim da budem kao iko koga poznajem tj. moji rođaci (a ni danas ne želim da budem :cobanica:individualni poljoprivredni proizvođač, :bicikl:poštar, :kopa:zidar, moler, :marinac:vojno lice, vozač autobusa, autolakirer, :mete:domaćica, :pegla: :hekla:radnik u konfekciji itd). Kada se to ukomponuje sa željom moje mame da učim, učim, učim :cita: i završim fakultet, :diplomac:jasno je da preseka ova dva skupa nema...
Zato sam pokušao da napišem sastav o ljudima koje NE poznajem a kao koji želim da budem. :eureka:Međutim, tati se nije dopala moja izjava "kad porastem, snimaću životinje za Opstanak. :avion: Moraću da živim u Africi :putnik:jer sve zanimljive životinje žive u Africi a kod nas nema nijedne nego samo neke koje nisu zanimljive :zeka: :lija: " jer je to valjda nepatriotski pa da me tajna služba ne uhvati :maska: doduše možda je bio u pravu, u to vreme bilo je najbezbednije ne talasati:vezan:
Tako da sam tada napisao neki bezbedan sastav da želim da prodajem cveće u cvećari :zen: i učiteljica je bez problema prešla preko toga i na tome se završilo.

Takođe sam želeo da pišem i crtam Mikijev zabavnik ili almanah pa sam vežbao u sveskama.
Korisnikov avatar
By Daliborka
deda, divan ti je post...
:love:
Tako slikovit....
:love:
By жњ
U ranom detinjstvu sam zelela da budem "Superzena", jelte, pandan Supermenu.

U svakom slucaju, privlacila su me superherojska zanimanja, terminator, rambo, luk skajvoker i tako to... :marinac:

sta je doslo u pubertetu.. e to cu da precutim
By жњ
Originally posted by Swanheart
Milka Forcan
:lol:

cekaj, ego-manijace

zelis da postanes ONA ili se lozis na nju???

ako su obe stvari u pitanju, it`s a little bit scarry :uplasen:
Korisnikov avatar
By colorado
Sve i svasta.. a prvenstveno clan Pikardove posade Enterprajza... i jos uvek sve to zelim.
By Swanheart
Originally posted by жњ
Milka Forcan

cekaj, ego-manijace

napisala odgovor, procitala i obrisala :lol:

uglavnom se svodi sve na sex sa klonom ( gde li je sad ta tema )
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Kako ste svi vi mastoviti....

Ja sam zelela da budem kasirka. Zapravo, da radim u radnji gde sam kao mala kupovala slatkise i ostale kucne potrepstine i svim tim kasirkama sam nesto bila zanimljiva, pa sam i ja njih gotivila i tako...
Kasnije sam ispoljila zelju da budem uciteljica. Opet, nimalo mastovito, nego sam tu vaspitacicu u predskolskom zvala uciteljicom i ona je medju klincima bila bog, pa sam htela i ja...

Ali sam se naravno igrala i policajaca i lopova (a ja uvek na pravoj strani, policajskoj... imali smo i 'stanicu' i telefon na koji se javljas uznemirenim gradjanima, kao u filmu), doktora i slicnih stvari... jedino nikad nisam htela da budem mama. Mrzela sam one celave beba-lutke. Mrzela.
Korisnikov avatar
By Rei
Hteo sam da budem pevach, kao Sasha Popovic :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pijanista...

a jedno vrijeme, krajem osnovne i pocetkom srednje, tripovao sam da predjem u katolicanstvo (tehnicki, jos uvijek nekrsten, sa ocem katolikom, to bas i nije bio prelazak - ali long stori..) i postanem svestenik:roll:
By жњ
Originally posted by жњ
Milka Forcan

cekaj, ego-manijace

napisala odgovor, procitala i obrisala :lol:

uglavnom se svodi sve na sex sa klonom ( gde li je sad ta tema )

mislim da se ne secam te teme :maska:
By J...
Svirac u bendu (razni instrumenti), vojnik, igrac u NBA i tako razne gluposti. :lood:

EDIT: to se odnosi na period do desete godine. :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Lekar.

Ja sam to zelela, to postala po obrazovanju, ali ne i po zanimanju.

Dakle, htela :doktor:

a postala :unic:
By J...
Originally posted by жњ

Zasto scarry? Zar se to ne desava svima? :misli:
Meni se isto desavalo samo sa drugim "idolima". :leviathan:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Wilhelmina
Kako ste svi vi mastoviti....

Ja sam zelela da budem kasirka. ...
I ja sam isto zelela da budem nesto sto uocim i naravno nisam imala nikakvu sliku o svetu i je li to neko pozeljno/nepozeljno zanimanje... Zelela sam da budem balerina, a to je logicno jer sam kao mala igrala balet :balerina: Onda sam zelela da budem pevacica, a to zato sto sam u hotelima na moru videla da su one glavne kad uvece pevaju, nama deci su izgledale tako sjajno... I zelela sam da budem glumica, to sam bas onako najduze zelela pa uvek moram sebi da kazem da sam na neki nacin i uspela, mnoge stvari u zivotu se mogu gledati kao gluma :zongler:

Od onog atipicnog mada nema veze sa zanimanjem, zelela sam da imam troje dece, da ne ulazim u brak i da sva deca budu sa razlicitim muskarcima. Kad sam to "planirala" bila sam sasvim mala, negde oko pet godina i danas mi nije jasno kako sve to ispovezah jer tako malo dete je tesko moglo da uoci da se deca mogu radjati van braka, da mogu biti od razlicitih muskaraca, ako to nema nigde u okolini... Dokaz da se buntovnistvo razvija u ranim godinama ako nije i urodjeno :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dina
...zelela sam da imam troje dece, da ne ulazim u brak i da sva deca budu sa razlicitim muskarcima....
Ti Dina, k`o da ti je Zoka Brunclik bila uzor u tim porodicnim planovima.
Ona ima ne troje, nego petoro dece i sva su od razlicitih oceva.
:paki:
Korisnikov avatar
By Dina
:giggle:

S tim da ja moj "plan" nisam ostvarila... mada nije da nema i sadasnji realni zivot dodirnih tacaka sa planovima iz detinjstva...
Korisnikov avatar
By Hys.
Arheolog!
Lozila sam se na grcke mitove, istoriju, one istrazivacke emisije na teveu, to mi je bio skroz super trip, ono, pajam amazonijom afrikom vodever i trazim izgubljene vaze i plemena (posle sam saznala da je to i antropologija :D )
To me bas dugo drzalo, mogu reci da me nije ni pustilo, al' sam shvatila da nisam za istrazivacki rad, a to me je zanimalo samo tako, ako "se ublatnjavim"

Umetnicka fotografija-fotografija mi je isto neostvaren san :sigh:

I pevanje :D (ne da budem nju britni, pre neka Nina Simon :smeh: )
Volela bih ove poslednje sve stvari da ostvarim delimicno bar...Uostalom...sto da ne.

Tak da, stvari koje sam kao mala volela, jos uvek volim, zelim da svakako umesam prste u njih i dalje:)

A jedno zanimanje, za koje sam pokazala interesovanje jos sa 5,6 godina, njime se i delimicno bavim vec :hamlet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!