Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZaljubljenaAdvokatica Dragane Gage Mirkovic
Dragana MIrkovic i advokat....a izgleda cu biti advokat Dragane Mirkovic...sto opet nije nimalo lose
Originally posted by DaliborkaTeta Daco, svakako mi ne gine opsta praksa bar neko vreme, a onda bih specijalizirao infektivne bolesti.Originally posted by UlixZelis biti lekar opste prakse, ili planiras specijalizaciju ?
Lekar.
I jos uvek to zelim da postanem.
Ako planiras specijalizaciju, koja je to specijalizacija ?
Originally posted by mikkaBila je tema... a inače baš sam mrzeo to pitanje, i moj standardni odgovor je bio "ne znam, još sam mali, videću". Moji roditelji su govorili da ću biti :doktor:lekar ili :sudija:advokat ili inženjer.
azdajo, ali ja nisam pronasao tu temu
tako da, dok ne bude pronadjena, i okacen njen link i ova moja tako propisno sa'ranjena
sta ste 'teli da budete kad porastete?
Originally posted by жњOriginally posted by Swanheart
Milka Forcan
cekaj, ego-manijace
zelis da postanes ONA ili se lozis na nju???
ako su obe stvari u pitanju, it`s a little bit scarry
Originally posted by SwanheartOriginally posted by жњOriginally posted by Swanheart
Milka Forcan
cekaj, ego-manijace
zelis da postanes ONA ili se lozis na nju???
ako su obe stvari u pitanju, it`s a little bit scarry
napisala odgovor, procitala i obrisala
uglavnom se svodi sve na sex sa klonom ( gde li je sad ta tema )
Originally posted by WilhelminaI ja sam isto zelela da budem nesto sto uocim i naravno nisam imala nikakvu sliku o svetu i je li to neko pozeljno/nepozeljno zanimanje... Zelela sam da budem balerina, a to je logicno jer sam kao mala igrala balet Onda sam zelela da budem pevacica, a to zato sto sam u hotelima na moru videla da su one glavne kad uvece pevaju, nama deci su izgledale tako sjajno... I zelela sam da budem glumica, to sam bas onako najduze zelela pa uvek moram sebi da kazem da sam na neki nacin i uspela, mnoge stvari u zivotu se mogu gledati kao gluma
Kako ste svi vi mastoviti....
Ja sam zelela da budem kasirka. ...
Originally posted by DinaTi Dina, k`o da ti je Zoka Brunclik bila uzor u tim porodicnim planovima.
...zelela sam da imam troje dece, da ne ulazim u brak i da sva deca budu sa razlicitim muskarcima....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!